Test és lélek

Gyomorforgató dolgot művelt az edzőterem öltözőjében

Bors

Létrehozva: 2013.11.24.

A férfit felháborította, hogy nem engedték dohányozni, ezért az öltöző vécéje mellé ürített, és a fekáliát szétkente a falon. Van, hogy ennél is elképesztőbb dolgok esnek meg néhány teremben, és mi össze is szedtünk néhányat.

Az edzőtermekben néha nem csak azért izzadunk le, mert megerőltető az edzés, hanem embertársaink - ha lehet ezt a szóösszetételt itt érdemben használni - elképesztő és gusztustalan viselkedése láttán is. Kevesen vannak, akik jártak már olyan öltözőben/teremben ahol perceken belül ne láttak/ hallottak volna valamit, amit nagyon nem szerettek volna.

A túl szűk ruhák, a kétes tisztaságú testekből áradó szagok és a fura nyögések már szinte a megszokott kategóriába esnek, ám elég körbekérdezni, és rögtön megindul a felejteni próbált élmények áradta.

Van, akit az tesz lelkileg tönkre, amikor a mellette álló "sportemberek" úgy rázzák le magukról az izzadságot, mint kutya a vizet, így beterítve vele mindenkit, aki nem tud elég gyorsan elugrani. A mindenfelé (pl. szembe, szájba) hulló, kéretlen testnedvek még az álmoskönyv szerint sem hoznak szerencsét, így nem csoda ha ezt akár heves hányinger is követheti az áldozat részéről.

A használt gépek letakarítása sok embernek még ma sem alap, ám annak is volt már szemtanúja, hogy valaki belefújta az orrát a kezébe, és utána a legnagyobb természetességgel fogta meg újra a fogantyút. Persze az igazán kemény dolgokhoz egészen az öltözőig kell eljutni.

Kati kedvét például évekre elvette a fitnesztermek látogatásától egy kisebb egységben átélt trauma.

- Két gyakorlat között rontottam be az öltözőbe egy gyors pisilés reményében, de amikor feltéptem a wc harmonika ajtaját, majdnem odahánytam. A helyiség ugyanis össze-vissza volt kenve ürülékkel. Kiderült: az egyik felháborodott férfivendég tette, akinek a pultosok nem engedték, hogy a teremben rágyújtson. A vendég ezért direkt mellécsinált, majd szétkente a falon. 

Eszter sem szívesen emlékszik vissza arra a különleges élményre, amivel a női szakaszban gazdagodott.

- Edzés után akartam átöltözni, amikor a zuhanyfüggöny mögül egy férfi bukkan elő. Már azt sem értettem, hogy mit keres ott, de amikor jobban megnéztem, akkor lepődtem csak meg igazá, a fickó ugyanis éppen önkielégítést végzett. Amennyire én lesokkoltam, ő annyira természetesen viselkedett, lazán odavetette, hogy nyugodtan maradjak bent, ne is zavartassam magam, csináljak úgy, mintha ő ott sem lenne, addig ő majd csendben elszórakoztatja magát. 

Ez persze extrém eset, ám egy másik jelenség annál gyakoribb. Gábor még csak néhány hete jár kondizni, máris elege lett exhibicionista férfitársaiból.

- A nemi szervüket az öltözőkben hosszasan törölgető, lóbáló férfiak mindenhol ott vannak. Ráadásul ezek mindig a fejedtől 2 centire hajolnak le valamiért, természetesen még mindig meztelenül.

Brigi gyakorlatilag szülei edzőtermében nőtt fel, így számára nem sok meglepetést tartogat egy-egy öltöző, tapasztalata viszont van bőven. 

- Még csak pár hónapja pultoztam, amikor észrevettem, hogy egyre több tűbe botlok bele. Egy ideig undorodva felszedegettem, de mikor már olyannyira megszaporodtak a hasonló esetek, hogy már a talpam alatt is ampullák recsegtek, kénytelenek voltunk rászólni a fiúkra, hogy máshol szúrják be magukat, mert nem annyira biztos, hogy a vendégek szeretnének a használt tűkön lépdelni.  Ezek után moderálták magukat, és legalább betekerték egy kis zsepibe az eldobott tűket. 

Egy, a Cintas Corporation által készített felmérés során is igencsak bizarr tapasztalatokat osztottak meg a résztvevők. Volt, aki arról mesélt, hogy sokan a közös hajszárítóval beizzadt nemi szerveiket fújdogálják, sokszor extrém közelről, összekenve így a szerkezetet mindenféle testnedvvel. Egy másik férfi szemtanúja volt, ahogy a terem takarítói ugyanazokkal a törölközőkkel törlik le a vécét az öltözőben, mint amit a vendégek használnak. Ezután csak remélni tudta, hogy a mosás után fertőtlenítik is a szóban forgó textíliákat.

És végül egy igazán megrázó élmény: az illetőnek egy súlyokkal viaskodó férfi nemes egyszerűséggel az arcába szellentett, miközben ő tehetetlenül feküdt saját súlyai alatt a padon. 

 



 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27403_resized.jpg?avcount=1714003217
origo.hu

Felbukkant egy újabb halálos vírus

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27413_resized.jpg?avcount=1714003217
origo.hu

Kiestek a mélyen kivágott felsőből Vajna Tímea hatalmas mellei

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157532_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158568_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Váratlan üzenet Németországból: „Hálásak lehetünk Magyarországnak!"

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158462_auto_resized.png
metropol.hu

Gulácsi-mágiát csodál a Bundesliga: új becenevet kapott a magyar válogatott sztárja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156309_auto_resized.jpg
vg.hu

Széll Tamás helyett új séfet igazolt a Lidl

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27414_resized.jpg?avcount=1714003217
origo.hu

Alig takarja a melltartó az egykori szépségkirálynő mellét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159369_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 25.: az Ikreknek kivételes találkozást, a Baknak megoldást hoz a csütörtök

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150605_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156374_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Azt hittem, másnapos vagyok” – Viszketés jelezte, hogy rákos lett a fiatal férfi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158110_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kiderült: Ez a 4 csillagjegy a legjobb feleség

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/f6F0ocECE7K3MRyoVMDiX7x4FtZQHtXS-g-Zbdiaz2k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ExYjI0YzUxNjI5MDQwM2ViYTk3NmEwYzI5ZWU5NTM1.jpg
Telihold

Durva együttállásra figyelmeztet a magyar főboszorkány: "Hatását az egész emberiség érezni fogja"

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/v-eF43Tn5QKfYBKtKa0BWjROfBboufr4PFPCvzxzDXE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzk4NjM1MjVmZmZiYTQ3NGE5N2Q3Y2E4YmRiNzRlMDEw.jpg
Pletykafészkek

Vigyázz velük: ez a 3 csillagjegy garantáltan kibeszél a hátad mögött