Akrobata

Dévényi Tibi bácsi megint a csajozós dumáival jön. A legendás lemezlovas arról anekdotázik, kit, hol és hogyan hódított meg an­nak idején. Mert hogy mindenki megvolt neki, abban biztosak le­hetünk.

Azt aláírom, Tibi bácsi azon szerencsések egyike, aki évtizedekkel ezelőtt, az internet és mobiltelefon előtti világban lehetett sztár. Akkor egy-egy kalandba is könnyebben beleugrottak a felek, hiszen a lehetőség, mint olyan, nem jött szemben mindennap.

Egy-egy találkozót nem követhetett mobilszámcsere, sms-parti, vagy Facebook-chat. Az országjáró turné gyakorlatilag kézen fogva járt az ivaros szaporodás gyakorlásának lehetőségével. De erről nemcsak a lemezlovasok, hanem a legendás magyar zenekarok sofőrjei, roadjai is mesélhetnének.

No meg szegény megboldogult Komár Laci, aki élete során Tibi bácsihoz hasonlóan szívesen mesélt a nőkről. Kétezerről szólt a fáma, a magyar Elvis ráadásul azt sem titkolta, akadt olyan is, hogy orvoshoz kellett fordulnia mindenféle csúnyaság miatt a hirtelen jött szerelmeket követően.

Tibi bácsi pedig látszólag nem csak a mennyiségre, a minőségre is utazott, választottjai közt világ­sztár, majd kései hercegné is akadt. Le a bugyival! Azaz kalappal!

Kapcsolódó cikkünket itt olvashatja.