Erotikus könyv mutatja be a hazai milliárdosokat

A magyar Szürke ötven árnyalata – így jellemzik az elsőkötetes író, Mira Sabo könyvét.
A magyar Szürke ötven árnyalata – így jellemzik az elsőkötetes író, Mira Sabo könyvét.

Az Amíg kinyílik a szemünk című történet főhőse egy gyönyörű fiatal lány, akit egy extrém szexuális szokásokkal rendelkező magyar milliárdos kényszerít magára, tartja függőségben. A szerzőtől azt kérdeztük, hogy mit szól a párhuzamhoz.

– Még nem tudom eldönteni, hogy örüljek az összehasonlításnak vagy se. Persze hízelgő, hiszen az említett könyv világsiker, de az én regényem nem a szex köré összpontosul, és nem is ez a fő témája. A regény mélyen elemzi a családon belüli erőszak olyan mozzanatait, amitől a társadalom hajlamos elfordítani a fejét. Mindezt olyan környezetbe ültetve, mint a hazai elité – akik köreibe milliárdosok és politikusok is tartoznak – válaszolta a Borsnak Mira Sabo, aki az olvasóra bízza annak eldöntését, hogy a regény valóságos alapú vagy sem. De annyit elárult, hogy egy nagyon is valóságos miliőbe ágyazta a történetét.

– Az erotikus jelenetek feszültségéhez kizárólag a saját fantáziámat hívhattam segítségül, de a háttértartalomhoz komoly kutatásokat végeztem – mondta a szerző, akinek könyvét korábbi kiadója a botránytól félve cenzúrázni akarta, de ő minden szavához ragaszkodott.

Ha több kell az átlagosnál! Keresse a Borsot a Magazinokkal!