Ha ezt csinálja a köldökkel, párja ujjongani fog - 18+

Ezzel a pár apró trükkel garantáltan új szintre emelhetik szexuális életüket.
Ezzel a pár apró trükkel garantáltan új szintre emelhetik szexuális életüket.

Biztosak vagyunk benne, hogy olvasóink szexuális élete több mint tökéletes, és mindannyian mestereik az erotikának, éppen ezért szeretnék néhány haladóknak szóló tanácsot adni Önöknek, amik egy eddig talán kevésbé ismert, mégis igencsak erogén zóna felfedezésével kapcsolatosak. Jelen esetben most a köldökről van szó, és ha követik ezeket az instrukciókat, egy új játékszerrel lesznek gazdagabbak. (Az egyes pontokban külön jelöljük, hogy az adott trükköt nőknek, férfiaknak vagy esetleg mindkét nemnek ajánljuk. Hajrá!)

1. Nők férfiaknak: masszázs, olajjal

A köldök és a belső comb közötti terület teljes egészében egy gigantikus erogén zóna, ezért egy finom masszázs remek módszer lehet arra, hogy a férfiak motorját szex előtt felbőgessük. Nem kell nagy varázslat, használjanak egy kis olajat, és dugják ujjukat a férfiak köldökébe, majd kezdjék el masszírozni. Változó intenzitással körkörös mozdulatokkal simogassák a köldököt, figyelve természetesen arra, hogy a partnerük miként reagál.

2. Nők férfiaknak: a nyelv jó barát

Kényeztesse egyszerre párja péniszét és köldökét. Nyelvével nagyon lassan húzzon egy vonalat a köldökétől lefelé, majd ismételje ezt meg párszor, végül óvatosan kapja be az ekkor már garantáltan izgatott hímtagot.

3. Nők férfiaknak: izgatás, robbanáspontig

Menjünk úgy lefelé a szánkkal a testen, mintha csak orálisan akarnánk kényeztetni párunk, ám a köldöknél nem menjünk tovább, mondja Renee Lanctot szexológus. Nyalogassuk, csókolgassuk, ls simogassuk addig, amíg már majdnem megőrül. És csak azután kezdjünk bele az akcióba.

© Fotó: Thinkstock

4. Férfiak nőknek: fontos megálló

– A köldök egy remek kis állomás a mellek és a nemi szerv között – mondja Lancot.

– A legjobb módja a köldöki kényeztetésnek, ha itt először csak körbe-körbe vándorol a férfi nyelvével. Nagy körökkel, lassan haladjunk a középpont, vagyis maga a köldök felé. A nyelvet helyettesíthetjük finom érintéssel vagy bármilyen szexuális segédeszközzel is.

5. Férfiak nőknek: figyeljünk egyszerre több dologra

Az egyik kezünkkel egy vagy két ujjal hatoljunk be a hüvelybe és izgassuk a G-pontot határozott mozdulatokkal. A másik kezünkkel dörzsöljük párunk hasát, majd hüvelykujjunkat dugjuk a köldökbe.

– Nem mindenki szereti, ha túlságosan nagy erővel nyomják a köldökét, ezért figyeljünk partnerünkre, miket jelez testével. – tanácsolja a szexológus.

6. Férfiak nőknek: orgazmusig vihető kényeztetés

Finoman dörzsölgessük a köldököt körbe-körbe, mintha csak a nő hasát masszíroznák.

– Ha egy nő hasát gyengéden stimuláljuk, akkor a hasi izmok működésbe lépnek. És mivel a hasi izmok közvetlen kapcsolatban állnak a vaginális izmokkal, így ezek az összehúzódások akár orgazmushoz is vezethetnek. – mondja egy másik szakember, Debra Laino.

7. Mindkét nemnek: nyelvörvény

Lazítsuk el az ajkainkat és a nyelvünket használjuk akár egy örvénykeltő lapátot a köldök körül, majd időnként a nyelvünk helyével finoman csak bökjük meg azt. (Ez a technika a mellbimbónál is kiválóan alkalmazható.)

8. Mindkét nemnek: finom játék, mégis kemény

Finoman csókolja meg partnere ajkait, annyira finoman, hogy szinte alig érjenek egymáshoz, majd gyengéden csiklandozzák meg a másik bőrét a medencétől egészen a köldökig.

9. Mindkét nemnek: jégből vagyunk

– Sokan szeretik a jégkockát a has és a köldök környékén használni, kézzel vagy akár szájban tartva is. Mivel ezen a területen rengeteg idegvégződés van, a jég hidegsége és a lehellet melegségének kombinációja izgató tud lenni, nem is kicsit. – mondja Laino.

10. Mindkét nemnek: együnk egymás testéről

Ha elég bátor, tegyen tejszínhabot vagy jégkrémet párja köldökébe és finoman nyalja ki onnan. A csokiszirupot, mézet és az ehhez hasonló édes dolgokat annyira nem ajánljuk, mivel ezek eltávolítása a köldökből sokkal nehézkesebb és még az is előfordulhat, hogy pár nem kívánatos darabka ott marad és valami fertőzést okoz.

11. Mindkét nemnek: keresztezés

Finoman nyomkodjuk a hasi területet úgy, hogy a köldök felett keresztezzük mozdulatainkat. A korábban már említett izomösszeköttetés miatt ez mind a férfiaknál, mind a nőknél stimulálhatja a véráramlást a pénisz illetve a hüvely felé.