Szilágyi BK Zsuzsa könnyen válhat áldozattá

A Barátok közt Bözsi mamáját pillanatok alatt megszerették az RTL Klub nézői. Lapunk arra volt kíváncsi, hogy mennyire hasonlít Vili bácsi barátnőjének és az őt megformáló Szilágyi Zsuzsának a személyisége.
A Barátok közt Bözsi mamáját pillanatok alatt megszerették az RTL Klub nézői. Lapunk arra volt kíváncsi, hogy mennyire hasonlít Vili bácsi barátnőjének és az őt megformáló Szilágyi Zsuzsának a személyisége.

Gyors gondolkodású, érzelmes nő - Soóky Andrea, grafológus

Szilágyi Zsuzsa szeretetre méltó egyéniség, aki nyitott a humorra és a játékosságra. Gyermeki énje aktív; életkora ellenére van benne egy kis naivság. Írása ugyanolyan természetes, mint személyisége; semmi túlbonyolítás vagy díszítés, mégis ritmusos és olvasható. Zsuzsa azt írta nekem saját kézírásáról, hogy szerinte „türelmetlen és eklektikus”.

Szerintem viszont gyors gondolkodású és érzelmes. Nem merev, hanem rugalmas. Nem unalmas, hanem érdekes. Türelmetlenséget csak önmagával szemben látni, mert jelenleg annyira lefoglalhatják a hétköznapok, hogy nem tud más, olyan életszférákkal foglalkozni, amikkel szeretne. Személyiségében elfojtások nyomai láthatók. Mintha nem lenne ideje az álmodozásokra, pedig számára azok adnak életerőt. Valós énje és karaktere között vannak átfedések.

Az ő igazi személyisége is nyitott. Sok benne a kitörni vágyó szeretet. Kíváncsi, talpraesett, de gondoskodó is egyben. Nem lázadó, de stabil véleménye van. A hétköznapokra fókuszál, ez sok energiát elvesz tőle. Időgazdálkodásával néha problémák lehetnek. Képes újrakezdeni, megrázni magát és továbblépni. Az igazi Szilágyi Zsuzsának tehát épp ezekre van szüksége a ­minden­napokhoz.

Képes önzetlenül szeretni - Kiss zoltán Zéro, numerológus

Zsuzsa személyiségében kettősség mutatkozik, ami az „összehúzódás és szétterjedés” ellentétpárja. Így bizonyos dolgokban végtelenül precíz, bizonyos esetekben pedig a végső percig halogat.

Megérzései kiválóak, már-már látnoki tehetséggel felruházva, nem szenved hiányt azonban a józan észből sem. Amire a szavát adja, arra mérget ­lehet venni. Személyiségében erős a függetlenségi vágy, ugyanakkor nagy a hajlam a közjóért való munkálkodásra. A végletesség sem távoli a személyétől, így valamit vagy teljes erőbedobással csinál, vagy sehogy.

Kiváló memóriával rendelkezik, ám hajlamos túlterhelni idegrendszerét, illetve ô az, akinek nem érdemes hazudni, mert rögtön rájön, ugyanis biztos kézzel nyúl a kusza ügyek kibogozásához. Érzelmeiben könnyen sebezhető, amit jól titkol. Kiváló kapcsolatteremtő, de alapvetően zárkózott, és a legmélyebb titkaiba csak kevesen kapnak beavatást.

Titkait kevesekkel osztja meg - Demeter Mónika, okleveles asztrológus

Zsuzsa a nevének képlete szerint is gondoskodó, akárcsak Bözsi mama. Tele van szeretettel, szívesen ad tanácsokat, amiket mások persze nem mindig fogadnak meg, és ez neki szomorúságot okoz. Az anyagi és érzelmi biztonság mellett számára a harmónia a legfontosabb. Segítőkész, és ő az, aki képes lehet az önzetlen szeretet adásra.

Zsuzsa születésnapszáma 27=9. A kilences a numerológiában a legmagasabb szellemi szám, amelyben minden szám energiája megtalálható. A felfogóképesség, a spiritualitás és a művészi kifejezőképesség ebben a számban teljesedik ki. Ugyanez a Sorsmisszió száma is (27=9), tehát művésznek kiváló.

Zsuzsában van nem kevés ­aka­rat­erő és keménység is. Viszont a sok érzelem a realitásérzékét gyengíti, bizonytalansággal párosul, valamint a harmónia fontossága miatt talán túlságosan is alkalmazkodó, ezért lehet, hogy az önérvényesítő képessége nem elég hatékony. A 9-es az önzetlen szeretet száma. A megélés a lényeg: önfeláldozó vagy áldozat?

Képes másokat jókedvre deríteni - Lilla King, látnok, mestermágus

Bözsi mama szerepe nem esik nehezére, mert nem áll messze a karakter Zsuzsa igazi énjétől. Gondoskodó és békeszeretô. Törekszik a harmóniára, kedves a környezetével. Egyébként is könnyedén eljátszik bármilyen szerepet, mert jó színésznő, szereti a munkáját, amiben a tökéletességre törekszik.

Szeret másokat jókedvre deríteni. Néha éppúgy elveszíti a türelmét, mint Bözsi mama. Bármilyen nehéz is, azt javaslom, igyekezzen megőrizni a hidegvérét, mert az hozza meg az eredményt. Intelligenciája segíti ebben.

Ami a kártyalapokat illeti, elsőként a Diadalszekér jött ki, ami azt mutatja, hogy kellő türelemmel bármit képes diadalra vinni. A második lap a Ledőlt Torony, ami azt jelzi, hogy gondjai adódnak mostanában, valami nem úgy sikerül, ahogyan eltervezte. Az Erő lap viszont arról árulkodik, hogy lesz ereje felülemelkedni a nehézségeken.

A Hold mutatja a félelmeit, az aggodalmat valami vagy valaki miatt. A Császárnő kártya viszont azt ígéri, hogy segítőt kap, aggodalmaival, gondjaival nem marad magára.

Szilágyi Zsuzsa véleménye a válaszokról

Életemben csak egyszer, úgy nyolcéves koromban készítettek rólam asztrológiai elemzést. Most jó lenne megnézni, hogy az akkoriak és a mostani elemzések mennyire vágnak egybe. Amit itt olvastam, bestiálisan jó, valóban ez én vagyok. Tökéletesen rámutat, hogy a segítőkészségemet és a naivságomat nemegyszer kihasználták már. Ekkor mindig megfogadtam, hogy többet nem teszem ki ilyennek magam, de persze újra meg újra belelépek ebbe a cipőbe.