Test és lélek

Éves horoszkóp 2017: Oroszlán

Bors

Létrehozva: 2016.12.20.

Különösen szerencsés életterületek 2017-ben. Főként a szerelem és a karrier tekintetében mondhatja magát a legszerencsésebbnek. Az előrejelzések hosszú távú kapcsolatot, karrierben pedig kiugró lehetőségeket ígérnek.

Szerelem

Minden Oroszlán számára kellemes fordulatokat ígér a január. Új kapcsolatot hoz a szingliknek és eljegyzést, házasságot a párkapcsolatban élőknek. Szerelem tekintetében az év a hosszú távú kapcsolatokról fog szólni. Különösen akkor, ha független, mert akkor jó eséllyel tényleg olyasvalakit talál, akibe igazán szerelmes lesz. Eleinte úgy tűnik, nem ön nyeri el a szívét, de csak várjon egy kicsit, mert a kocka bizony fordulni fog! Minden Oroszlánra érvényes lesz az, hogy a párkapcsolatában is félre kell tennie a büszkeségét. A bolygóállások arra sarkallják ôket, hogy tisztázzák végre magukban, milyen partnerre vágynak. Ez segít majd felkészülni a nagy elköteleződésre, ami nemcsak házasságot, de gyermekvállalást vagy karrier tekintetében üzleti vállalkozást is jelent. 

Szerencsehónap: január

Balszerencsés hónap: szeptember

Munka és anyagiak

A karrier tekintetében az egész év eredményes lesz, de a csúcspont októberben lesz. Ekkor sikerül megvalósítania egy nagy tervét. Esetleg beválik az önálló vállalkozása, és kezd nyereséges lenni úgy, hogy megismerik a márkáját, a szolgáltatását, és ekkor kezdődik meg a valódi forgalom lebonyolítása. Amennyiben ingatlaneladásról van szó, akkor ebben a hónapban garantált lesz a siker. Csak arra kell figyelni, hogy egy félrecsúszott kommunikáció ne gáncsolja el a sikerszériáját. Általánosságban véve a csillagok új távlatokat nyitnak meg ön előtt szakmai tekintetben. Egy külföldi vagy utazással járó munka is szóba jöhet. Hirtelen arra fog rádöbbenni, hogy egyik álma sem elérhetetlen már. Ha idén kíván új üzletet, vállalkozást indítani, akkor az előrejelzések szerint számíthat a környezete támogatására.

Szerencsehónap: október

Balszerencsés hónap: március

Otthon és család

Úgy tűnik, hogy a családja részéről anyagi haszonra tehet szert. Ugyanakkor a házassága nem lesz maximálisan zökkenőmentes. Kedvese stresszes időszakokat élhet meg, és jó volna, ha őszinte megértéssel fordulna felé. Kerülje a felszínes segítségnyújtást, különben a keserűség befészkelheti magát a kapcsolatukba! Azt meg pláne ne próbálja bebizonyítani, hogy ön bármivel is jobb a kedvesénél, mert azzal csak porig rombolná a kapcsolatukat, akárcsak az erőjátszmák. Végig legyen éber a kapcsolatában, ha nem akarja elveszíteni a párját! A hónap végén született Oroszlán gyermekénél bizonyos panaszok jelentkezhetnek, ami aggodalomra adhat okot. Érdemes lenne elejét venni az esetleges problémának! 

Szerencsehónap: szeptember

Balszerencsés hónap: február

Egészség

A 2017-es év egyértelműen rámutat majd arra, hogy jobban kellene figyelnie az egészségére. Ugyanis egyáltalán nem kiegyensúlyozott az élete, és kifejezetten elhanyagolja az egészség területét. Hiába van rengeteg energiája, és alapvetően helyén van a magán­élete, ugyanúgy kell gondoskodnia az egészségéről is. Ne hanyagolja el se a testét, se a lelkét, igykezzen feltöltôdni! Főleg a szezonális betegségeknél legyen résen, ha nem akarja, hogy minden egyes évszakváltás ledöntse a lábáról, szedjen több vitamint! A hónap elején született Oroszlánnak, bár lehet, hogy éppen nem szorul diétára vagy komolyabb önmegtartóztatásra, de igyekeznie kell testét és immunrendszerét karban tartani. Gondoskodjon elegendő vitamin  és ásványi anyag beviteléről, és ne vigye túlzásba a munkát, ami akár idegileg vagy testileg is kimerítheti, mert minden energiatartalék véges egy idő után. Ne feledkezzen meg a rendszeres test­mozgásról!

Szerencsehónap: augusztus

Balszerencsés hónap: január

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162495_auto_resized.jpg
origo.hu

Hazakerülhet Suhajda Szilárd holtteste a Mount Everestről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27452_resized.jpg?avcount=1714108511
origo.hu

20+1: amikor a Simpson család előre látta a jövőt!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158702_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Csodaszer a konyhából, ami ragyogó tisztává varázsolja a zuhanykabin üvegfelületét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157608_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163772_auto_resized.jpg
mandiner.hu

„Szürke a cella” – nyílt levelet írt magyar börtönéből az olasz antifa

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27450_resized.jpg?avcount=1714108511
origo.hu

Kocsis Máté: Nem az a lényeg, hogy Magyar Péter mit mond, hanem az, hogy a mögötte állóknak mi a céljuk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162545_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 26.: pénteken a Bika megkapja a válaszokat, a Halak vonzza az embereket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157532_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162188_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/f6F0ocECE7K3MRyoVMDiX7x4FtZQHtXS-g-Zbdiaz2k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ExYjI0YzUxNjI5MDQwM2ViYTk3NmEwYzI5ZWU5NTM1.jpg
Telihold

Durva együttállásra figyelmeztet a magyar főboszorkány: "Hatását az egész emberiség érezni fogja"

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/v-eF43Tn5QKfYBKtKa0BWjROfBboufr4PFPCvzxzDXE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzk4NjM1MjVmZmZiYTQ3NGE5N2Q3Y2E4YmRiNzRlMDEw.jpg
Pletykafészkek

Vigyázz velük: ez a 3 csillagjegy garantáltan kibeszél a hátad mögött