Test és lélek

Horoszkóp: ezen a héten mindenki vigyázzon az értékeire

Bors

Létrehozva: 2017.07.17.

A hét elején, amikor a Vénusz diszharmonikus fényszöget képez a Neptunusszal, óvjuk értékeinket, mert ilyenkor veszítik el az emberek pénztárcájukat, ékszereiket.

Kos (03. 21-04. 20.)

Szerelem: a hagyományok elleni lázadása, stressz-szintjének megemelkedése és az elszabadult harag a hét elején és 21-e táján konfliktusok tömkelegét idézheti elő. Jó lenne, ha az uralkodás nem lenne része magánéletének. Viszont ha már régóta mondogatják, hogy szeretik egymást, akkor itt az ideje, hogy kijelöljék az esküvő dátumát.
Karrier és pénz: mivel az utcán vásárolt áru a hét elején csak annak kedvező, aki eladja, jobb, ha elfeledkezik az ilyen vételekről. Ne kezdjen otthoni barkácsoláshoz, mert a technika fellázad ön ellen, számítógépe tönkremehet, de szórakozás közben új munkát szerezhet. Adja fel a gondolkodásbeli sablonokat – ez a kreativitás kibontakoztatásának fontos feltétele.  

Bika (04. 21-05. 20.)

Szerelem: adódnak olyan helyzetek, amelyekben meg kell őriznie az önuralmát, hiszen senki nem nyerhet a problémák elmérgesítéséből. Legyen tekintettel a családja vagy partnere nyugalmára, de ha több szexre vágyik, etesse partnerét potencianövelő hatással rendelkező lazaccal, búzacsírával, tökmaggal, osztrigával vagy zellerrel!  
Karrier és pénz: ne vitatkozzon a főnökével, a munkahely-változtatást is gondolja meg, ne hozzon elhamarkodott döntést. Ha pénzhez vagy munkához akar jutni, akkor szüksége van az egyszer már kiépített fontos szakmai és üzleti kapcsolatok ápolására. A munkahelyén 18-a táján támogatják önt, de olyan híreket kaphat a héten, amelyek bizonytalanságban tartják.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Szerelem: ha egy szerelmi csalódáson túl tudja tenni magát, 18-a táján visszaszerezheti azt a személyt, aki egykor az öné volt. Fontos bejelentést tehet, egyeseknek megadatik az eljegyzés vagy éppen a házasságkötés lehetősége, és a sokrétűen szőtt háló – a közös bankszámla vagy a családi üzlet  feloldhatatlanná teszi legfontosabb kötöttségét.      

Karrier és pénz: kísérje figyelemmel a híreket és az üzleti ajánlatokat! Ám ha barátokkal vagy rokonokkal üzletel, legyen felkészülve az anyagi perpatvarokra. 18-a táján életre keltheti az ötleteit, tárgyalópartnerét is befolyásolhatja. A kapcsolatokat és a pénzügyeket tekintve ez a hét bővelkedik kihívásokban, de biztos, hogy megbánja elhamarkodott pénzügyi döntését.  

Rák (06. 22-07. 22.)

Szerelem: ha szembenéz a fő félelmével – hogy esetleg elhagyják -, képes lesz átértékelni párkapcsolatát és meglépni a szükséges változásokat. Ha folyton harcban áll a világgal, érdemes elgondolkodni azon, ki megy rossz irányba. A jóról rosszra változó szex, az anyagi perpatvarok a héten azt jelentik, hogy kapcsolata lejtőre került.
Karrier és pénz: a héten az anyagiak miatt összetűzése támad felettesével vagy a cégtulajdonossal, ráadásul az is előfordulhat, hogy az állása is veszélybe kerül. Lóg a levegőben, hogy valami történni fog, és az nem lesz túlzottan kedvező. Ám 19-e magasságában számítson rendkívüli anyagi díjazásra. Nem égből pottyan, de jól jön.  

Oroszlán (07. 23-08. 23.)

Szerelem: a héten az ingerültség szinte benne van a levegőben, de sokkal könnyebb elviselni egy-két csapást, ha boldognak, szerelmesnek érzi magát, mint akkor, amikor majd szétveti a feszültség. Lehet, hogy egyszer-kétszer megégeti magát, esetleg lecserélik, de tanulni fog a hibáiból. 18-a táján viszont új fejezetet nyithat párkapcsolatában.  
Karrier és pénz: ha kölcsönt ad valakinek, számítson rá, hogy ez az aktus emlékezetkiesést idéz elő a másiknál. Ám ha társaságában megismerkedik egy jómódú személlyel, talán ráveheti, hogy szponzorálja valamelyik projektjét. Ha ünnepelt sztárrá szeretne válni, találkozhat valakivel, aki tanúsítja a tehetségét, de adódhat egy kis problémája a tekintéllyel.

Szűz (08. 24-09. 23.)

Szerelem: pénzgondok, szexuális problémák, fölösleges áldozatok – mindez legyen intő jel az ön számára. Ismerje föl az alkalmatlan partnereket, ne törje magát olyanok után, akiken csak segíthet. Ha túlhangsúlyozza a pénz jelentőségét a kapcsolatában, a munkahelyén belehabarodhat egy gazdag személybe, de viszonyukat titokban kell tartani.    
Karrier és pénz: munkahelye, barátja vagy egy vállalkozó komolyabb összeggel tartozik önnek, amit nagyon nehéz lesz behajtania. Ha cége zsákutcába jutott, vagy fizetésképtelen, keressen új állást, de ne vágjon ismeretlen feladatba. Ne kérjen pénzt kölcsön, hanem forgassa ügyesen meglévő tőkéjét, hiszen most törvényes eszközökkel is szép összegeket lehet keresni.  

Mérleg (09. 24-10. 23.)

Szerelem: ha együtt kell dolgoznia a párjával, rendkívül nehezen kezelhetőnek találja ezt a helyzetet, és a kapcsolatra nehezedő stressz növekszik. Ha úgy érzi, hogy jöhet valaki, aki elcsábíthatja öntől, vagy ő az, aki képtelen feladni függetlenségét, akkor minden oka megvan az idegeskedésre. Vakációs kalandja viszont felejthetetlen lesz.        
Karrier és pénz: ne menjen bele semmilyen szabálytalanságba, és ha mások haragjára és a stresszes helyzetekre váratlan dühkitöréssel reagál, akkor vonuljon vissza, az legyen a cél, hogy elhalassza a konfliktusok megoldását. 18-a táján összekapcsolhatja utazásait a vagyonszerzéssel, és ha kifejleszti személyes vonzerejét, nagyszámú csodálóra tehet szert.

Skorpió (10. 24-11. 22.)

Szerelem: ha egy éjszakai bárban csíp fel valakit, mielőtt hamis illúziókban ringatná magát, figyelmeztetjük, hogy ez a személy hitelbe öltözködik és készpénzért szexel. Jobban jár, ha megőrzi józanságát, és nem dobja oda minden pénzét a szerelemért. Ám ha többet akar egy befektetőtől vagy üzlettárstól, többet is kell jeleznie.      
Karrier és pénz: lehet, hogy megszűnik az állása, de ha rendezni szeretné anyagi helyzetét, ne féljen a munkahely-változtatástól. Bár anyagiak terén többre számított, karrierje 19-e táján kifejezetten szépen alakul. Ha pedig hosszabb útra indul, vagy külföldön szeretne elhelyezkedni, készüljön fel arra, hogy sokan nem tartják be a közlekedési szabályokat.
 
Nyilas (11. 23-12. 21.)

Szerelem: egy meglehetősen álmodozó, illúziókat kergető családban az ön realitásérzéke aranyat ér. Ebben az időszakban a szélsőségesség jellemezheti szexualitását, talán még az is előfordul önnel, hogy túlságosan lármás, kicsapongó életet él. Külföldi utazás, munkavállalás és az elkötelezettség viszont magától megoldja problémáikat.  

Karrier és pénz: ha vállalkozóként egyre nagyobb stressznek van kitéve, kössön biztosítást. Ám ha a pénzét rossz helyre fektette, vagy egy kapcsolatért túl nagy árat fizetett, most már kár bosszankodnia. 19-e magasságában érik be több hosszú távú terve, beleértve a külföldi munkavállalást. Ne hagyja ki még akkor se, ha meg kell tanulnia egy idegen nyelvet.  

Bak (12. 22-01. 20.)

Szerelem: nagy átalakításokat tervez otthonában, hirtelen felindulásból megváltoztatja terveit, amivel alaposan felforgatja hozzátartozói életét. Az anyagi érdekek meglehetősen élesen kerülnek szembe egymással, úgy érezheti, magánélete nem működőképes, nem tartható fenn, de munkahelyi kapcsolatából 18-a táján hasznot húzhat.    
Karrier és pénz: munkahelyi népszerűsége emelkedik, s emiatt kicsit gyanús is, hogy olyan dolgokat is helyesel, amit eddig nem. Vállalkozóként példamutató az üzleti adminisztrációja, most mégis szüksége van egy könyvelőre, aki a megnövekedett többletmunkát elvégezze, de ez egy nagy kiadással járó döntés. Kölcsöntörlesztésre viszont haladékot kaphat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Szerelem: ha kedvesének komoly szándékai vannak, akkor mindent tudni akar önről, és mindig el tudja önt érni, de most nem érdemes hosszú távra tervezni. Ha a Nagy Ő önnel képzeli a jövőt, akkor állnia kell a szórakozásra és utazásra fordított költségek egy részét, ám ha együtt dolgoznak, feszültté válhat a munkakapcsolatuk.    
Karrier és pénz: a héten akár még a munkája is veszélybe kerül, lendülete csak rövid távú feladatok elvégzésére lesz elegendő. Kreativitása és külföldi kapcsolatai segítségével viszont fantasztikusan nagy lehetőségekre számíthat. Ezen a héten azon kell munkálkodnia, hogy megismerkedhessen olyan emberekkel, akik segíthetik abban, hogy vágyai valóra váljanak.  

Halak (02. 20-03. 20.)

Szerelem: munkahelyi kapcsolata a hét elején kezd pusztító kábítószerré válni. Vigyázzon, mert hamarosan több lesz az árnyék, mint a fény! Csak akkor tud belekezdeni új kapcsolatba, ha kilép a régiből, de a hét közepén túljuthat gondjainak zömén, és ha a közös életet tervezi valakivel, akkor végre a közös lakást is megvehetik.      
Karrier és pénz: váratlan kiadások borítják fel számításait, egyik pénzforrása is váratlanul elapad, ráadásul a kedvesére se nagyon tud számítani. Az ingatlanvásárlás minden másnál jobban megóvhatja pénze értékét, munkanélküliként pedig figyeljen a felmerülő lehetőségekre, ne higgye azt, hogy kora miatt már szinte lehetetlen az elhelyezkedés.  

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17139655_auto_resized.jpg
origo.hu

Felismerhetetlen friss fotóin a 93 éves Clint Eastwood

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27170_resized.jpg?avcount=1713406512
origo.hu

Szüzessége elvesztéséről beszélt Tóth Andi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17137205_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Szívszorító vallomást tett Király Viktor: "A gyerekem és a feleségem agyára megyek"

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17136436_auto_resized.jpg
vg.hu

Focistafizetések: a nettó átlagbér háromszorosát keresik havonta a magyar másodosztályban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17139382_auto_resized.jpg
ripost.hu

„A színfalak mögött” - Ágyban heverészve kapták le Palvin Barbit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27171_resized.jpg?avcount=1713406512
origo.hu

Kiderült, ki Árpa Attila barátnője

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17135436_auto_resized.jpg
travelo.hu

Ebben a veszprémi községben állítják fel a világ legnagyobb kopjafáját

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1713406512
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713406512
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17139035_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Kóbor János és Benkő László forog a sírjában” - Molnár György őszintén beszélt Cikivel való rossz viszonyáról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27169_resized.jpg?avcount=1713406512
magyarnemzet.hu

Budai Gyula feljelentést tett, Szabó Tímea szerint szép lett a Lánchíd + videó

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/ZxyMIk1u4NE-kOTN-R6CqRnsWwvgUGUYVBlgRktxUU0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzAwOTdlNTg5Njg3OTRhY2Q5ZGRhYzU3MDViNDJiNjkx.jpg
Ezo

Született vezetők és igazi egyéniségek: ez a három legerősebb csillagjegy

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/Qa0JCs38A98156PJXttOUqJtF2lhKcCuOiZLF8-hPFk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzEyMmNlYzM1Yjk1MDRlZmI5M2RjZjMwM2JhZjkzYjhm.jpg
Retrográd

Három csillagjegy, aki könnyedén rázza le magáról a Merkúr kegyetlen hatásait áprilisban