Test és lélek

Horoszkóp: A héten igyekezzünk megőrizni önuralmunkat

Címkék
horoszkóp

Papp Gréti

Létrehozva: 2018.03.19.

Kos: március 21.–április 20.

Szerelem: kalandra, él­ményekre éhes, szenvedélyes és túl vakmerő. Nem elégszik meg többé azzal, amit kedvese magától nyújt, többet akar. Ez pedig erősen csökkentheti a vonzerejét. Ha a kapcsolatát már csak az anyagiak tartják össze, valószínűleg úgy dönt, kilép belőle, de óvakodjon attól, hogy a hűtlenségért hűtlenséggel fizessen. 
 

Karrier és pénz: a szakmai folyóiratokban és az interneten általában igen jó hirdetési rovatok találhatók. Ha egy meghirdetett állás éppen önnek való, akkor a hét elején rajta, pályázza meg. Adódhatnak erőpróbáló helyzetek, hatalmi harcok, de önt a versenyszellem motiválja az élet minden területén. Sikerorientált, csak a dobogó legfelső fokát hajlandó elfogadni. 

Bika: április 21.–május 20.

Szerelem: fennáll a ve­szély, hogy érzéseit és pénzét érdemtelenekre pazarolja. Hibát követ el azzal, hogy anyagi áldozatot vállal és feladja, csupán funkcióvá redukálja önmagát, mert így éppoly kicserélhető lesz, akár a funkció. Ha állandó partnere van, talán a szakítást fontolgatja, ha viszont facér, belemehet egy titkos viszonyba.
 

Karrier és pénz: óvakodjon attól, hogy a mások részéről önt ért igazságtalanságokkal magyarázza munkahelyi problémáit. Jó, ha felismeri, hogy sértettsége saját válaszreakciója, és nem külső hatások eredménye. Ha arra helyezi a hangsúlyt, hogy önt bántja valami, nem pedig arra, hogy a másik fél hibázott, könnyebben megoldhatók a munkahelyi konfliktusok. 

Ikrek: május 21.–június 21.

Szerelem: mivel egyedülálló Ikrekként társaságkedvelő, beszédes, jó előadó, a hét elején egy kívánatos rokonlélekre találhat. Sok örömet fognak nyújtani egymásnak, még akkor is, ha nem ez lesz a sírig tartó nagy szerelem. Szeretőjéről vagy néhány barátjáról viszont kiderül, hogy inkább érdekből, mint érzésből kötődnek önhöz.     
 

Karrier és pénz: forogjon felsőbb körökben, szüksége lesz ugyanis magas rangú ismerősei, rokonai segítségére, hiszen anyagi ügyekben nem boldogul egyedül. Többen is jelentkeznek, hogy sikereiben megfürödhessenek. Ön azonban még emlékszik arra, amikor legkevésbé sem támogatták, sőt kihasználták. Ám ha komoly segítői akadnak, velük ossza meg a sikert!

Rák: június 22.–július 22.

Szerelem: sok az elfoglaltsága, ismét nekigyürkőzik egy új feladatnak. Belátható, hogy nem tud annyit törődni az otthonával, partnerével, amennyit szeretne. Egy újabb konfliktus, a hűtlenség vagy a féltékenység nagyon megviseli a kapcsolatát, és most a jövőt illetően minden azon múlik, hogy a korábbiakban mennyire mélyültek el az ellentétek.
 

Karrier és pénz: a sikert és a pénzt nem adják ingyen, a héten kiéleződnek az ellentétek még a főnökével is. Meg kell szoknia, hogy nem mindenki örül osztatlanul a sikereinek. Valaki ebben az időszakban árulkodik önre, de ez legfeljebb lassítja, és nem gátolja előmenetelét. Ha anyagi konfliktusa támad valakivel, érdemes minél hamarabb reagálnia a kihívásra. 

Oroszlán: július 23.–augusztus 23.

Szerelem: kihagyhatatlan lehetőség külföldön elhelyezkedés és bevételnövelés terén, de ha a hivatása elszólítja otthonról, és ideje nagy részét utazással tölti, akkor ott keres egy kis figyelmet, ahol tud. Fantasztikus kalandban lehet része, de a szex akkor a legjobb, ha őszinte érzések kísérik – de mostanában azok nélkül se megvetendő.
 

Karrier és pénz: a hét elején ellenállás nélkül valósítja meg elképzeléseit, főnökei is támogatják a feladat kivitelezésében. Ha külföldön kíván dolgozni, az időzítés jobb nem is lehetne, de könnyen válhat munkamániássá. A munkahelyén hamu alatt izzik a parázs, ami könnyen lángra lobbanhat, vagy valakinek az ármánykodása miatt elveszít egy megbízást.

Szűz: augusztus 24.–szeptember 23.

Szerelem: ha sikeres kapcsolatot akar kialakítani, akkor kerülje a számító, kisajátító vagy féltékeny viselkedést, amivel társát manipulálni vagy irányítani igyekszik. Szeretővel, rokonnal a hét végén ne keveredjen anyagi ügyekbe, viszont egy támogatást nem nyújtó, önző, számító partner a hét végén sokat árthat anyagi helyzetének. 

Karrier és pénz: ami az üzleti ügyeket vagy a közös érdekeltségeket illeti, a hét elején váratlan bevételhez juthat, viszont később már könnyen adódhatnak idegesítő helyzetek partnerével, rokonaival vagy üzletfeleivel. Pénzügyekben ne kockáztasson, igyekezzen inkább reális mederbe terelni a vágyait. Legyen elővigyázatos, mert sportolás közben baleset érheti. 

Mérleg: szeptember 24.–október 23.

Szerelem: ha házassági bajok gyötrik, emlékeztesse magát arra, hogy a megértés és a kompromisszum feloldja a negatív érzelmeket. Ha nem akar búcsút mondani a függetlenségének, és nem akar együtt élni vele, akkor tanulja meg: minden tárgynak, amit a partnere az ön lakásában hagy, okot szolgáltat arra, hogy bármikor visszajöhessen érte.
 

Karrier és pénz: van egy félelme, ami gyakran gátolja önt, bármibe is kezdjen: „mit fognak gondolni mások?” Tényleg olyan fontos, hogy mit fognak gondolni mások? Nem sokkal fontosabb, hogy mit gondol ön? Anyagi ügyekben szeretőjével, de még az ismerőseivel és rokonaival is legyen óvatos, mert ha kölcsönad, megeshet, hogy a pénzét sosem látja viszont.

Skorpió: október 24.–november 22.

Szerelem: hisz a sorsszerűségben, vagyis semmi nem történik véletlenül, de ha tudná a trükköket, amelyeket valaki alkalmaz, hogy megközelíthesse önt, például kutya vagy egy munkahelyi feladat segítségével, akkor talán másként vélekedne. Amíg nem teljesen biztos az érzelmeiben, addig összetévesztheti a szerelmet a szexszel.
 

Karrier és pénz: ha a munkahelyi légkör megfelelő, akkor nem fajul egy-egy bosszankodás terrorrá. Főnöke talán még azt sem tudja, mennyi tudás van még a tarsolyában. A hét végén konfliktushelyzetbe kerülhet azokkal, akiktől a munkája függ. Ezt rögtön észreveszi, ahogy előnyt próbál húzni kapcsolataiból. 24-e táján fékezze magát is, járgányát is az utakon!

Nyilas: november 23.–december 21.

Szerelem: a hét elején, amikor vonzerejének és szellemi adottságainak tudatában van, bármikor az ujja köré csavarhatja főnökét vagy egy menő sportembert. Szívesen bevezeti partnerét hobbijának vagy kedvenc sportjának finomabb részleteibe, de amikor anyagi elvárásokkal szembesül, legalább a kapzsi típusokat igyekezzen elkerülni. 

Karrier és pénz: kreatív személyiségként sorsa a hét elején kedvező fordulatot vehet. Remek kapcsolatokat építhet ki, de a hét második felében nem kíséri áldás a kockázatos ügyleteket, a politikai kapcsolatok is inkább bajt hoznak. A hét végén szerettei miatt nagyobb kiadásai lesznek, és amikor pénzről vagy gyermeke érdekeiről van szó, ne gázoljon át senkin.

Bak: december 22.–január 20.

Szerelem: családi háborúskodás fenyeget holmi buta szóbeszéd vagy az anyagiak miatt, emiatt egy rokoni összejövetelről is kihagyják. Különösen sokat nem veszít, hiszen ez a buli nem igazán sikerül. Ha együtt él a párjával vagy odaadja neki a lakáskulcsát, akkor számítson rá, hogy kémkedni kezd – azt hiszi, hogy ehhez Istentől kapott joga van.    

Karrier és pénz: otthoni és családi gondjai emészthetik fel energiájának, sőt a pénzének is jelentős hányadát. A Mars meggondolatlan pénzügyi lépésre sarkallja, ráadásul a szokásosnál harciasabbá teheti. Ha egy nagyobb beruházásra gondol, ne elégedjen meg a rokoni tanácsokkal. Kérje ki szakértők véleményét, és határozza meg, mi a létszükséglet és mi a luxus.

Vízöntő: január 21.–február 19.

Szerelem: a társkereső hirdetés vagy az internetes ismerkedés ebben az időszakban az elkötelezettség elutasítását jelzi – nem más ez, mint visszavonható sakklépés. Mivel még egy begerjedt levelezőpartnernek is nagy az önbecsülése, elháríthatja közeledését, ha azt nem stílusosan és okosan csinálja. A hódítás viszont pénz kérdése lehet.

Karrier és pénz: ne engedjen senki befolyásának, tartsa magát az elhatározásához, ne hatódjon meg fogadkozásoktól! Jól teszi, ha a héten figyel, értékel, módosít és a javaslatát védve nem tüzel csípőből. A hét végén kiéleződhetnek a munkahelyi belviszályok, fel kell készülnie a támadások kivédésére, és ha szereti a gázpedált taposni, ezért drágán megfizet.

Halak: február 20­.–március 20.

Szerelem: ha bízik a párjában, akkor azt is megérzi, mennyi támogatást képes adni, és nem vár el, nem követel többet. A hét végén érzéseit az érdekei szolgálatába állítja, anyagias és számító. Ám a közös vállalkozás veszteséget termel, és ne gondolja, hogy üzleti titkai megelőző óvintézkedés nélkül szeretőjénél biztonságban lehetnek.      

Karrier és pénz: a hét elején új munkára, bevételi forrásra bukkanhat, méghozzá a legjobbkor, mert nagyobb kiadások várják. Akár üzletről, akár munkáról van szó, kétséges, bizonytalan helyzetben is ki kell tartani. Nem szabad mindjárt bedobni a törülközőt, de vásárlás, közlekedés közben is kár érheti, rokoni vagy baráti kölcsönre sem számíthat.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17181967_auto_resized.jpg
origo.hu

Menekülnek az ukránok, itt az oroszok megsemmisítő csapása

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27694_resized.jpg?avcount=1714697108
origo.hu

Újabb drámai részleteket árult el kapcsolatukról Marics Peti új barátnője

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173453_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Nagyszüleink még használták, de te felismered a következő tárgyakat?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17181944_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Liverpool: váratlan reggeli bejelentés, Szoboszlai fotója is a hírben + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180707_auto_resized.png
metropol.hu

Marics Peti és Binhky reagált a botrányra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17179882_auto_resized.png
hirtv.hu

Cseh Katalin alaposan belezavarodott a mondanivalójába + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27693_resized.jpg?avcount=1714697108
origo.hu

Üzent a Fradi B-közép Cseh Katkának

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17182620_auto_resized.jpg
travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17182705_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megalázták Harry herceget: erre is nemet mondtak neki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183918_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megszólalt a bűvész, aki egy tízmilliós autót nyert a Zsákbamacska adásában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183177_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Öröm és bánat egyszerre: megszülettek a két gyermekét eltemető nagymama ikerunokái, de egyikük már az angyalok közt van

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27681_resized.jpg?avcount=1714697108
travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/LmhFd-wIV2eUwMRoUMPBLT6LfIFkOoZtO69RjLq7QL8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ZhNjAyNWM3ZTc1MzRiNDNhMTdmODYyNGVmODMwYjZh.jpg
Horoszkóp

Hét csillagjegy, akire nagy változások várnak májusban