Test és lélek

Egészségesre és szexire gyúrta magát Leonetta

Munkatársunktól

Létrehozva: 2016.07.13.

Hihetetlen, de sikerült! Bebizonyította Tarcsa Leonetta a hozzá hasonlóan inzulinrezisztenciával, pajzsmirigybetegség miatt kóros súlyproblémával, evési zavarokkal küszködő nőtársainak: ők sem kevesebbek. 

Még márciusban adott hírt a Bors az egyébként kétdiplomás, három nyelvet beszélő 25 éves lányról, aki az orvosok lesújtó diagnózisa után nem adta meg magát a sorsnak, kőkemény fitneszedzésekbe ­­­­kezdett, s az ehhez társuló észszerű táplálkozásra váltott. Hamarosan bekerült a világhírességeket kinevelő Berkes László testépítő szakágvezető csapatába, majd Leonettát tavasszal be is nevezték versenyekre. Ez így egyszerűnek hangzik, valójában nagyon nehéz időszak volt ez Leonetta számára.

Neki egészségügyi gondokkal küszködve kell kiállnia olyan lányokkal, akik makkegészségesen, évek óta készülnek a bikini-fitneszversenyekre… Az első megmérettetés mély víz volt. Április 17-én Ausztriában, az IFBB Austria Cupon kellett a zsűri elé állnia. Sikerülni fog?… Sikerült! Leonetta a magasságkategóriájában az 5. helyet érte el! Az IFBB Magyar Kupán már arany minősítést és harmadik helyet ért el, s a BiotechUSA Fitbalance Kupán is dobogós lett.

– A legbüszkébb a szlovákiai Diamond Cupon elért 6. helyezésemre vagyok, ahol a legnevesebb versenyek győzteseivel állhattam egy színpadon – értékeli eddigi sorozatát a Borsnak Leonetta. A lányra azonban várt még egy küzdelem. Azonfelül, hogy be akarta bizonyítani, pajzsmirigy-betegséggel is lehet valaki fitneszmodell-versenyző, a heti öt kemény tréninggel, a diétával előre is menekült. Az inzulinrezisztencia ugyanis a cukorbetegség előszobája, amit maréknyi gyógyszerrel lehet valamennyire kordában tartani. Illetve még valamivel: rendszeres testmozgással. Nos, Leonetta ezt a nagy versenyét megnyerte.

Orvosa is alig hitt a szemének: leletei ugrásszerű javulást mutatnak, akkorát, hogy inzulinrezisztenciája miatt már nem kell gyógyszereket szednie. Ez talán a legnagyobb eredménye.

Ez is érdekelhet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/f6F0ocECE7K3MRyoVMDiX7x4FtZQHtXS-g-Zbdiaz2k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ExYjI0YzUxNjI5MDQwM2ViYTk3NmEwYzI5ZWU5NTM1.jpg
Telihold

Durva együttállásra figyelmeztet a magyar főboszorkány: "Hatását az egész emberiség érezni fogja"

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/v-eF43Tn5QKfYBKtKa0BWjROfBboufr4PFPCvzxzDXE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzk4NjM1MjVmZmZiYTQ3NGE5N2Q3Y2E4YmRiNzRlMDEw.jpg
Pletykafészkek

Vigyázz velük: ez a 3 csillagjegy garantáltan kibeszél a hátad mögött