Test és lélek

A hugicája barbis ágyneműjén hatolt belém – 18+

Bors

Létrehozva: 2015.12.27.

Zaftos kis történeteket kapott a 7 Deadly Mag online magazin, amikor hét pornósztárt kérdezett meg, milyen volt életük első kufircolása.

Anyaszült meztelenül feküdtünk a padlón, míg egyszer csak hallottuk betoppanni a szüleit

Carmen Valentina (28): – 16 éves voltam, és beleszerettem egy fiúba, akivel együtt dolgoztam. Amikor végre valahogy az ágyban kötöttünk ki, annyira akartam már, annyira türelmetlen voltam, hogy egyszerűen nekiszegeztem a kérdést, van-e nála gumi. Kis hezitálás után kiszaladt a fürdőszobába, és egy erekcióval tért vissza. Megtettük, és lélegzetelállító volt. A legkülönfélébb pozitúrákban csináltuk, akkor jöttem rá arra, hogy odavagyok a kutyapózért. Miután befejeztük, anyaszült meztelenül feküdtünk a padlón, míg egyszer csak hallottuk betoppanni a szüleit. Fogalmatok sincs, milyen villámgyorsan vettük vissza a fürdőruháinkat! Soha nem fogom megbánni azt az első alkalmat, mert nekem tökéletesre sikerült, és megmutatta, milyen klassz dolog tud lenni a szex.

Úristen, tényleg vérzek!

Dakota Skye (21): – Egy srácnál ünnepeltem a 15. születésnapját, a Myspace-en ismertem meg. Éppen 13 éves voltam. Alig bírtam türelemmel kivárni, hogy lefekhessek vele. Miután minden haverja elhúzott haza, bementünk a szobájába, és egy kicsit kézzel, szájjal izgattuk egymást, mígnem megkérdezte, hogy kész vagyok-e rá. Bólintottam. A hátamon feküdtem, és ezek a gondolatok cikáztak az agyamban: Most meg fogok halni? Vérzek már? Úristen, tényleg vérzek! Mi van, ha bejön az anyukája? Egészen a végéig csukva tartottam a szememet. Nem akartam tudomást venni arról, hogy pokoli fájdalmaim vannak. Amikor kész voltunk, a vér folyt lefelé a lábamon, rá a fiú testére meg a lepedőre. Annyira szégyelltem magam! „Jól vagy?” – kérdezte. „Igen, de jól jönne egy nedves törlőkendő. Meg neked is” – feleltem. Amikor a vért törölgettem a lábamról, megkérdezte, nem kérek-e egy kakaót. Kértem. Miközben szürcsölgettem, szorosan odabújtam hozzá.

Az iszonyatos hátfájdalmaktól semmit sem éreztem már

Ryan Driller (33): – Elmentem egy lányhoz, akit egy úszóegyesület bankettjén ismertem meg. A kanapén ültünk, és rajzfilmeket néztünk, miközben a családja a felettünk lévő emeleten volt. Egyre jobban belemelegedtünk, hevesen pettingeltünk, és aztán mindenféle romantikázás nélkül követelte, hogy tegyem be neki. Egy családi kanapén vesztettem el, miközben apa, anya és bátyus odafent aludt. Aztán még 45 percig csináltuk tovább az ágyán is, mikor is kimerülten azt kérdezte tőlem, hogy „Még nem vagy kész?”. Azt válaszoltam, hogy nem tudnám megmondani, és meglehetősen idegesen feladtam a dolgot. Az iszonyatos hátfájdalmaktól semmit sem éreztem már. Nem éppen a legjobb kezdés, ami a szexuális életet illeti, de messze nem is a legrosszabb.

Figyelmeztetett, hogy maradjak nyugodt, mert óriási a farka

Brooklyn Chase (30): – Mivel lógtam a suliból, életemben először szobafogságot kaptam büntetésül. És én direkt azon az estén határoztam el, hogy elveszítem az ártatlanságomat. Kimásztam a szobám ablakán, és elindultam a barátnőmmel egy srác házibulijába. Meglehetősen becsípve keveredtem a fiúval a kishúga szobájába. A hugica Barbie-s ágyneműjén vette el a szüzességemet. Előtte figyelmeztetett, hogy maradjak nyugodt, mert óriási a farka. Most, 15 évvel később szívesen megnézném mégegyszer, hogy lecsekkoljam, tényleg az van-e neki.

Boldog voltam, hogy végre élvezem a munkámat

Cindy Starfall (26): – Izgatott voltam, mert az első kuncsaftomnak kellett a lehető legjobb masszázst nyújtanom „happy enddel”. De nem voltam ideges. Boldog voltam, hogy végre élvezem a munkámat.

Függővé lettem

Jessy Dubai (26 éves, transzszexuális): – Naív voltam, lelkes voltam, de féltem, aggódtam is. Így emlékszem vissza az elsőre. De akkora örömöt leltem benne, hogy függővé váltam a szextől.

Már az sem érdekelt, kivel csinálom, úgyhogy a barátjával dugtam

Elektra Rose (20): – Egészen a 16. születésnapomig nem is csókolóztam. Azon a napon egy sráccal a parkba mentünk sétálni. Miután azt mondta, hogy ő szerinte nem elég jó nekem, negyed órára hallgatásba burkolóztunk. Aztán hirtelen elszaladtam, de utolért, megragadott, és szenvedélyesen megcsókolt. Ellenszolgáltatásként ő kapta tőlem életem első szopását. De lefeküdni nem akart velem, mert még szűz voltam. Viszont azt mondta, a haverját érdekelné a dolog. Annyira türelmetlen voltam, hogy már az sem érdekelt, kivel csinálom, úgyhogy a barátjával dugtam. A legkülönösebb szex volt életemben. És akkor a férfiaknak egy jó tanács: ha egy lány először elégít ki benneteket szájjal, nem jó ötlet az ujjatokat a popsijába tolni. Kivéve, ha azt szeretnétek, hogy beleharapjon a szerszámotokba.

(A 7 Deadly Mag nyomán.)

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162495_auto_resized.jpg
origo.hu

Hazakerülhet Suhajda Szilárd holtteste a Mount Everestről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27451_resized.jpg?avcount=1714091710
origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163655_auto_resized.jpg
life.hu

Vajon elegendő a pénz a jó szülő-gyerek kapcsolathoz? - Így szúrta el Tom Cruise a gyereknevelést

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163656_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Benyújtotta lemondását Ukrajna mezőgazdasági minisztere

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157932_auto_resized.png
metropol.hu

Így változtak a Házasság első látásra szereplői

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163339_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Összeomlott a muszlim vezetésű skót kormány

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27444_resized.jpg?avcount=1714091710
origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163737_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Nem áll nekem túl jól a full HD” – Így Látta magát a Házasság első látásra sztárja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161300_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Teljes siker, buknak a 18 éves magyar úszónőre a tengerentúlon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162188_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/f6F0ocECE7K3MRyoVMDiX7x4FtZQHtXS-g-Zbdiaz2k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ExYjI0YzUxNjI5MDQwM2ViYTk3NmEwYzI5ZWU5NTM1.jpg
Telihold

Durva együttállásra figyelmeztet a magyar főboszorkány: "Hatását az egész emberiség érezni fogja"

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/v-eF43Tn5QKfYBKtKa0BWjROfBboufr4PFPCvzxzDXE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzk4NjM1MjVmZmZiYTQ3NGE5N2Q3Y2E4YmRiNzRlMDEw.jpg
Pletykafészkek

Vigyázz velük: ez a 3 csillagjegy garantáltan kibeszél a hátad mögött