Szeretkezzetek!

Make love, not war! Vagyis szeretkezz, ne háborúzz! Istenes Bence és Csobot Adél ráadásul sokkal cukibb, mint John Lennon és Yoko Ono. Óriási rajongója vagyok Bencének. Imádom az őszinteségét, hogy vállalja magát úgy, ahogy van. Ahogy nem csinál titkot öröméből, úgy a bánatából sem.

Nem szégyelli, ha kétségbeesik, a könnyeit sem, és világba kiáltja, hogy imádja a csaját akkor is, ha hisztizik. Én meg ezért imádom. Példaképem a bátorságáért, a nyitottságáért. Imádom, amikor fotót posztol Adél popsijáról, aki bájosan esetlenül pózol. Nem agyonretusált képet, hanem tök bénán cukit.

Az ő szemüvegén át Adélt is megszerettem. A sok ostoba megmondó, hazudozó vagy éppen jóságot imitáló gonosz hisztérika után olyan üdítő az önazonosságuk, természetességük, jókedvük, mint a dupla málnás-csokis jégkrém. Na és ha szerelmeskedtek, akkor mi van? Remélem, egyre több követőjük lesz. Szerelmespárok, akik kisbabákat csinálnak. Bár azok is ezt tennék, akik előszeretettel keserítik meg mások életét. Szeretkezz, ne háborúzz! Lehet, hogy erről írni nem túl eredeti ötlet, sajnálom, de nem tudok ennél jobbat.

Kapcsolódó cikkünket itt olvashatja!