Test és lélek

Ezoterikus útmutató: Melyik angyalt hívjam segítségül? 

Bors

Létrehozva: 2018.12.30.

<p>Őrangyalunkon kívül vannak olyan angyalok is, akiket akkor hívhatunk segítségül, ha konkrét problémánk van. Ők pártfogolnak bennünket és támogatnak a céljaink elérésében. Ugyanúgy fohászkodhatunk hozzájuk, mint az őrangyalunkhoz.</p>

Vehujah

A szerelem és a bölcsesség képességét uralja. Segítséget nyújt az induló kapcsolatokban, a régi megtartásában. Emellett a tanulmányainkban is támogat, de aki állást keres, az is fohászkodjon hozzá bizalommal.  

Jeliél

A belső erőt uralja, azt, amelyik képes a képzeletet valósággá alakítani. A kitartást és a belső békét is erősíti. Az is forduljon hozzá bizalommal, aki házastársi hűtlenségtől tart, vagy akinek a gyereke viselkedésével vannak gondok. 

Sitael

A belső és a külső kiteljesedést uralja, őhozzá fohászkodjon az, aki szeretné, ha gyümölcsözővé válna valamely tevékenysége. Megerősíti a gyakorlati érzéket, képessé válnak megvalósítani a vágyaikat. Az is kérjen tőle segítséget, akinek gondot okoz a nehézségek legyőzése.

Elemjah

Életutunk helyreállításáért fohászkodhatunk hozzá, de ha kisebb helyrehozandó dolgaink vannak, akkor is kérhetjük a segítségét. Támogat abban is, ha szabadulni szeretnénk egy rossz szokásunktól, vagy valamit le szeretnénk zárni. Az összpontosítás képességében is segít. 

Kahetél

A vízzel kapcsolatos dolgokkal és az otthonnal kapcsolatban fordulhatunk hozzá. Aki úszik, vitorlázik, horgászik vagy egyéb vízzel összefüggő tevékenysége van, az sikeres lehet az ő segítségével. Az otthonunk nyugalma, biztonsága, csinosítgatása, harmóniája is jó kezekben van nála.

Háziel

A megbocsátás képességét erősíti bennünk, és az elengedés is könnyebben megy a támogatásával. Saját és mások hibáinak emléke felemészti a lelket, éppúgy, mint a gyász vagy egy szakítás, ilyenkor bátran kérjük a segítségét. 

Hekamjah

A hatalmat és a tekintélyt erősíti. Nem mindenkiből lesz legfőbb vezető, aki a támogatását kéri, csak az arra hivatottakból, akik emberséggel tudják ezt használni. Kérhetjük azonban bátran a segítségét, ha önmagunkon szeretnénk uralkodni, illetve másnak kérjük ugyanezt. 

Kaliél

Az igazság támogatója. Az ő támogatásával bárhol megjelenhet és tartós maradhat az igazság. Megvilágítja az életünket, környezetünket, a világot. Úgy mutatja meg az igazságot, hogy az mindig egyértelmű legyen. 

Jejaél

A vénuszi energiákat támogatja, vagyis az érzékenységet, az érzékiséget, a harmóniát, a szépség iránti fogékonyságot. Mindezt az egyén és társadalmi szinten is. Bátran kérjék támogatását, aki jó hírnevet szeretne magának, illetve a művészek, alkotók. 

Nithajah

A spirituális erők, a fehér, segítő mágia tartozik hozzá. Segítségével szeretettől su­gárzó emberek és erők vesznek majd körül, illetve megerősít abban, hogy uraljunk egy bizonyos helyzetet. Aki csendre és nyugalomra vágyik, az is kérje a segítségét. 

Jeratél

A jóság, az öröm, a béke és az optimizmus angyala. Kérjük a támogatását, ha úgy érezzük, erre van szükségünk a kiteljesedéshez. Mások érdekében is fordulhatunk hozzá akkor, ha látjuk, valakinek ezekre van nagy szüksége. 

Szehéjah

Vészhelyzetben, baleset esetén, kényes helyzetekben menti meg a hozzá fohászkodót. Aki rendszeresen kéri a segítségét, az nagyobb eséllyel kerülheti el a baleseteket. Megelőzésért is fohászkodhatunk hozzá.  

Jehujah

A jobbik énünkre, a józan gondolkodásunkra és az erkölcseinkre, hallgatásra buzdít. Aki hozzá fohászkodik, az biztos lehet abban, hogy jól fog dönteni, és becsületes marad. Emelkedett énünket védelmezi bennünk, segít megszabadulni rossz gondolatainktól. 

Menadél

Utat mutat a tévelygőknek, felszabadít a rabságaink, függőségeink alól. Mindezt testi és lelkik értelemben egyaránt. Ha nem látjuk az utat, a lehetőséget, hogy visszatérjünk, megtaláljuk a nekünk szánt igaz utat, akkor kérjük a segítségét.

Jejazél

Felszabadít azon gátlásaink alól, amelyek megakadályozzák kreativitásunk szabad áramlását, amelyek megakasztanak. Különösen jó segítséget adhat azoknak, akik írással foglalkoznak, akik a média vagy a zene területén dolgoznak. 

Hahahél

Az önzetlenség áradását segíti. A szociális munkával foglalkozók, a másokat támogatók, segítők, a beteget ápolók fohászkodjanak hozzá, hogy erőt kapjanak nehéz munkájukhoz. 

Vehuél

Egyesíti az égi és a földi gyönyöröket, örömöket. Felerősíti az érzékelést, mind az öt érzékünk megerősödik a segítségével. Támogatja a készségek kifinomulását, valamint azt, hogy az figyeljen fel ránk, akitől azt szeretnénk.

Dániel

Segít könyörületesnek lenni, megszépíti a lelket, harmóniát és igazságot hoz az életünkbe. Kérjük a segítségét, ha másokat akarunk segíteni, illetve ha mi szeretnénk egy jó pártfogót. 

Jajalél

A tudást és az intelligenciát segíti. Támogatásával hatékonyabban képezhetjük magunkat, a tanulást, az észmunkát segíti. Jobban átláthatjuk az igazságot, rájöhetünk a titkokra, rejtélyekre. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27206_resized.jpg?avcount=1713510612
origo.hu

Háborús hangulat van Brüsszelben

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17139002_auto_resized.jpg
borsonline.hu

4 csillagjegy, amelynek sosem látott bőséget hoz a Bika hava

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142347_auto_resized.jpg
vg.hu

Senkinek sem kell a Rolex – beszakadt a svájci óraexport

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17121665_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Hétvégi ebédötletek sertéscombból: íme a 12 legszaftosabb étel a család asztalára

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142412_auto_resized.jpg
hirtv.hu

"Üljön be a szerkesztőségbe lapot készíteni!" – vágta oda Hont András Magyar Péternek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27205_resized.jpg?avcount=1713510612
origo.hu

Botrány: Vajna Tímea húga idegesen üzent testvérének

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1713510612
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713510612
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142140_auto_resized.jpg
borsonline.hu

3 csillagjegy, akiket az áprilisi rózsaszín hold alapjaiban változtat meg

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142646_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Next Top Model Hungary: Bikinis fotóval jelentette be, babát vár

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/v-eF43Tn5QKfYBKtKa0BWjROfBboufr4PFPCvzxzDXE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzk4NjM1MjVmZmZiYTQ3NGE5N2Q3Y2E4YmRiNzRlMDEw.jpg
Pletykafészkek

Vigyázz velük: ez a 3 csillagjegy garantáltan kibeszél a hátad mögött

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/ZxyMIk1u4NE-kOTN-R6CqRnsWwvgUGUYVBlgRktxUU0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzAwOTdlNTg5Njg3OTRhY2Q5ZGRhYzU3MDViNDJiNjkx.jpg
Ezo

Született vezetők és igazi egyéniségek: ez a három legerősebb csillagjegy