Test és lélek

Éves horoszkóp 2017: Szűz

Bors

Létrehozva: 2016.12.21.

Különösen szerencsés életterületek 2017-ben: leginkább a kapcsolatai alakulnak majd szerencsésen, amennyiben hajlandó lesz dolgozni is értük, de ugyanez érvényes a kar­rierjére is.

Szerelem

A 2017-es szerelmi előrejelzések szerint a szerelem és a szex, valamint a meglévő kapcsolatok egyfajta regenerálódási fázisba érnek, főként szexuális téren. Könnyen megeshet, hogy a hónap első felében született Szűz hatalmat akar majd szerezni magának a hálószobában. Ám a regenerálódás a szerelmi életére is kihat olyan értelemben, hogy májusban felüti a fejét a bizonytalanság: kapcsolata megmarad és felépül vagy bekövetkezik a szakítás?

Ugyanis sok Szûz érzései már elhalványultak a kedvesük iránt, de mindenképpen azt tapasztalják, hogy kapcsolatuk már nem olyan, mint régen. Akik viszont együtt maradnak, azok úgy érzik majd, hogy újra megismerik önmagukat kedvesük mellett. A hó végén születettek kapcsolatában felütheti a fejét a kreativitás. Ez azt jelenti, hogy nagyobb figyelmet fordít párjára, és megpróbálja felfrissíteni a kapcsolatukat. 

Szerencsehónap: február
Balszerencsés hónap: szeptember

Munka és anyagiak

2017-ben jóval érettebben áll a karrier kérdéséhez a Szűz szülött. Már megtanulta elfogadni a nehézségeket, a veszteségeket, a negatív dolgokat, és még azt is, ha jogtalanul éri bírálat vagy büntetés. Egyszóval minden negatívummal meg van már békélve, ezért sem esik majd nehezére elviselni, hogy 2017-ben is vissza lesz fogva, akadályok és nehézségek gördülnek az útjába. Már tudja, hogy mindez okkal történik, csak azt nem, hogy pontosan miért.

Sokkal bölcsebb lett az elmúlt évekhez képest. Ugyanakkor arra is rádöbben, hogy a pénz nem egyenlő a boldogsággal. Idáig állandóan spórolt, és költségterveket készített, de most el kezdi majd élvezni a jól összekuporgatott pénzt, és mer végre magára költeni. Mindenképpen kerüljék el a szerencsepróbálás módszereit, de a gyors pénzt ígérő munkákat, lehetőségeket is jó, ha messziről elkerülik. 

Szerencsehónap: március
Balszerencsés hónap: augusztus

Otthon és család

A házasok vagy tartós kapcsolatban élők élete egy kissé stresszesen alakulhat 2017-ben. Ha nem akarnak változtatni és tenni a kapcsolatukért, az bizony keserves véget érhet. Főként egy rokonuk egészségi állapota vagy egy más, idősebb személy okozhatja kettejük között a stresszt. Legyenek éberek, nehogy mások kiszivárogtassák magánéleti titkaikat. Folyamatosan törekednek majd otthonuk csinosítgatására, ami nagyon is jót fog tenni a lelküknek. Arra is kell figyelniük, hogy amennyiben lesz lehetőségük szakmailag tovább fejődni, ne hanyagolják el kedvesüket, hanem találják meg az egyensúlyt a kettő között. 

Szerencsehónap: április
Balszerencsés hónap: október

Egészség

Szerencsére a 2017-es előrejelzés nem jósol betegségeket. Tulajdonképpen tele lesz energiával és vitalitással, így igazán jól telik ez az éve. Egyedül a szezonális betegségek lehetnek azok, amik kikezdhetnek önnel, de más, komolyabb gondokkal nem kell szembenéznie. A hónap elején születetteknél viszont hirtelen történő kisebb sérülések előfordulhatnak, amik főleg a figyelmetlenségükből fakadnak. Vigyázzon utazás és házimunka közben! A munka, a stressz és a megterhelt életmód miatt könnyen felüthetik fejüket az alvászavarok, melyek leginkább a hó végén születetteket érintik.

Meg kell tanulniuk idejében kezelni a hirtelen haragot és a dühöt, mert azok okozhatják majd érzelmi kitöréseit. Jó volna, ha megnyugtató módszerekhez folyamodna, mint amilyen a jóga vagy a meditáció. Kezdje a napot bizonyos reggeli rituálékkal, ha ezt idáig még nem vezette volna be! Vagy keressen más kellemes módot arra, hogy rendszeresen kiengedje a gőzt. 

Szerencsehónap: december
Balszerencsés hónap: szeptember

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27439_resized.jpg?avcount=1714052113
origo.hu

Újabb, borzasztó dolog derült ki a gyorsételekről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27430_resized.jpg?avcount=1714052113
origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161483_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most jött: újabb szomorú hírt kapott a királyi család, a hercegnőről van szó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161951_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Gázolt a metró Budapesten, de most már lehet normálisan közlekedni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161100_auto_resized.jpg
ripost.hu

Megint nagyot fog esni az üzemanyag ára, eddig érdemes várni a tankolással

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160813_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Ez lehet a 196 centis dán óriás utolsó esélye, de a Veszprém is ugyanazzal a céllal vág neki az Aalborg elleni párharcnak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27432_resized.jpg?avcount=1714052113
origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158702_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Csodaszer a konyhából, ami ragyogó tisztává varázsolja a zuhanykabin üvegfelületét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27438_resized.jpg?avcount=1714052113
origo.hu

Elárasztanak minket a poloskák, ilyen veszélyesek még sosem voltak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158452_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„34 évesen rákot diagnosztizáltak nálam, mert figyelmen kívül hagytam egy kínos tünetet”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161481_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"A tiszteletet, alázatot gyakorolni kell!" – T. Danny-nek üzent a magyar sztárjósnő

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/f6F0ocECE7K3MRyoVMDiX7x4FtZQHtXS-g-Zbdiaz2k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ExYjI0YzUxNjI5MDQwM2ViYTk3NmEwYzI5ZWU5NTM1.jpg
Telihold

Durva együttállásra figyelmeztet a magyar főboszorkány: "Hatását az egész emberiség érezni fogja"

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/v-eF43Tn5QKfYBKtKa0BWjROfBboufr4PFPCvzxzDXE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzk4NjM1MjVmZmZiYTQ3NGE5N2Q3Y2E4YmRiNzRlMDEw.jpg
Pletykafészkek

Vigyázz velük: ez a 3 csillagjegy garantáltan kibeszél a hátad mögött