Lola: Az igazi férfi biztonságot ad

Határozottság és magabiztosság. Lola számára ez a két meghatározó tulajdonság, ami egy férfit férfivá tesz. Az énekesnő őszintén beszélt arról, kik azok a férfiak, akik meghatározóak az életében.
Határozottság és magabiztosság. Lola számára ez a két meghatározó tulajdonság, ami egy férfit férfivá tesz. Az énekesnő őszintén beszélt arról, kik azok a férfiak, akik meghatározóak az életében.

Számomra a férfi fogalma az, amit édesapámtól és a nagypapámtól láttam. Mind a ketten nagyon erős egyéniségek, karizmatikusak, és ha valamit a fejükbe vesznek, végig is csinálják. Számomra a férfi olyan valaki, akire felnézhetek, akiben megbízhatok, aki mellett biztonságot érzek. Aki nem fél felelősséget vállalni, értem és a tetteiért.

Mindig az fog meg egy férfiban, hogy hogyan reagál a világ dolgaira, és hogyan old meg váratlan helyzeteket, hogyan udvarol. Számomra nagyon furcsa, amikor egy férfi mindenképp meg akar felelni a klasszikus férfiideálnak. Kívülről tudja mindenki, hogy egy férfinak lovagiasnak kell lennie, ugyanakkor Casanovának, védelmezőnek... Számomra azonban a magabiztos, a döntéseit és annak következményeit vállaló férfiszerep a legfontosabb. Ha ezt nem találom valakiben, nem tudok vele mit kezdeni.

Két fontos férfi van az életemben. A legfontosabb édesapám. Akarva-akaratlanul mindenkit hozzá hasonlítok. A másik a menedzserem, Bognár Tibi, akivel lassan egy éve újra együtt dolgozom. Ő tényleg olyan, aki fejébe vesz valamit, végigcsinálja, és maximálisan megbízom benne. Lusta, döntésképtelen férfit nem nagyon viselek el magam mellett.

Egy férfi az érzelmeitől lesz férfi. Nem szeretem, amikor úgy beszélünk a férfiakról, hogy elmondjuk, melyek lennének a kötelezettségeik, és milyen külső elvárásoknak kellene megfelelniük. Számomra egy férfi erős, de közben értelmes is, határozott, de az én véleményemre is ad. Olyan férfira van szükségem, akire felnézhetek, de nem arra vágyom, hogy döntsenek helyettem és eltartsanak.

Érdekes lenne eljátszani a gondolattal, hogy milyen lenne egy olyan társadalomban élni, ahol a nők döntenek. A történelem során mindig a férfiak azok, akik a legtöbb terhet viselik. Talán ezért alakult ki bennünk nőkben, hogy néha szeretünk gyengék lenni, és az erősebb nemre bízni magunkat. Mára a női és férfiszerepek teljesen eltorzultak. Szerintem szerepük szerint meg kell maradniuk férfinak. Ami ugyanolyan nehéz, mint nekünk nőnek maradni. Ma már senki nem lepődik meg, ha a férj marad otthon a gyerekkel, és az sem meglepő, ha a nő tartja el a férfit. Az udvarlás, mint olyan, teljesen elveszett.

A férfiaknak és a nőknek is alkalmazkodniuk kell a mai társadalmi normákhoz. Mindenesetre én hiszek a klasszikus férfi-női szerepekben...

Ha több kell az átlagosnál! Keresse a Borsot a Magazinokkal!