Hat dolog, ami frusztrálja masszázs közben

Számos előnye van annak, ha időnként meglátogatunk egy profit, hiszen a masszázs kedvezően hat a vérkeringésre és az anyagcserére, ráadásul mentális problémák kezelésére is remek: oldja a szorongásokat, csökkenti a stresszt – kivéve, ha mindenféle buta dolog miatt görcsölünk közben.
Számos előnye van annak, ha időnként meglátogatunk egy profit, hiszen a masszázs kedvezően hat a vérkeringésre és az anyagcserére, ráadásul mentális problémák kezelésére is remek: oldja a szorongásokat, csökkenti a stresszt – kivéve, ha mindenféle buta dolog miatt görcsölünk közben.

Egy masszázs terapeuta most pontokba szedte, miken szoktak az emberek általában izgulni az asztalon fekve, és hozzáfűzött néhány gondolatot, amivel remélhetőleg eloszlatja a potenciális alanyok aggodalmait.

Erekció
A férfiak szembesülhetnek azzal a kínos helyzettel, hogy kicsit túlságosan is megörülnek a masszázsnak. A terapeuta szerint ez egy teljesen hétköznapi dolog, felesleges pironkodni miatta. A masszőr majd diszkréten letakarja az ágaskodó tagot egy lepedővel és nem törődik vele.

Puki
A gázoknak valahogy távozni kell a szervezetünkből, ez egy teljesen normális dolog – ettől függetlenül senki nem szeretné, hogy ez pont a masszázsasztalon történjen meg. A terapeuta persze nem arra bíztat, hogy eregessünk kedvünkre, de ha már megtörtént a malőr, felesleges rajta rágódni.

Szőrös hát
Ez a problémakör kevésbé érinti a nőket, hiszen a szebbik nem megszállottan csupaszítja le minden porcikáját. Na de mi a helyzet egy dús szőrzetű férfi háttal? A masszőr szerint semmi kivetnivaló nincs benne, és attól sem kell tartani, hogy emiatt fájdalmas lesz a masszázs – ilyenkor egyszerűen csak több olajat használnak, hogy ne húzzák a szőrt.

Súlyfelesleg
A kis hurkák és a narancsbőr rengeteg embert feszélyez. Sokan azért nem látogatnak el masszázsra, mert nem merik felfedni tökéletlenségeiket, attól tartanak, hogy titokban megveti őket a masszőr. A terapeuta szerint ennek semmi alapja nincsen, hiszen nem csak modellek járnak hozzájuk. „Amíg át tudsz fordulni egyik oldaladról a másikra, nincs min görcsölni” - fogalmaz tömören.

Bőrbetegségek
Nem csak a szégyenérzet, de a félelem is ott motoszkál a bőrbetegséggel élőkben: mi van ha a kezeléstől még rosszabb lesz a helyzet? Természetesen nem szabad félvállról venni a problémát, de ha megbeszéljük a masszőrrel, hogy pontosan milyen bőrbetegséggel küzdünk, még az is előfordulhat, hogy tud segíteni a problémán. Ha nem, akkor is számos olyan hipoallergén olaj van, ami nem árt mondjuk egy ekcémás bőrnek.

Terhesség
A más állapot nem lehet akadálya egy fantasztikus relaxáló masszázsnak. A terapeuta szerint ennyi kényeztetés éppen hogy kötelező a babát váró nőknek, a masszőr pedig megoldja, hogy kényelmes és veszélytelen helyzetben tudja dögönyözni a kismamát. Természetesen ilyenkor oldalt kell feküdni, de a masszázsasztalt párnákkal könnyűszerrel földi mennyországgá lehet alakítani.