Test és lélek

Vége a mell-uralomnak: a popsi az új dekoltázs!

Bors

Létrehozva: 2017.09.23.

<p>Egyéni ízléstől és vérmérséklettől függ az, hogy mit néz meg először egy férfi a nőn, mit talál legelőször szépnek. Arra voltunk kíváncsiak, ami minden nőt izgat: mit talál legelőször vonzónak egy férfi a nőn? </p>

Az arc megmozgatja a férfiak fantáziáját 

Nincs szükség mesterséges beavatkozásokra, ahhoz, hogy megmozgassuk a férfiak fantáziáját, mint például plasztikai műtétek vagy méregdrága krémek. Sőt! Nem kell a szabályos modellarc és bájos, fitos orrocska sem. Nagyon sok férfi ugyanis azt gondolja, hogy a nő egyik legerősebb vonzereje az arca, úgy ahogy van, a maga természetességében. 

Tipp: Persze nem kell lemondanunk a szépségápolás csodáiról, de mindig figyeljünk arra, hogy a megjelenésünk természetes és nőies legyen. Sminkeljünk rafináltan: leheletnyi púder, egy kis szájfény vagy rúzs, arcpír bőven elég. Ha a teremtés koronája közelrôl is szépnek látja az arcunkat, nem fog meghátrálni!

Tekintet, amiben minden tükröződik

Ha a szemeiben meglátja azt, amit keres, biztos, hogy nem tágít egy darabig. A tekintetben sok minden tükröződik, például a nő intelligenciája is. Egyáltalán nem mindegy, hogy morcosan vagy kedves kíváncsisággal figyelünk valakire.  Ahogy az sem, hogy beszéd közben egyenesen a szemébe nézünk-e a kiszemelt férfinak, vagy csak idegesen a cipőnk orrát bámuljuk. 

Tipp: Akinek takargatnivalója van, aki nem vállalja nyíltan az érzéseit, aki mást gondol, mint amit mond, az sosem tud a másik szemébe nézni.

Csípőjét meg a popsiját

Míg régebben a hölgyek dekoltázsukat hangsúlyozták inkább, mert erre indultak be a pasik, mostanság inkább a hátsónkra kerül a fókusz, amit talán JLo-nak és Kim Kardashiannak is köszönhetünk. Egy nőies csípő, a kerek popsi mintegy megkoronázzák azt, ami elsőre vonzó a férfiak számára: a tekintetet, az arcot vagy a gesztusokat és a testtartást.

Tipp: Jó hírünk van: az izmos, formás test sok férfinak tetszik, de nem a legfontosabb. Éppen ezért nem kell mindennap gyötörnünk a testünk.  A legfontosabb, hogy mi jól érezzük magunkat a bőrünkben!

A mell, csak finoman és szépen

Ne felejtsük el, a vonzó dekoltázson a férfiak nagy része az elegánsan szépet és nem a közönségeset érti. Olyannyira így van ez, hogy egy köldökig kivágott blúz, a túlságosan hangsúlyozott domborulatok ugyan figyelemfelkeltőek, de nem biztos, hogy az első komoly vizuális sokk elég ahhoz, hogy a férfi szóba álljon velünk. A mell mindig is a nőiesség egyik hangsúlyos szimbóluma volt. Éppen ezért (is) kiemelt figyelmet és törődést igényel. 

Tipp: A férfiak tekintete szeret a nyaktól lefelé kalandozni. És nem mindegy, mit találnak ott. Takard el azt, amit el kell, de ne teljesen: épp csak annyira, hogy a teremtés koronája elgondolkozzon az ott látottakon. Negyven felett nem árt külön ápolnunk a dekoltázsunk bőrét is.

Egy szexi cipőben a láb

Számtalan dolgot találhat egy férfi erotikusnak, de egy őrülten szexi cipőbe bújtatott kecses női láb biztosan megmozgatja minden hím fantáziáját. Nem árt, ha az a cipő illik az egyéniségünkhöz, ízléses, és tudjuk viselni: vagyis nem akarjuk benne úton-útfélen kitörni a nyakunkat, és nem tűnünk benne tramplinak. Figyeljünk, hogy a lábbelink soha ne legyen koszos, és ne felejtsük a talpán az árucímkét sem.

Tipp: A vásárlásnál legyünk körültekintőek! Egy jól megválasztott darab sokat elárulhat rólunk és az ízlésünkről.

Mit néz meg egy nőn?

Németh Dávid: Ha szembe jön, akkor hogy ránézésre megfog-e benne valami. Közelebbről már a szemét, a száját és a kézfejét is. Ha előttem megy, egészben az alakját és a fenekét.
Pintér András: Ha szembe jön és még elég távol van, akkor megnézem az arcát és a combjának a formáját, majd közelebbről már a kézfejét is. Ha előttem megy, akkor hogy milyen formás feneke van.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27209_resized.jpg?avcount=1713522911
origo.hu

Brutális baleset Budapesten: két ember meghalt, a gyáva sofőr elmenekült

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27208_resized.jpg?avcount=1713522911
origo.hu

Már ez a nagyhatalom is a harmadik világháborúra készül

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141579_auto_resized.png
metropol.hu

Visszahívják az emberek kedvenc jégkrémét: nagy probléma van vele

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17136775_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Megdöbbensz, ezért kérik el a személyidet ha az Aldiban vásárolsz

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17140989_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Ukrajna bukásával Magyarország is veszélybe kerülhet egy amerikai elemzés szerint

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27207_resized.jpg?avcount=1713522911
origo.hu

Pénzt lehet keresni a tilosban parkolók bejelentésével

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17138457_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 18.: a Rák megkönnyebbül, a Vízöntő elszánt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713522911
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142646_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Next Top Model Hungary: Bikinis fotóval jelentette be, babát vár

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143582_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Egy hajszálon múlott: Hosszú Katinka hatalmas lehetőségtől esett el

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/v-eF43Tn5QKfYBKtKa0BWjROfBboufr4PFPCvzxzDXE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzk4NjM1MjVmZmZiYTQ3NGE5N2Q3Y2E4YmRiNzRlMDEw.jpg
Pletykafészkek

Vigyázz velük: ez a 3 csillagjegy garantáltan kibeszél a hátad mögött

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/ZxyMIk1u4NE-kOTN-R6CqRnsWwvgUGUYVBlgRktxUU0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzAwOTdlNTg5Njg3OTRhY2Q5ZGRhYzU3MDViNDJiNjkx.jpg
Ezo

Született vezetők és igazi egyéniségek: ez a három legerősebb csillagjegy