Sej-haj

Már az esemény kezdetén összeakadt a tekintetünk. Széles vállak, latinos arcél, olajfekete haj, sötétbarna szem és egy kellemesen stílusos zakó. Ha jól em­lékszem, valami sajtótájékoztató volt, ami legalább másfél-két órán keresztül tartott, ahogy a mi néma flörtünk is.

Nem tagadom, hol ő, hol én kerestük egymás pillantását, és jóformán alig tudtam az előadásra figyelni. Szinte el sem akartam hinni, hogy egy ilyen klassz pasi pont engem szúrt ki magának, és – mivel már ő sem volt annyira fiatal – valahol hátul, a kisagyamban elkezdett egy gondolat egyre nagyobb sötét felhővé válni. „Vajon szingli? És ha egyedülálló, akkor miért nem vadászta már le valaki? Ha mégis elkötelezett, hogy merészel ilyen nyíltan kokettálni velem?”

Vége lett a rendezvénynek, és eljött az ideje, hogy felálljon az asztal mögül, s végre deréktól lefelé is megmustrálhassam. És akkor megláttam azt, amit nem akartam. Az alkatához képest hatalmas tomporát, nőiesen ke­rekded, puhának tűnő csípőjét. Valahogy egy pillanat alatt elment a kedvem. Pedig lehetett volna folytatás. Próbáltam magam győzködni, de valahogy nem ment. Hogy néz az ki, hogy egy pasinak nagyobb a hátsója, mint nekem?

Kapcsolódó cikkünket itt találja!