Nyakas

Válni a világ egyik legrosszabb elfoglaltsága lehet. Persze tény, hogy van az a helyzet, amikor el kell válni, és senkivel sem kell együtt maradni csak azért, mert az elmúlt húsz évet is együtt húztuk le, de alapvetően szerintem a legtöbb válás úgy előzhető meg, hogy jól kell házasodni.

A jól alatt érthetjük azt is, hogy körültekintően. Egészen egyszerűen a megfelelő embert kell választani. Ha nem rakja be a szennyesbe a zokniját, és ez olyan kardinális kérdés, hogy állandó vita van belőle, akkor az a férfi valószínűleg már a házasságkötés előtt sem pakolta el a szennyesét. Akkor utólag hova csodálkozni?

Ha nem mosogat, nem viszi le a szemetet és még csak a kutyát sem, valószínűleg az sem mától van így. Ha csirkefogóhoz me­gyünk hozzá, ne csodálkozzunk, hogy a két szép szemünkért nem fog megváltozni. Megváltoztatni ugyanis senkit nem lehet.

Lila ködös leányálom ennek az ellenkezőjét gondolni. Nem kell rabszolgaként leélni egy életet, nem ezt mondom, mindössze csak arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy egy kapcsolatban úgyis mindig a férfi a fej. Övé az utolsó szó, ha a fene fenét is eszik. A nő viszont a nyak, ami eldönti, merre forogjon.

Kapcsolódó cikkünket itt olvashatja