„Van, hogy olyannal kell jól dugnod, akit rühellsz” – 18+

Halom pénzt keresnek, és még jókat is dugnak – eképp irigykednek a kívülállók a pornóipar szexmunkásaira. És ez is a legfőbb érv sok jó testű és megfelelő adottságokkal rendelkező lány és fiú számára, hogy maga is szexfilmezésre adja a fejét.
Halom pénzt keresnek, és még jókat is dugnak – eképp irigykednek a kívülállók a pornóipar szexmunkásaira. És ez is a legfőbb érv sok jó testű és megfelelő adottságokkal rendelkező lány és fiú számára, hogy maga is szexfilmezésre adja a fejét.

Nos, nem akarjuk a kedvüket szegni, de a „Mic” nevű amerikai weboldal híres 18+-os sztárokat kért meg nemrég a Las Vegas-i pornós expón és díjátadón, hogy fogalmazzák meg érzékletesen, mi a különbség a filmes és a valódi szex közt. A válaszok meglehetősen elgondolkodtatóak, és azoknak a pornófogyasztóknak is ajánljuk, akik hajlamosak azt (el)várni a való (nemi) élettől is, amit a képernyőn látnak.

„A sportolókat sokszor istenként dicsőítik. Hiszen olyasmire képesek, amire az átlagemberek nem. Így kéne nézni a pornószínészekre is. A legtöbb ember ugyanis nem képes hatalmas dolgokat a seggébe dugni. Nem üres duma, hogy erre nekünk magunknak is rendesen, profin fel kell készülni.” Chanel Preston (30)

„Az embernek folyton figyelnie kell arra, hogy úgy pozícionálja magát a kamera előtt, hogy az mindent rögzíteni tudjon takarás nélkül, és a fények is stimmeljenek. Senkit sem ismerek, aki így szexelne otthon. Ez egyszerűen baromi kényelmetlen.” Casey Calvert (26)

„Érdekes, hogy az emberek nem azért mennek moziba, hogy kijőve a Superman- vagy Batman-filmről, hipp-hopp repülni tudjanak. A pornóval szemben teljesen más elvárásaik vannak, mint ahogy a normál filmekhez viszonyulnak.” Jessica Drake (41)

„A legnagyobb különbség az, hogy a pornóban minden előre meg van tervezve. Semmi sem spontán, semmi sem kívánságműsor: adott napon, adott időben, azzal a bizonyos személlyel, abban a pozitúrában... Van, hogy két olyan embernek kell csinálnia, akik kedvelik egymást, van, hogy két olyannak, akik rühellik. De a jelenetnek ettől függetlenül működnie kell.” Joanna Angel (38)

„Az én dolgom nem az, hogy orgazmusom legyen a kamera előtt. Az én munkám olyan show-t tolni, hogy a nézőnek legyen tőle orgazmusa.” Kelly Shibari (43)

„A legtöbb pornószínész forgatás előtt kifaggatja a jelenetbeli partnereit, hogy mit utálnak, mit nem, ha dolgoznak, hogy szeretik csinálni, mire figyeljen. Ezért is művibb, „korlátozottabb” a szex a pornóban, mint a való életben. Emellett vannak nagyon pontos előírások és aláírt szerződések, amelyeket valamennyiünknek be kell tartani.” Ryan Driller (33)

„A szexben működnie kell a kémiának, de akivel forgatsz, azt sokszor csak húsz perce ismered. Az egész csak show.” Moe „The Monster” Johnson (34)

„A kamera nélküli kefélés természetesen sokkal intimebb. A valódi szexben lényegesen kevesebbet agyal az ember olyan dolgokon, amik rontják az együttlét élvezetét.” Jessie Lee (31)