Ez komoly?

Sokáig hittem, hogy Hujber Feri csak megélhetésből hülye. Más eszköze nem lévén, amikor hazajött a londoni nagy szárnypróbálgatásból és nemigen foglalkoztatták, kitalálja, hogy hamis a diplomája, bejelenti, hogy épp nyitott házasságban él, mindjárt elválnak, majd összehoznak még egy gyereket. Mintha nekem lett volna igazam, mert például a „Jézus egy tízéves kisfiú volt, aki véletlenül halt meg a kereszten” sztoriról ki is derült, hogy kamu, Hujber nem bolondult meg, csak olyan kedve volt, hogy ilyeneket mondott a Mokka stúdiójában.

Én tényleg sokáig azt gondoltam, csak akkor veszi elő ezeket az átlagembernek normáltalannak tűnő viselkedésformákat, amikor nincs munkája, kell valami, amivel újra bekerülhet egy-egy produkcióba. Aztán most itt van ez: rendőrség, gyámhivatal, a gyerekek előtt kényszerítés, székdobálás, folyamatos üvöltözés. Elég valósnak látszanak, otthon pedig nyilván nincs mit játszani, sem népszerűbb nem lesz, sem több munkát nem kap, ha az egész családdal úgy bánik, mint egy ősbunkó.

Feri! Ha muszáj folyamatosan hülyeséget csinálnod, költözz be a Mokka kanapéjára a keresztre feszítős sztorival, legalább a nézők is jól szórakoznak, a családod pedig megnyugszik.

Kapcsolódó cikkünk itt olvasható.