Több undorító szokásunk van, mint azt bárki gondolná!

A férfiak fele a csapba pisil, a nők előszeretettel könnyítenek magukon zuhanyzás közben. Koszos fehérneműk terén pedig mindkét nem elég elkeserítő.

A férfiak fele a csapba pisil, a nők előszeretettel könnyítenek magukon zuhanyzás közben. Koszos fehérneműk terén pedig mindkét nem elég elkeserítő.

A különböző közvélemény-kutatások, statisztikák többsége igencsak száraz, unalmas adathalmaz - egy friss felmérés azonban már témájánál fogva is messze izgalmasabb, mint amiket megszokhattunk: ez ugyanis legundorítóbb szokásainkat veszi górcső alá.

A Superdrog Online Doctor oldala 1500 embert vallatott olyan dolgokról, amikről nem igazán beszél az ember társaságban, mint például az alsónadrágok, bugyik szagolgatásáról, pisilési és szellentési szokásokról, tisztálkodásról - illetve annak hiányáról. Ebből kiderült, hogy a nők 5,3 százaléka, a férfiaknak pedig 11,1 százaléka döntött már úgy, hogy napokig nem zuhanyzik, csak hogy megnézze, mikor lesz elviselhetetlen a testszaga. Ez egyébként úgy tűnik, inkább Európában divat (az európai válaszadók 14,8 százaléka válaszolt igennel, míg atengeren túlon az arány csak 5,4%).

A nők 30,9 százaléka szagolja meg a bugyiját, hogy hordható-e még, a férfiaknál 44,3% vallotta be az alsónadrág-szaglászást. A nők 12,6 százaléka döntött már úgy, hogy kifordítás után még hordható lesz, a férfiaknál az arány 14,2 %.

Többen halasztgatjuk a fehérnemű-cserét, mint azt gondolnánk!

Szintén a férfiak azok, akik gyakrabban adnak ki bizarr hangokat (46,3% a nők 36,7 százalékához képest). A tévé előtt étkezőknél ötből négy ember addig nem kezd el enni, amíg nem talál valami nézhető műsort (férfiak: 78,9%, nők: 81,3%) - és aggasztóan sokan lesnek be a fürdőszobában a zuhanyfüggöny mögé, hogy megnyugtassák magukat: nem rejtőzködik ott senki (férfiak: 26,8%, nők: 36,9%).

Az is kiderült: szinte senkit sem zavar a saját szellentése, sőt, élvezi annak a szagát (férfiak: 92,7%, nők: 94,1%) és szinte mindenki szokott zuhanyzás közben pisilni (férfiak: 91,3%, nők: 93,6%) - írja a Daily Mail.

Mindegy, hogy nő vagy férfi: szinte mindenki szokott zuhanyzás közben pisilni

A felmérésben egyébként voltak nemspecifikus kérdések is. Ebből kiderült: Az amerikai hölgyek 99,2 százaléka azonnal leveszi a melltartóját, hogy hazaér - Európában ez az arány 89,2%. A megkérdezettek nők szűk háromnegyede csak ott borotválja a lábát, ahol feltétlen szükséges - azaz ahol látszik (Európa: 71,2%, Amerika: 74,9%). Emellett lakhelytől függetlenül minden második nő szagolgatással dönt nemi szerve tisztaságáról.

És akkor jöjjenek a férfiak: az amerikaiak többsége jól ismeri, ha el kell rejteniük az erekciójukat, 86,1 százaléknál már előfordult. Európában az arány 66,7%. Minden második férfi szokott csapba vizelni (Európa: 49,5%, Amerika: 48,2%) és az erősebb nem képviselőinek több mint fele szagolja meg a kezét, miután a szerszámához ér (Európa: 57%, Amerika: 54,2%).

(Nyitókép: Lies Thru a Lens)