Erdélyi Mónika belebukott több vállalkozásba is

Egy fizetés nem fizetés. Tudják ezt jól sztárjaink is, akik biztos, ami biztos alapon, a civil életben is igyekszenek megvetni a lábukat.
Egy fizetés nem fizetés. Tudják ezt jól sztárjaink is, akik biztos, ami biztos alapon, a civil életben is igyekszenek megvetni a lábukat.

A művészvilág ingoványos terület, egyik pillanatról a másikra eltűnhet az ember lába alól a szilárd talaj, így az előrelátó sztárok igyekeznek pluszlábat biztosítani maguknak. A legtöbben a vendéglátó- és a szépségipar területén próbálnak érvényesülni, de olyan is akad, aki megőrizte polgári foglalkozását, így egészíti ki jövedelmét. A legtöbbször ezek a vállalkozások tapasztalat híján nem hozzák meg a várt eredményt, de azért akadnak üdítő kivételek, és mindig vannak újabb sztárok, akik belevágnak egy–egy új projektbe.

Erdélyi Mónika

A konyhában lelt hobbira és fizetéskiegészítésre az időnként tévézgető Mónika, aki fantasztikus cukrász hírében áll. – A legjobban a tortákat és a mini sütiket szeretem készíteni, pogácsát például egyáltalán nem – mondta. Mónika egyre ismertebb lesz cukrászkörökben, és olyan is előfordul, hogy nem­csak magánrendelés útján, hanem egy cukrászatba belépve is fogyaszthatjuk költeményeit. Ezenkívül kitanulta a tanácsadói szakmát, így bizonyos magán-­életi nehézség esetén is bizalommal fordulhatunk hozzá. Mónikának emellett volt már esküvői ruhaszalonja és élelmiszerüzlete is.

Hódi Pamela

Berki Krisztián gyermekének anyja még aktívan modellkedik, de igyekszik több lábon állni az életben. Tavaly nyitotta meg szépségszalonját, melynek az a különlegessége, hogy az anyukák a gyermekeikkel együtt érkezhetnek. A kicsik játszhatnak, amíg anyukájuk szépül, vagy épp ők maguk is beülhetnek a fodrász „autóba” vagy csillámtetoválással gazdagodhatnak. Úgy néz ki, az üzlet bejött, egyre többen veszik igénybe szolgáltatásaikat.

Majka

A rapper egy ideje hamburgerezőt üzemeltet. A zenész időhiány miatt ritkán van személyesen jelen az üzletben, de ő is kiveszi a részét a munkából. Az arcával reklámozza a helyet, ami felér azzal, mintha nap mint nap kötényt kötne.

© Fotó: Cser Dániel

Csézy

Az énekesnő Budapest szívében vezet egy ruhaszalont, melyben exkluzív matyó hímzéses ruhákat árulnak. Csézy a tervezéstől az elkészítésig kiveszi a részét a feladatokból, sőt olykor az eladásból is.

Liptai Claudia

A TV2 sztárját szintén bűvkörükbe vonták az édes falatok. Épp cukrásztanulmányokat folytat, s az már csak hab a tortán, hogy Pataki Ádám cukrász személyében szerelemre is talált. Azt egyelőre nem tudjuk, a jövőben az üzleti életben hogyan kívánja kamatoztatni megszerzett tudását, hisz még a tanulás szakaszában van.

Dr. Zimány Linda

Hazánk egyik leghíresebb modellje hosszú évekig koptatta a jogi egyetem padjait, de végre sikerült doktori címet szereznie. Egyelőre jogi asszisztensként dolgozik egy ügyvédi irodában, de korábban többször is hangsúlyozta, a jövőben szívesen képviselne ismert személyeket, akik a sajtó munkája miatt jogi orvoslatot szeretnének kapni.

© Fotó: Fejér Bálint

Solti Ádám

A Barátok közt szépfiúja maradt a kaptafánál. Egykor fogtechnikusnak tanult, és választott szakmájától a színészet sem tántoríthatta el. A mai napig részt vesz családja fogtechnikai vállalkozásában, és tanítja is tudását. – Imádom ezt a szakmát, csodálom a technikát és szeretem a viasz illatát is. Mindent szeretek benne – nyilatkozta korábban.

Vajna Tímea

A világhírű filmproducer felesége nem aprózza el a dolgokat. Modellből gyémántüzlet vezetőjévé vált. Tavaly nyitotta meg impozáns, exkluzív belvárosi üzletét, ahol csak a felső tíz­ezerhez tartozók nyitják ki a pénztárcájukat.

© Fotó: Végh István

Ha több kell az átlagosnál, keresse a Borsot a Magazinokkal!