"Ha az ágyban látom, hogy a nő szőrös, nem fordulok vissza"

A Metro magazin eljátszott a gondolattal, hogy mi történik egy fiatal nővel, ha soha többé nem foglalkozik a fanszőrével, hónaljszőrével, vagy a lábszőrével. A teste kétségtelenül hálás lesz, ugyanis búcsút inthet a kipattogó bőrnek, vakarózni sem fog többet, mikor nő a szőr, ráadásul pénzt is spórol, hiszen se kozmetikusra, se borotvára nem kell többet költenie.
A Metro magazin eljátszott a gondolattal, hogy mi történik egy fiatal nővel, ha soha többé nem foglalkozik a fanszőrével, hónaljszőrével, vagy a lábszőrével. A teste kétségtelenül hálás lesz, ugyanis búcsút inthet a kipattogó bőrnek, vakarózni sem fog többet, mikor nő a szőr, ráadásul pénzt is spórol, hiszen se kozmetikusra, se borotvára nem kell többet költenie.

Persze borotválkozás és gyantázás utáni krémekre se lesz már szüksége, ráadásul a hőérzete is jobb lesz, hiszen a szőr arra is jó, hogy kevésbé fázzon az ember.

Időt is nyer, összeadva nem keveset, és a zuhanyzásra sem kell öt percnél többet számolnia egy nap. A megspórolt javakkal lehet mit kezdni. A pénzből lehet egészségesebb ételeket venni, időnként beülni valahova a barátnőkkel, az időt pedig más hasznosabb dologra is lehet fordítani. Na, de mindehhez idehaza mit szólnak a férfiak? Körkép.

A legismertebb szőrös nők, akik közül hármat biztos senki nem kergetne el: Madonna, Julia Roberts és Irina Sejk. Roberts a hónalját nem szereti szőrteleníteni, Madonnának pedig a smink alatt van sűrű bajsza.

Sejk általában nem szőrteleníti a lábát, csak akkor, ha valami alkalom van:

The Irina Shayk village style ;)

Közzétette: IRINA SHAYK IS VERY UGGLY FOR RONALDO2011. szeptember 19.

Az Oscar-díjas Mo'Nique Imes-Jackson viszont azt akarja megmutatni az amerikaiaknak, hogy a fekete nőknek igenis szőrös a lába, ezért a vörös szőnyegre is viszi magával, sőt, büszkén mutogatja. Egyébként az itt felsorolt hölgyek mindegyikének van kapcsolata.

Feministák nem tehetnek róla

Jó ideig szokás volt nekik megköszönni a szőrös nőket, pedig erről sem ők tehetnek. A szőrhöz való joga mind a férfiaknak, mind a nőknek megvan. Ha valaki nőként szereti, hogy szőrös a lába, ahhoz senkinek semmi köze, ahogy ahhoz sem, hogy kinek van szakálla vagy bajsza. Ismerkedésnél ez hamar kiderül, így a férfiak sincsenek átvágva. Szülésnél például pont ezért már nem gyakorlat a kismama azonnal leborotválása.

Kikandikál

Nyáron több nő szőrös hónaljával szembesül az ember, mondjuk a döntő többségük - itthon - nem fiatal. A lábon hordott bioprém is megfigyelhető az idősebb korosztálynál, de nagypapa korú férfiakat még sosem hallottunk panaszkodni szőrös asszonyaira. A fiatalok viszont előítelesek, az általunk megkérdezettek többsége azt vallja, egy nőről már fél perc után meg lehet állapítani, hogy a természetesség híve-e vagy utálja.

A sztereotípiák közt szerepelt, hogy egy zavaróan szőrös nőnek már a szavából is kiderül, hogy zavaróan szőrös. – Ha valaki meggyőződésből bundás, akkor az is jó előre látszik rajta, csak az amerikai filmeken szoktak ezen meglepődni – mondta a Borsnak Csaba.

– Ha első alkalommal látható bozótba - fekete karszőr, a hónaljkutya, extrém esetben szakállka vagy hasszőr - botlok, onnantól már csinálhat bármit, az agyam egyik titkos szegletében úgyis hagymaszag lesz, és attól nagy koncentrációban eléggé ki tudok ábrándulni. Viszont, ha csak az ágyban szembesülök a prémmel, onnan már nem fordulok vissza, hiszen ahol fegyvert rántanak, ott muszáj háborúzni – írta Zsolti, akinek barátnője nem egy szőrös lányka.

Tavaly év vége felé volt egy mára már tetszhalott kezdeményezés, hogy a nők díszítsék fel a hónaljszőrüket. Többen posztoltak csillámporos szőrös hónaljat, de ez az őrület is lecsengett, ismét diadalmaskodott a csupasz hónalj.