Test és lélek

Erdélyi Mónika belebukott több vállalkozásba is

Bors

Létrehozva: 2016.02.20.

Egy fizetés nem fizetés. Tudják ezt jól sztárjaink is, akik biztos, ami biztos alapon, a civil életben is igyekszenek megvetni a lábukat.

A művészvilág ingoványos terület, egyik pillanatról a másikra eltűnhet az ember lába alól a szilárd talaj, így az előrelátó sztárok igyekeznek pluszlábat biztosítani maguknak. A legtöbben a vendéglátó- és a szépségipar területén próbálnak érvényesülni, de olyan is akad, aki megőrizte polgári foglalkozását, így egészíti ki jövedelmét. A legtöbbször ezek a vállalkozások tapasztalat híján nem hozzák meg a várt eredményt, de azért akadnak üdítő kivételek, és mindig vannak újabb sztárok, akik belevágnak egy–egy új projektbe.

Erdélyi Mónika

A konyhában lelt hobbira és fizetéskiegészítésre az időnként tévézgető Mónika, aki fantasztikus cukrász hírében áll. – A legjobban a tortákat és a mini sütiket szeretem készíteni, pogácsát például egyáltalán nem – mondta. Mónika egyre ismertebb lesz cukrászkörökben, és olyan is előfordul, hogy nem­csak magánrendelés útján, hanem egy cukrászatba belépve is fogyaszthatjuk költeményeit. Ezenkívül kitanulta a tanácsadói szakmát, így bizonyos magán-­életi nehézség esetén is bizalommal fordulhatunk hozzá. Mónikának emellett volt már esküvői ruhaszalonja és élelmiszerüzlete is.

Hódi Pamela

Berki Krisztián gyermekének anyja még aktívan modellkedik, de igyekszik több lábon állni az életben. Tavaly nyitotta meg szépségszalonját, melynek az a különlegessége, hogy az anyukák a gyermekeikkel együtt érkezhetnek. A kicsik játszhatnak, amíg anyukájuk szépül, vagy épp ők maguk is beülhetnek a fodrász „autóba” vagy csillámtetoválással gazdagodhatnak. Úgy néz ki, az üzlet bejött, egyre többen veszik igénybe szolgáltatásaikat.

Majka

A rapper egy ideje hamburgerezőt üzemeltet. A zenész időhiány miatt ritkán van személyesen jelen az üzletben, de ő is kiveszi a részét a munkából. Az arcával reklámozza a helyet, ami felér azzal, mintha nap mint nap kötényt kötne.

Csézy

Az énekesnő Budapest szívében vezet egy ruhaszalont, melyben exkluzív matyó hímzéses ruhákat árulnak. Csézy a tervezéstől az elkészítésig kiveszi a részét a feladatokból, sőt olykor az eladásból is.

Liptai Claudia

A TV2 sztárját szintén bűvkörükbe vonták az édes falatok. Épp cukrásztanulmányokat folytat, s az már csak hab a tortán, hogy Pataki Ádám cukrász személyében szerelemre is talált. Azt egyelőre nem tudjuk, a jövőben az üzleti életben hogyan kívánja kamatoztatni megszerzett tudását, hisz még a tanulás szakaszában van.

Dr. Zimány Linda

Hazánk egyik leghíresebb modellje hosszú évekig koptatta a jogi egyetem padjait, de végre sikerült doktori címet szereznie. Egyelőre jogi asszisztensként dolgozik egy ügyvédi irodában, de korábban többször is hangsúlyozta, a jövőben szívesen képviselne ismert személyeket, akik a sajtó munkája miatt jogi orvoslatot szeretnének kapni.

Solti Ádám

A Barátok közt szépfiúja maradt a kaptafánál. Egykor fogtechnikusnak tanult, és választott szakmájától a színészet sem tántoríthatta el. A mai napig részt vesz családja fogtechnikai vállalkozásában, és tanítja is tudását. – Imádom ezt a szakmát, csodálom a technikát és szeretem a viasz illatát is. Mindent szeretek benne – nyilatkozta korábban.

Vajna Tímea

A világhírű filmproducer felesége nem aprózza el a dolgokat. Modellből gyémántüzlet vezetőjévé vált. Tavaly nyitotta meg impozáns, exkluzív belvárosi üzletét, ahol csak a felső tíz­ezerhez tartozók nyitják ki a pénztárcájukat.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089155_auto_resized.png
origo.hu

Itt van Oroszország váratlan katonai lépése

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26455_resized.jpg?avcount=1711672218
origo.hu

Stana Alexandra elmondta, ki most az egyetlen férfi az életében

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17067676_auto_resized.jpg
life.hu

Íme, azok a csillagjegyek, akik kiváló anyává válnak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17083766_auto_resized.jpg
vg.hu

Különösen pusztító vírust terjesztő kullancsfaj jelent meg hazánkban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17078857_auto_resized.jpg
life.hu

4 csillagjegy szülöttei, akik hidegek, mint a jégcsap

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091212_auto_resized.jpg
vg.hu

Meglepő katonai szövetségest talált Oroszország

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26454_resized.jpg?avcount=1711672218
origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17025426_auto_resized.jpg
astronet.hu

Nagy tavaszi szerelmi horoszkóp 2024.: nem fogunk unatkozni a következő időszakban…

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084502_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711672218
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17073487_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Nem normális" - Harry herceg kiborító viselkedésére szavak sincsenek

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/JmHfTibHr1n8GMOthOqKbLlYRwMklrpXPyMmnp3NQaQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzYyZjk5NmE0ZWQ2YzRmMGViYjQwMmM3N2Y3ZTllMmIz.jpg
Ezo

Hétfőn érkezik a telihold, ez a négy csillagjegy már ma érezheti a hatását

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/nYMsw4zKCvYAZ6pQY_UmjgNi8htapMVwcLVH1IQzkbA/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2E4NTk4MmYxNDU4YTRhMTJhOTVmMmVkY2FmNjg5NGEz.jpg
Ezo

Ősi tudás tárul fel: ezt árulja el rólad az atlantiszi horoszkóp