Test és lélek

Horoszkóp: szakításveszély vagy komoly próbatétel jöhet a kapcsolatokban

Bors

Létrehozva: 2018.03.12.

Heti horoszkóp, március 12-18.

Kos (03. 21-04. 20.)

Szerelem: mivel ebben az időszakban egyre kevésbé érdeklik azok a partnerjelöltek, akik a külseje miatt vonzódnak önhöz, fölös erőtartalékait inkább az üzleti életben gyümölcsözteti. Ha titkos kapcsolatban él, és a kedvese többet nem nyújt, mint álmokat, akkor nem csoda, ha alkohollal vagy pénzzel csal lépre más partnerjelölteket.

Karrier és pénz: szeret és tud dolgozni, ezt mások is elismerik. Csak az a baj, hogy a csúcs elérése előtt pár centivel lelohad az alkotókedve, és nem érzi azt, hogy megnyugvással elérte a kitűzött célt. Ha el akarja adni magát egy munkaadónak vagy megbízónak, meg kell mutatnia, hogyan tudja a gondjait megoldani. Biztosítási, segély- vagy hiteligényét most nyújtsa be! 

Bika (04. 21-05. 20.)

Szerelem: egy felbomlott munkahelyi kapcsolat nem valami kellemes, de a rossz érzés minimálisra csökkenthető, ha továbbra is tisztelik egymást kollégaként. Ha nem is sikerül meghódítania egyik évfolyamtársát, mindent elkövet, hogy elősegítse a másik boldogulását. Viszont még az is kitelik öntől, hogy egyszerre több tehetős partnert bolondít.       

Karrier és pénz: kitartás kell ahhoz, hogy elviselje az újabb és újabb elutasításokat, és felvegye a küzdelmet az önre utazó kollégákkal. Utazás, ingatlanügylet is balul üt ki, esetleg egy hivatalos ügyben is kedvezőtlen végkifejletre számíthat. Társulásból, örökségből, támogatói kapcsolatból vagy éppen partnere jó szerencséjéből viszont anyagi haszna lesz.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Szerelem: nem szíveli, ha valaki számítónak, haszonlesőnek tartja. Lehet, hogy ragaszkodik valakihez, aki csak jó barát lehet az ön számára, találkozik is vele, de kapcsolatuk nem lesz már olyan szoros, mint azelőtt. Érthető, hogy nem akar belegabalyodni egy titkos viszonyba, amikor egyébként minden rendben van a kapcsolatában.          

Karrier és pénz: valaki, akit lapátra tett, mindent elkövet, hogy elrontsa az üzletét. Pénzügyekben nyűgös helyzet alakulhat ki, de ne hagyja, hogy bárki is baleknak nézze. Nem minden üzlet jön össze, és azok, akikkel üzleti kapcsolatba kerül, nem mindig viselkednek tisztességesen, de a hét elején új állást, kedvezőbb munkafeltételeket kínálnak fel önnek.

Rák (06. 22-07. 22.)

Szerelem: megeshet, hogy azt a személyt, akit akar, nem kapja meg, azt viszont, akit nem akar, le sem tudja vakarni magáról. Párban? Saját bőrén tapasztalhatja, hogy a házasságnak nemcsak napos oldala van. A hét elején a nap nem is látható, amikor a társa lekicsinylően csak szórakoztató időtöltésnek tartja a munkáját. Lehet, hogy rosszul választott?    

Karrier és pénz: ha valaki irigykedve figyeli, vagy keresztbe tesz önnek, ne húzza össze magát, húzzon határokat, s hozza meg a saját szabályait. A hét közepén kezdjen új, kreatív projektbe, vegyen részt bevételi lehetőségeket kínáló bemutatókon, kiállításokon, tanuljon valami újdonságot a pénzügyekről, és vegye fel a kapcsolatot külföldi vállalatokkal.  

Oroszlán (07. 23-08. 23.)

Szerelem: valaki feltűnik a múltból, aki valószínűleg föl akarja melegíteni kapcsolatukat, esetleg össze akar költözni önnel, és mindezt csak azért, mert ez az elkövetkező időszakban különböző előnyökkel kecsegteti, anyagilag és a magánéletben egyaránt. Ám ami a szexet illeti, egyetlenegy férfi vagy nő sem távozik ön mellől csalódottan.  

Karrier és pénz: ne engedje, hogy munkatársai pletykákat terjesszenek magán-életéről, de hivatalos utazását is ajánlatos lenne elnapolni. Ha rosszul méri föl teherbíró képességét, lelki tartalékai kimerülnek, és elvesznek öntől egy feladatot. Ha szemet vet egy ingatlanra a felső tízezer legnépszerűbb üdülőhelyén, amelyet befektetésnek tekint, ezt viszont megszerezheti.

Szűz (08. 24-09. 23.)

Szerelem: semmi baja a szeretkezéssel, csak elege van már abból, hogy a hét első felében valaki kizárólag a fejőstehenet vagy a szexpartnert látja önben, mintha egyébre nem is lenne alkalmas. Hozzátartozói arra számítanak, hogy hamarosan megházasodik, de mostanában egyik hódolója sem ébreszt önben mélyebb érzelmeket.       

Karrier és pénz: nincs annál szörnyűbb, mint amikor ön és a partnere egymásnak esnek a pénz, a közös üzlet vagy vagyontárgyak miatt. A szerelemben önzetlenül kell adni egymásnak. A hölgyek ezen a héten lehetőleg ne szóljanak bele partnerük munkájába, ezt a férfiak nem nagyon szeretik. Szükségük van az önállóságra, mindenekelőtt a hivatásukban. 

Mérleg (09. 24-10. 23.)

Szerelem: sértőnek találhatja egy jómódú jelölt rámenős viselkedését, aki azt hiszi, hogy pénzzel mindent el lehet intézni. De ön megmutatja neki, hogy hidegen hagyják az ilyenféle fazonok. Mielőtt bármilyen hosszú távú kötelezettséget vállalna, ki kell próbálnia a kapcsolat keretein belül, mennyire felel meg önnek ez a kötelék.               

Karrier és pénz: ne azon gondolkozzon, hogy miből tudna pénzt csinálni. Hanem azon, hogy milyen szolgáltatást tud nyújtani, ami ügyfelei számára hasznos lehet. Néha minden sikerül, amihez csak hozzáér, míg máskor rengeteg pénzt spórolhat meg azzal, hogy elfogadja veszteségét. Jó, ha figyelembe veszi, hogy egy üzleti kapcsolat megfelel-e önnek vagy nem.  

Skorpió (10. 24-11. 22.)

Szerelem: bár nem jellemző önre a túlzott hiúság, mégis meglepi, hogy a munkahelyén ilyen csekély hatással van valakire. Irodai kalandjával csak elárulhatja a házasságát. Mágneses vonzerejének köszönhetően viszont hódolói számát tekintve nem lehet oka panaszra. Élvezi az élet kellemes oldalát és a pénzt, amelyen mindent meg lehet vásárolni. 

Karrier és pénz: legyen büszke arra a képességére, hogy kreatív módon old meg nehéz problémákat! Néhány negatív ember sokat árthat a munkahelyi közösségnek, de legalább ön ne engedjen teret a negatív gondolkodásnak. Pozitívumként viszont ígéretes karrier vár önre a művészetek terén, sőt még a szerencsejátékokból is fantasztikus nyereséget sajtolhat ki. 

Nyilas (11. 23-12. 21.)

Szerelem: ez a szerelem sokba fog még önnek kerülni! Keressen olyan kapcsolatot, amelyben az ön igényei nem válnak másodlagossá. A megfelelő társ időben kifizeti a számláit, és minden hónapban fizetéssel állít haza. Rázzon le valakit, aki a pénzére pályázik, miközben kövessen el mindent, hogy kielégítse a család szükségleteit. 

Karrier és pénz: ön egyáltalán nem zsugori, nem veri a fogához a garast, mindössze igyekszik beosztani a pénzét. Amennyiben képes igényszintjét kellő szerénységgel meghatározni, még kellemes meglepetések is érhetik. De ne legyen olcsójános, és arról se feledkezzen meg, hogy a drágább, de jó minőségű áru tovább tart, mint a mutatós bóvli.

Bak (12. 22-01. 20.)

Szerelem: partnere vagy főnöke távolságtartása, közömbössége a hét elején frusztrálhatja. A Vénusz és a Szaturnusz barátságtalan rezgései arra figyelmeztetik, hogy az ön korában már nem szabad kihűlni hagyni legfontosabb kapcsolatát. Abban viszont biztos lehet, hogy egy Skorpió vagy Halak mindazt nyújtja, amiről eddig csak álmodott.      

Karrier és pénz: szakmai és üzleti sikere ebben az időszakban kapcsolatainak minőségétől függ. Biztosan vannak ismerősei (tevékenységi területén, munkatársai, üzletfelei, rokonai között), akik esetleg nyerhetnének azzal, ha leülne velük beszélgetni a termékéről/képzettségéről. A dolog a hét első felében könnyebben fog menni, mint gondolná.  

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Szerelem: szörnyű, milyen sértődötten és ellenségesen reagál egy Kos vagy Bak az elutasításra! Miért nem hiszi el, hogy halálosan unalmas tud lenni, hogy néha az ön idegeire tud menni? A hét elején felismeri, nincs felkészülve rá, hogy eltűrjön bármilyen nehézséget és korlátozást, pusztán azért, hogy partner legyen ön mellett.

Karrier és pénz: meg akar szerezni egy ingatlant, de valami mindig közbejön, mindig elakad az üzlet. Ha néhány elképzelése zátonyra fut, a hiba nem önben keresendő. Talán álmában sem gondolt arra, hogy egyik rokona miatt hiúsulnak meg sorra a tervei. Ám ha egy magasabb életszínvonal vagy pozíció megszerzése a célja, a hét közepén érdemes új állás után néznie.

Halak (02. 20-03. 20.)

Szerelem: nem éppen az jellemző önre, hogy az érzelmei vezessék, ha egy halom pénzről van szó. Ha úgy látja, hogy egy szexuális viszony vagy barátság már nem nyújtja azt, ami a boldog élethez kell, akkor ki kell lépnie belőle. Ha viszont kizárólag az anyagiak miatt tart ki valaki mellett, ez megakadályozza, hogy megfelelő társat találjon.          

Karrier és pénz: igazi sikersorozat vár önre ezen a héten. Mielőtt azonban kitörő ujjongásba kezdene, okosabb, ha kellő higgadtsággal végiggondolja a dolgokat, és lelkiekben felkészül arra, hogy kedvese nem milliárdos, akinek legfontosabb feladata biztosítani az ön számára azt az összeget, amivel nagyobb lábon élhet, mint amennyit megengedhetne magának.    

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17085637_auto_resized.png
origo.hu

Magyar Péter nyilvánosan gúnyolódott Varga Judit saját bántalmazásáról szóló drámai vallomásán - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26464_resized.jpg?avcount=1711713914
origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091872_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Rendőrök lepték el az eltűnt kétéves Danka otthonát: Markológéppel ássák fel a területet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091237_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Főügyész Magyar Péter felvételéről: így nem törölhető a tartalom

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17076988_auto_resized.png
metropol.hu

Heti szerelmi horoszkóp: Érdemes óvatosnak lenni, ennek a csillagjegynek még szakítást is hozhat a húsvéti nyuszi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17085184_auto_resized.jpg
vg.hu

Valami súlyos történik az ukrán elnöki hivatalban: Zelenszkij kirúgta az egyik legfontosabb emberét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26465_resized.jpg?avcount=1711713914
origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17075366_auto_resized.jpg
lakaskultura.hu

Keleti inspiráció Tatabányán: sötét, zegzugos lakásból modern, légies otthon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084687_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megdöbbentő, babahírt közölt máris a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711713914
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17082722_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Remegő hanggal jelentkezett be Ördög Nóra: támadás történt az Ázsia Expressz szállodájában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084794_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/JmHfTibHr1n8GMOthOqKbLlYRwMklrpXPyMmnp3NQaQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzYyZjk5NmE0ZWQ2YzRmMGViYjQwMmM3N2Y3ZTllMmIz.jpg
Ezo

Hétfőn érkezik a telihold, ez a négy csillagjegy már ma érezheti a hatását

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/nYMsw4zKCvYAZ6pQY_UmjgNi8htapMVwcLVH1IQzkbA/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2E4NTk4MmYxNDU4YTRhMTJhOTVmMmVkY2FmNjg5NGEz.jpg
Ezo

Ősi tudás tárul fel: ezt árulja el rólad az atlantiszi horoszkóp