Ha tartós merevedést akar, ne a viagrát tömje magába, hanem ezeket

Felejtse el a viagrát, mert ez az öt kaja és pia is megoldás arra, hogy egész éjszaka Ön legyen a hálószoba királya.
Felejtse el a viagrát, mert ez az öt kaja és pia is megoldás arra, hogy egész éjszaka Ön legyen a hálószoba királya.

Talán az elvárások miatt is rengeteg férfi aggódik amiatt: mi lesz, ha hamar elsül vagy lekonyul pénisze az ágyban? A Harvard kutatói előjöttek egy tanulmánnyal, ami azt bizonyítja, nem kell egyből a viagrához nyúlni, ha valaki - akár egész éjszaka - kemény akar lenni.

Aedin Cassidy professzor szerint ha egy férfi heti három-négyszer fogyaszt flavonoidokban gazdag élelmiszereket, 21 százalékkal csökkenti a merevedési zavar kockázatát.

Mi az a flavonoid?

A flavonoidok a növényvilágban elterjedt gyógyhatású vegyületcsoport, sok gyógynövény a flavonoidoknak köszönheti előnyös tulajdonságait. A flavonoidok nevüket sárga színükről kapták (flavus latinul sárga). Az UV-fényt elnyelik, így a rovarok számára a virágzat flavonoidtartalma vonzó hatású. Ezt a vegyületcsoportot Nobel-díjas tudósunk, Szent-Györgyi Albert fedezte fel 1930-ban.

És hogy mik azok a kaják és piák, amik konkrétan segítenek, hogy egészséges legyen a pénisze?

1. Kávé

Egy adag koffein több szempontból is felfrissíti az embert. A kávé nem csak fokozza az anyagcserét, de a vérkeringést is segíti.

2. Osztriga

Igen, az osztriga gazdag cinkben és B6-vitaminban, ami nélkülözhetetlen a tesztoszteron szempontjából.

3. Sertéshús

A B1 vitamin szükséges, hogy a központi idegrendszer megfelelően működjön és aki több disznóhúst eszik, több spermája lesz. Ha Ön nem akar vagy nem ehet sertést, a fekete babbal és a teljes kiőrlésű kenyérrel is hasonló hatást érhet el.

4. Hagyma

A hagyma és a fokhagyma is nagyon jó vérkeringésre. Viszont azt se felejtse el, hogy aki hagymaszagú, nem biztos, hogy olyan kívánatos lesz az ágyban, ezért a borsmentát és a petrezselymet javasoljuk frissítőnek, ha nem akar bűzleni szex közben.

5. Bor

Ha hiszi, ha nem, a vörösbor ugyanúgy hat a szervezetére, mint a viagra. Viszont ami nagyon fontos: maximum egy-két pohárral igyon naponta, mert ha vedeli, pont az ellenkező hatást fogja elérni.