Ezo

Heti horoszkóp: mindenkire pusztító hét vár, kivéve ezt a két csillagjegyet

Létrehozva: 2024.04.22.

Telihold és bolygószembenállások is borzolják a kedélyeket. Két csillagjegy viszont csak nevet a markába.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Konfliktusokkal terhesnek látszik a hétfő és a kedd. A bolygók azt javasolják, ne ezen a két napon akard tisztázni a nézeteltéréseket! Szerdán telihold lesz, csütörtökön további két bolygószembenállás, vagyis ezek a napok sem alkalmasak a tisztázó beszélgetésekre. Marad a péntek, a szombat és a vasárnap. Ezeken a napokon fel leszel dobódva, és rájössz, nem is kell semmit sem tisztázni… - írta az Astronet.

tévedés, rossz döntés, hiba, horoszkóp, csillagjegy, 1654292209
Fotó: Tom Wang / hutterstock

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Az egész hetedre rányomja bélyegét a szerdai telihold. Bárkit bármikor bármilyen ürüggyel meg tudsz bántani, melynek valódi oka az önvédelem. Úgy érezheted egész héten, hogy mindenki ellened van. A csütörtöki dupla bolygószembenállás csak olaj a tűzre. Bár péntektől esély látszik a békülésre, okosabb lenne megelőzni a vitát. Ezzel mindenki jól rá: te is és a másik is.

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Hétfőtől csütörtökig minden napra jut bolygószembenállás, ami az összetűzés szimbóluma. Te jó eséllyel mindegyikből kimaradsz. Végig hallgathatsz mindenkit, de őrizd meg a pártatlanságodat! Akkor is, ha egyesek véleményt várnak tőled! Csak ezek után fogadják el a segítségedet. Persze kérdés, valóban igénylik-e a segítséget? Hétvégén fontos találkozás vár rád.

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Munkahelyi viszállyal indul, majd gyerekek miatti szóváltással folytatódik a heted. Mivel téged mindez megvisel, igyekezz higgadt és tárgyilagos maradni! Ha a tényekre reagálsz, kevésbé merít le a szituáció. Csütörtökre és péntekre virradóan jósló álmaid lehetnek. Figyelj rájuk! A hétvége alkalmas mindenféle sportra. Próbálj ki valami újat! Fel leszel dobva…

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Ezen a héten folyton vigyáznod kell valami miatt. Hétfőn és kedden a közlekedésben kell mások helyett is előrelátónak lenned, míg szerdán és csütörtökön munkahelyi és/vagy otthoni ügyekkel kapcsolatosan kell megőrizned a nyugalmadat. Valójában egyik sem okozhat kihívást számodra, ha kipihent vagy. Szóval a kulcs a megfelelő mennyiségű alvás. Péntektől újból szárnyalhatsz…

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

A hétfői és a keddi bolygószembenállások szerint kicsit vissza kell fognod a kiadásaidat, ha nem akarsz mínuszba kerülni. Szerdától másfajta kihívások várnak rád az égi folyamatok szerint: úgy kell fogalmaznod, hogy a másik ne érezze a kritikát. Az együttműködés záloga a diplomatikusságod. Április utolsó hétvégéjén a családdal kell egyetértésre jutnod, ha nem akarsz állóháborút.

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Hétfőn Hold-Merkúr, kedden Hold-Vénusz szembenállás tépázza az idegeidet. Ne feledd a mondást: „Minden vitát megnyersz, amibe bele se mész.”! Te alapvetően konfliktus kerülő ember vagy, ami most pont jól jön. A szerdai telihold és a csütörtöki dupla bolygószembenállás léket üthet a pénztárcádon, ha nem váltasz takarékos üzemmódra. A hétvégéd utazásra kitűnő…

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Minden telihold feszültséget generál, de van egy az évben, amelyik rád nézve a legrázósabb. Ez éppen most, szerdán lesz. De nem csak ezt a napodat mérgezheti meg, hanem az egész hetet. Főleg, ha hagyod, hogy primitív vitába belerángasson a másik fél. Vedd észre, ez mennyire méltatlan hozzád! Péntektől sokat javul a helyzet. Hétvégén az aktivitás lenne a legokosabb választás.

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Április végén mindenki egyre türelmetlenebbül várja a nyarat, a szabadságot, a nyaralást. Ezzel te is így vagy. Ahhoz, hogy ne uralkodjon el rajtad a fásultság, tervezd meg, majd pontosítsd a nyári utazásodat, kirándulásokat, koncerteket és egyéb programokat. Ezzel élét veheted a heti feszültséget generáló bolygószembenállások erejének. Hétvégén felemás hatások érnek…

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

Nem tragédia, csak kihívás hogy hétfőtől csütörtökig, négy nap alatt öt bolygószembenállás lesz az égen. Ebből csupán a hétfői és a keddi érint téged. Egyensúlyoznod kell a karrier és a család között, ami menni fog, ha a békére törekszel. Péntektől le kellene lassulnod a bolygók szerint. Ha nem teszed, hamar lerobbanhatsz. És kár lenne most ágynak esned, amikor tombol a tavasz.

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Szeretnél együtt érezni, de képtelen vagy, mert megvan a véleményed, ami cseppet sem elismerő. Emiatt érzéketlennek és közömbösnek gondolnak egyesek. Tudd, azok teszik ezt, akik manipulálni akarnak, illetve minden áron el akarják érni, hogy a pártjukra állj. Mindezt durva bolygószembenállások jelzik hétfőtől csütörtökig. Utána egyszerűbb dolgod lesz, és jut időd magadra is.

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

Április utolsó hete tele lesz konfliktussal a bolygószembenállások szerint. Úgy tűnik, egyik sem érint téged közvetlenül. Így ha éber vagy, megúszod vita nélkül. Közben nem ártana átgondolnod az anyagi helyzetedet. És készíthetnél új büdzsét is. Csütörtökre és péntekre virradóan jósló álmaid lehetnek. Figyelj rájuk! A hétvégédet álmodozással és a jövő megtervezésével töltsd!

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17185985_auto_resized.jpg
origo.hu

LMBTQ-aktivista, szélsőbalos figura Magyar Péter erzsébetvárosi polgármesterjelöltje

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27720_resized.jpg?avcount=1714752915
origo.hu

Újabb árcsökkenés jön a hazai benzinkutakon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17184795_auto_resized.png
metropol.hu

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183912_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Elszólta magát az ATV-ben Rangos Katalin: Magyar vagy Márki-Zay Péterről beszélt? (VIDEÓ)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17184997_auto_resized.jpg
ripost.hu

Pénzeső májusban, ez a 4 csillagjegy már nyithatja a pénztárcáját

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27719_resized.jpg?avcount=1714752915
origo.hu

Elképesztő titkokat osztott meg Szabó Zsófi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17177689_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Íme a legjobb kefires-burgonyás lángostészta receptje: háromféle feltéttel is kínálhatjuk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183918_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megszólalt a bűvész, aki egy tízmilliós autót nyert a Zsákbamacska adásában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27723_resized.jpg?avcount=1714752915
hirtv.hu

Íme, a YouTube-on letiltott CPAC-beszéd

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17184870_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fantasztikus örömhírt jelentett be Szinetár Dóra, özönlenek a gratulációk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27681_resized.jpg?avcount=1714752915
travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/LmhFd-wIV2eUwMRoUMPBLT6LfIFkOoZtO69RjLq7QL8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ZhNjAyNWM3ZTc1MzRiNDNhMTdmODYyNGVmODMwYjZh.jpg
Horoszkóp

Hét csillagjegy, akire nagy változások várnak májusban