Vége a mell-uralomnak: a popsi az új dekoltázs!

Egyéni ízléstől és vérmérséklettől függ az, hogy mit néz meg először egy férfi a nőn, mit talál legelőször szépnek. Arra voltunk kíváncsiak, ami minden nőt izgat: mit talál legelőször vonzónak egy férfi a nőn? 

Egyéni ízléstől és vérmérséklettől függ az, hogy mit néz meg először egy férfi a nőn, mit talál legelőször szépnek. Arra voltunk kíváncsiak, ami minden nőt izgat: mit talál legelőször vonzónak egy férfi a nőn? 

Az arc megmozgatja a férfiak fantáziáját

Nincs szükség mesterséges beavatkozásokra, ahhoz, hogy megmozgassuk a férfiak fantáziáját, mint például plasztikai műtétek vagy méregdrága krémek. Sőt! Nem kell a szabályos modellarc és bájos, fitos orrocska sem. Nagyon sok férfi ugyanis azt gondolja, hogy a nő egyik legerősebb vonzereje az arca, úgy ahogy van, a maga természetességében.

Tipp: Persze nem kell lemondanunk a szépségápolás csodáiról, de mindig figyeljünk arra, hogy a megjelenésünk természetes és nőies legyen. Sminkeljünk rafináltan: leheletnyi púder, egy kis szájfény vagy rúzs, arcpír bőven elég. Ha a teremtés koronája közelrôl is szépnek látja az arcunkat, nem fog meghátrálni!

Tekintet, amiben minden tükröződik

Ha a szemeiben meglátja azt, amit keres, biztos, hogy nem tágít egy darabig. A tekintetben sok minden tükröződik, például a nő intelligenciája is. Egyáltalán nem mindegy, hogy morcosan vagy kedves kíváncsisággal figyelünk valakire. Ahogy az sem, hogy beszéd közben egyenesen a szemébe nézünk-e a kiszemelt férfinak, vagy csak idegesen a cipőnk orrát bámuljuk.

Tipp: Akinek takargatnivalója van, aki nem vállalja nyíltan az érzéseit, aki mást gondol, mint amit mond, az sosem tud a másik szemébe nézni.

Csípőjét meg a popsiját

Míg régebben a hölgyek dekoltázsukat hangsúlyozták inkább, mert erre indultak be a pasik, mostanság inkább a hátsónkra kerül a fókusz, amit talán JLo-nak és Kim Kardashiannak is köszönhetünk. Egy nőies csípő, a kerek popsi mintegy megkoronázzák azt, ami elsőre vonzó a férfiak számára: a tekintetet, az arcot vagy a gesztusokat és a testtartást.

Tipp: Jó hírünk van: az izmos, formás test sok férfinak tetszik, de nem a legfontosabb. Éppen ezért nem kell mindennap gyötörnünk a testünk. A legfontosabb, hogy mi jól érezzük magunkat a bőrünkben!

A mell, csak finoman és szépen

Ne felejtsük el, a vonzó dekoltázson a férfiak nagy része az elegánsan szépet és nem a közönségeset érti. Olyannyira így van ez, hogy egy köldökig kivágott blúz, a túlságosan hangsúlyozott domborulatok ugyan figyelemfelkeltőek, de nem biztos, hogy az első komoly vizuális sokk elég ahhoz, hogy a férfi szóba álljon velünk. A mell mindig is a nőiesség egyik hangsúlyos szimbóluma volt. Éppen ezért (is) kiemelt figyelmet és törődést igényel.

Tipp: A férfiak tekintete szeret a nyaktól lefelé kalandozni. És nem mindegy, mit találnak ott. Takard el azt, amit el kell, de ne teljesen: épp csak annyira, hogy a teremtés koronája elgondolkozzon az ott látottakon. Negyven felett nem árt külön ápolnunk a dekoltázsunk bőrét is.

Egy szexi cipőben a láb

Számtalan dolgot találhat egy férfi erotikusnak, de egy őrülten szexi cipőbe bújtatott kecses női láb biztosan megmozgatja minden hím fantáziáját. Nem árt, ha az a cipő illik az egyéniségünkhöz, ízléses, és tudjuk viselni: vagyis nem akarjuk benne úton-útfélen kitörni a nyakunkat, és nem tűnünk benne tramplinak. Figyeljünk, hogy a lábbelink soha ne legyen koszos, és ne felejtsük a talpán az árucímkét sem.

Tipp: A vásárlásnál legyünk körültekintőek! Egy jól megválasztott darab sokat elárulhat rólunk és az ízlésünkről.

Mit néz meg egy nőn?

Németh Dávid: Ha szembe jön, akkor hogy ránézésre megfog-e benne valami. Közelebbről már a szemét, a száját és a kézfejét is. Ha előttem megy, egészben az alakját és a fenekét.

Pintér András: Ha szembe jön és még elég távol van, akkor megnézem az arcát és a combjának a formáját, majd közelebbről már a kézfejét is. Ha előttem megy, akkor hogy milyen formás feneke van.

Kapcsolódó jegyzetünk itt olvasható.