Test és lélek

Pirner Alma: A szépség nem a mellbőségen múlik

A. T.

Létrehozva: 2014.07.12.

Hogyan legyünk egyszerre tökéletes munkaerők, anyák, feleségek és szeretők? Sehogy! Ez gyakorlatilag lehetetlen, de törekedjünk az arany középút megtalálására! Pirner Alma egzotikus táncosnővel a szenvedély megőrzéséről és a leggyakoribb női hibákról beszélgettünk.

– Hol rontjuk el?
– Vannak alapvető hibák, amiket a legtöbb nő elkövet. Amikor a csajok szerelmesek lesznek, kizárják az életükből a külvilágot, csak a férfira koncentrálnak. Ezzel csak egymást tesszük boldogtalanná, és két boldogtalan emberből soha nem lesz egy boldog pár. Rengeteg kapcsolat megy csődbe gyermekvállaláskor, mert a nő elfelejti, hogy ő nem csak anya, hanem feleség és szerető is. A férj elhanyagoltnak érzi magát.

– Igaz lehet az a mondás, hogy legfeljebb három év boldogság jár a szerelmeseknek?
– Általában ez a paradicsomi időszak. Ennyi idő alatt nyílnak meg a párok egymás előtt. Én ott látom a hibát, hogy a nők belekényelmesednek a helyzetükbe, és úgy vannak vele, ezt a pasit már megszereztem. Szép lassan mindenből lejjebb adnak. Keményen kell dolgozni, hogy ébren tartsuk párunk érdeklődését.

– Igen ám, de a nők egy része menet közben elveszíti az önbizalmát, így nehéz küzdeni.
– Sokan az alapján mérik a nőiességet, milyen a külsejük. Én nem hiszem, hogy a külső a legfontosabb, inkább az, mit hiszünk magunkról, mennyire vagyunk magabiztosak, mennyire érezzük jól magunkat a bőrünkben. Ha megtaláltuk a harmóniát, akkor azt elkezdjük kifelé sugározni. A báj nem azon múlik, ki hogy néz ki, és mennyi a mellbősége. Tíz kiló súlyfelesleget is lehet szexin viselni. A nők nem tanulják meg a helyes önértékelést, és ez később kihat a párkapcsolatukra is. Aztán a férfiak is hozzájárulnak ehhez, mikor elnyomják őket, nem kapnak dicséretet. Nem elég erősek ahhoz, hogy változtassanak, akár párkapcsolatról, külsőről, munkáról beszélünk. Céltudatosság, erő, akarat, energia, bátorság és kitartás kell a sikerhez. Ne mástól várjuk a boldogságot!

– A legnehezebb elkezdeni…
Azért, mert túl sokat adunk mások véleményére. Le kellene erről szokni, mert az életünkhöz senkinek semmi köze. Ne foglalkozzunk azzal, ki mit gondol, hanem próbáljuk kihozni a maximumot magunkból! Jogunk van változtatni az életünkön, a külsőnkön.

– Mit tehetünk a harmóniáért?
– Próbáljunk meg nőnek maradni, adjunk a részletekre! A párunk ne azt lássa, hogy míg a kapcsolat elején szexisen mutatkoztunk előtte, később már a kinyúlt póló is megteszi! Őrizzük meg csábító énünket, és ne csak akkor csinosítsuk ki magunkat, ha elmegyünk otthonról! Egy kapcsolatot csak az menthet meg a csődtől, ha a nő megszabadul a gátlásaitól, szexisnek érzi magát.

– Ön hogyan hódítja meg újra és újra a párját?
– Nem vagyok híve a kegyes hazugságoknak, szókimondó és egyenes ember vagyok a párkapcsolatomban is. Hagyok magamnak időt, mikor csak magammal foglalkozom, és ezt javaslom mindenkinek. Olyan nincs, hogy nem fér bele az időbe, hisz arra szakítunk, amire szeretnénk. Vannak titkaim, nem árulok el mindent neki. Igyekszem izgalmasnak és érdekesnek maradni a szemében. Muszáj belemenni némi játékba, hogy ő is érezze, nem dőlhet hátra, csak azért, mert egyszer meghódított.

– Konkrétumokat is áruljon el a praktikáiból!
– Odafigyelek arra, hogy napközben is meglegyen köztünk a harmónia, a vibrálás, amit akár az üzenetváltásokkal is el lehet érni. A férfiak szeretik, ha dicsérjük őket. Egyszerű ez a történet. Ha együtt töltöttünk egy klassz éjszakát, akkor másnap biztos küldök neki üzenetet, hogy milyen csodálatos volt előző nap. A pasiknak kell, hogy félistennek érezzék magukat, és ezzel elérhetjük, hogy alig várják, hogy újra találkozhassanak velünk. Mindig szakítok időt a beszélgetésekre, és fontosnak tartom a fizikai kontaktust is. A férfiak vizuálisak, ezt kihasználva előfordul, hogy egy szál fehérneműben átsuhanok a szobán. Minket a szavakkal, őket a látvánnyal lehet igazán megfogni. Egy minimális sminket akkor is felteszek, ha otthon vagyunk, nem közlekedek előtte nyúzottan. Mostanában pedig kezd előbújni a háziasszonyi énem is.

– Mennyire van jelen az életében, kapcsolatában az ezotéria?
– Amennyire racionálisnak látszom, annyira vagyok spiritualista is. Van egy férfi és egy nő mesterem, akivel rendszeresen találkozom, és részt veszek a tréningjeiken. Sokat meditálok, érdekel a buddhizmus. A számmisztika szintén vonz. Ha megismerkedek valakivel, akkor ez az első, amit elkészítek magunkra vonatkozóan. Kiszámolom az erősségeinket, gyengeségeinket, és amennyiben elakadnék, kérem a mesterem segítségét. Az svt, azaz a spirituális választerápia is nagy kedvencem, ahogy az ingák, a kártyák is. Nagyon erősen hallgatok a hetedik érzékemre, amivel kapcsolatban rossz érzésem van, azt nem teszem meg, még akkor sem, ha az tűnik a jó döntésnek. Járok biorezonanciára, szivárványterápiára, érdekelnek a csakrákkal kapcsolatos információk, saját workshopom is van ezzel kapcsolatban. A párom, mielőtt megismert, nem meditált soha, nem volt elmélyülve az ezotériában, de aztán az energiáim átragadtak rá, és nyitottá vált.

– Évek óta sikeresen működteti rúdtánciskoláját, ahol nők százai nyerték vissza az önbizalmukat. Hogyan segíti ez a szenvedély felizzását?
– Az önbizalom helyrebillentésével. A legtöbb nő nem elégedett az alakjával, szexisebb akar lenni. Alkattól függetlenül mindenki el tudja sajátítani a mozdulatokat, nem kell hajlékonynak, nádszálvékonynak lenni a tánchoz. Nemcsak a rúdon pörgésből áll a rúdtánc. A változás nyomon követhető. Először megjelennek egy hosszú melegítőben, és hiába bizonygatom, hogy a sort jobb lenne, a bőrnek hozzá kell érnie a rúdhoz, nem hallgatnak rám. Aztán eltelik pár óra, kinyílnak, megszokják a tükörképüket, formálódni kezd az alakjuk, javul a tartásuk, növekszik az önbizalmuk, a hosszú melegítőt felváltja a sort. Ezen a ponton szoktak elgondolkodni azon, hogy talán készek meglepni a párjukat egy tánccal. És itt elindul valami. Üde színfoltja ez a kapcsolatoknak, amit a tőlünk vásárolt rudak mennyisége is jól tükröz.

–Milyen útravalót tud adni az olvasóinknak?
–Mindenki maradjon önálló személyiség, valósítsa meg az álmait, mert a csodák ebből születnek. Hosszú távon is őrizzük meg egyéniségünket, és tudjuk, mikor legyünk babásak, mikor cicásak és mikor határozottak! Az ágyban legyünk szolgálatkészek, nyitottak és őszinték! Ráadásként adjuk meg a dolog pikantériáját azzal, hogy ha a pasi kirántja a fiókot, nem mindig vagyunk ott...

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090640_auto_resized.png
origo.hu

A HVG által megszerzett rendőri jelentés drámaian részletezi, Magyar Péter hogyan kínozta Varga Juditot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26455_resized.jpg?avcount=1711674612
origo.hu

Stana Alexandra elmondta, ki most az egyetlen férfi az életében

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17082275_auto_resized.png
metropol.hu

„Mikes Anna csak egy van” – durván beszóltak Tóth Gabinak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17083836_auto_resized.jpg
vg.hu

Brutális baleset Baltimore-ban: több kilométeres híd omlott össze – videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17078457_auto_resized.png
metropol.hu

Bocsánatot kért Katalin hercegnétől, azonnal törölte bejegyzését Ryan Reynolds felesége

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17078877_auto_resized.jpg
vg.hu

Vendégmunkások: miért jöttek Magyarországra? Megkérdeztük őket!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26454_resized.jpg?avcount=1711674612
origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17083650_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Szabad-e locsolni? 5 szívderítő locsolóvers húsvétra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17076634_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Emlékszel még ezekre az ikonikus magyar színészekre? Teszteld velünk!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711674612
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17081961_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Riadót fújtak az állatorvosok: komoly veszély fenyegeti a kutyákat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084502_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/JmHfTibHr1n8GMOthOqKbLlYRwMklrpXPyMmnp3NQaQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzYyZjk5NmE0ZWQ2YzRmMGViYjQwMmM3N2Y3ZTllMmIz.jpg
Ezo

Hétfőn érkezik a telihold, ez a négy csillagjegy már ma érezheti a hatását

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/nYMsw4zKCvYAZ6pQY_UmjgNi8htapMVwcLVH1IQzkbA/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2E4NTk4MmYxNDU4YTRhMTJhOTVmMmVkY2FmNjg5NGEz.jpg
Ezo

Ősi tudás tárul fel: ezt árulja el rólad az atlantiszi horoszkóp