Vallomás: ezért maszturbáltam szülés közben

Sokan támadták a kétgyerekes anyát, de azt mondja, inkább ez, mint a gyógyszerek.
Sokan támadták a kétgyerekes anyát, de azt mondja, inkább ez, mint a gyógyszerek.

Finoman fogalmazva nem volt kellemes élmény első gyermekét megszülnie az ausztrál Angela Gallónak. A fájdalmai miatt erős gyógyszereket kapott, olyan erőseket, hogy már nem is igazán érezte a saját testét – írta blogján az ismert dúla, hivatásos szülésfotós és könyvszerző.

Így aztán a második szülésénél más módszert választott a gyötrelem leküzdésére. Amikor elkezdődtek a fájások, és azzal fenyegették, hogy eluralják, legyűrik őt, egy természetes fájdalomcsillapítóhoz nyúlt: magához. Vagyis maszturbálni kezdett.

CALL OUT:I need FIVE mamma's willing to exchange full model releases for an INSANE discount on birth (this offer will...

Közzétette: Lacey Barratt Photography2015. október 4.

Gallo meg van róla győződve, hogy más asszonyoknak is segíthet a módszer, és azért is hozta nyilvánosságra, hogy ne tabuként kezeljék a témát. Habár az nem szokatlan jelenség, hogy nők szülés közben orgazmust éljenek át, az, hogy ezt tudatosan vessék be fájdalomcsillapítóként, eddig nem nagyon jött szóba. Az asszony szerint ez eléggé nagy hiba.

Bár néhányan erős kritikával, sőt sértegető hangnemben kommentálták a bejegyzését, Gallo azt válaszolta: a teste egyszerűen azt mondja neki, hogy a természetes fájdalomcsillapítás a legjobb. Szimplán arról van szó, hogy érdemes felderíteni a lehetőségeket, és mindenki maga határozhassa meg, testileg-érzelmileg hogyan élje meg a szülést.

I am on the look out for businesses or professionals who want to be an actively involved in the series & book.At the...

Közzétette: Angela Gallo - Doula & Birth Photographer2016. február 22.