Jó arc!

A világ legszerencsésebb emberei­nek egyike, csak épp a marketingjével nincs rendben minden. Bárdos András megdöbbentő dologról rántotta le a leplet, ami önmagát illeti: arcvakságban szenved. Azaz az arcuk alapján nem, vagy csak nehezen, esetleg a szerencsének köszönhetően ismeri csak fel az embereket.

Gondolhatjuk, ennek köszönhetően nem, vagy csak ritkábban köszön az ismeretlen ismerőseinek is, ami miatt gyakran hihetik őt pökhendi és beképzelt alaknak. A tévésberkekben ez ráadásul akár jelentős károkat is okozhat. Kicsi a piac, minden egyes műsorra jut tíz jelentkező. És miért választanának egy pökhendi alakot, aki sokszor köszönni sem tud?

Igaz, Bárdos sosem tartozott azok közé, akiknek létkérdés, hogy a Big Brother sztáros kiadása után a Celeb vagyok, ments ki innen!-be is meghívót kapjon.

Mégis!

Egy ilyen különleges betegséggel én már a kezdetekkor körbehakniztam volna a médiát. Mindenhol elmondtam volna kétszer – mondván, nem emlékszem, az adott helyen, az adott műsorvezetőnek mondtam-e már.

Egy ilyen betegségre hivatkozva ugyanis az ember bármikor „elfelejthet” köszönni másoknak. És ez esetben – másokkal ellentétben – van mire fogni!

Kapcsolódó cikkünket itt találja.