Szerencse fiai

Koós János, Korda Gyuri bácsi, Aradszky László és Poór Péter… mindannyian túl már a hetvenen, de még mindig olyan elánnal boldogítják a közönségüket, hogy az embernek tényleg leesik az álla, amikor élőben látja őket a színpadon. Hogy mi lehet a titkuk? Nekem van egy tippem.

Vagyok olyan szerencsés, hogy a felsorolt úriemberek közül mindegyiket ismerem, van, akivel egészen jóban vagyok, másokkal egy-egy rendezvényen fújt össze a szél. Szóval, ezek a férfiak mind, egytől egyig nagyszájúak, jó humoruk van, iszonyúan hiúak, és ha meg nem sértem őket, jó értelemben vett önimádók. A társaságukban egyszerűen szóhoz sem jut az ember, csak bámul ámulattal: ők meg nyomják a jobbnál jobb dumát, Korda Gyuri bácsi például (szűk körben természetesen) szexuális utalásokat tesz Klárikára, Koós is szereti csapni a szelet a nőknek, Aradszky meg állandóan olyan régi történetekkel traktálja a közönséget, amiről sokan azt hiszik, talán nem is igazak, annyira hihetetlenek, és persze nagyon viccesek.

Ezek az urak szórakozni és szó­rakoztatni születtek, ettől olyan fene népszerűek még most is, hosszú-hosszú évtizedek után a szakmájukban.

Kapcsolódó cikkünket itt találja.