Ciciügy

Nem valószínű, hogy hatalmas kedvezményeket kapnék az édes-savanyú csirkémre a kínai büféstől, éppen ezért én csavarnék egyet a sztorin. Szerintem olyan éttermet kellene nyitni, ahol a popsikat teszik terítékre, persze nem szó szerint. Írom mindezt azért, mert ebben az esetben már én is labdába rúghatnék. Persze ha a férfibókok nem hazudnak…(Ugye nem?)

Amúgy a kínai étterem marketingfogásával nincs semmi baj, kár lenne sápítozni, hogy jaj, diszkrimináció, meg micsoda sértés, inkább legyen humorunk, hölgytársaim. Azt pedig nem árt, ha tudjuk: valójában ezt a melles kedvezményt nem miattunk találták ki. A ravasz kínai ugyanis tudja, ahol nagy keblek jelennek meg, ott a férfiak száma is percek alatt a duplájára nő. Ha éppen nem a triplájára.

A nem nagy mellű nők nevében tehát csak azt mondhatom: nyugodtan egyenek csak olcsóbban a dús keblűek. Legyenek boldogok azzal a fránya néhány százaléknyi kedvezményükkel! A kis mellűek pedig ne legyenek elkeseredve, gondoljanak arra, hogy bőven akadnak olyan férfiak, akiknek annyira tetszik a kicsi, hogy az ebédünket is ki­fizetik.

Kapcsolódó cikkünk itt olvasható.