Ezo

Dőlni fog a pénz februárban ezekhez a csillagjegyekhez

Bors

Létrehozva: 2024.02.01.

Módosítva: 2024.02.01.

Eddig a retrográd bolygók miatt nem tudtunk előre haladni, ez azonban februárban megváltozik.

Kos 

Eddig csak csordogált a pénz. Most viszont nincs akadály többé, belevághatsz a nagyszabású tervekbe. Csak rajtad múlik, mennyire lesz bőséges az „aratás”. Ha odateszed magad, akkor sikerszéria veheti kezdetét! Február 13-án a bolygód belép a Vízöntőbe, és vele színre lép egy jóakaród, szövetségesed. Váratlan pénzt kapsz: fogadd el, nem kell gyanakodnod semmire!

horoszkóp, ezo, ezotéria, csillagjegy, illusztráció, Shutterstock
Fotó: Billion Photos / Shutterstock

Bika

A hatalmas vállalkozókedv, ambíció mostanában elkerült. Ez most megváltozik. A Jupiter a te jegyedben halad előre május közepéig: addig kell ütnöd a vasat… utána már jóval nehezebb lesz célt érni. Egyet azonban fogadj meg: taktikázz, és ne mutasd ki, ha például a főnököd döntéseivel nem értesz egyet. Különösen február 8-án, 10-én, 17-én és 25-én vigyázz erre!

Ikrek

Körülötted is felpezsdül az élet. Már épp ideje volt, mert a munkahelyeden úgy érezted, nem jönnek be a számításaid. Talán már másfelé is kacsintgatsz… De lehet, hogy mégis maradásra bírnak az új fejlemények, amik vegyesek lesznek, lesz benne jó is, rossz is, de anyagilag biztosan megéri. Kérdés, mi az, ami számít neked. A legjobb napjaid februárban: 5., 9., 14., 17. és 22.

Rák

Túlköltekezésre csábítanak a bolygók. Muszáj lenne ellenállni a kísértésnek, bármilyen kihagyhatatlannak is tűnik a vásárlás. Sajnos ennek most pénzügyi veszteség lehet a vége… Kritikus napok: február 8., 10., 17., 25. és 27. Ezeken a napokon meg fogod bánni, ha túl sokat vásárolsz, vagy beruházol, befektetsz. 19-től fordul a kocka: innentől felfelé ívelnek a pénzügyeid - írta az Astronet.

Oroszlán

Mostanában sokkal óvatosabb lettél a pénzügyekben. Szuper lehetőségeid lesznek februárban az előrelépésre. Az egész hónap kedvező neked, ezért most nem a szerencsés napokat soroljuk fel, hanem a kritikus időpontokat, mert hogy azért olyanok is lesznek. Nem leszel topon 8-án, 10-én, 17-én, 25-én és 27-én sem. Ezekre a napokra ne időzíts semmi fontosat!

Szűz

Több területen véget ér az egy helyben toporgás. Az uralkodó bolygód, a Merkúr előrehalad, és belép a Vízöntőbe. Fogadd el, hogy amin eddig nem tudtál változtatni, az nem a te kompetenciád! Azt nézd inkább, merre várnak a nyitott kapuk. Szerencsés időszak veszi kezdetét, de csak ha tudsz alkalmazkodni. Ha nem te vagy a főnök, akkor muszáj elfogadnod és megcsinálnod a rád bízott feladatokat. Vágj jó képet az ötleteihez! Kérdezhetsz, de semmiképp se szállj vitába 8-án, 10-én, 17-én, 25-én és 27-én!

Mérleg

Úgy érzed, mást sem csinálsz egy ideje, mint türelmes vagy. Most végre számíthatsz kézzel fogható eredményre. Persze maga a folyamat lassú, de biztató. Szóval továbbra is jó lenne, ha gyakorolnád a türelmet, de végre már jönnek a reményt keltő jelek. Szerencsenapjaid: február 5, 9, 14-, 17 és 22. Ezeken a napokon olyan magokat vetsz el, amik később gyümölcsöt adó fákká terebélyesednek.

Skorpió

Hallgatni arany – akár ez is lehetne a mottód februárban. Ez a közmondás azt is jelenti, hogy van, amikor az a bölcs, aki csendes megfigyelő marad. Ha hagyod, hogy mások lejátsszák helyetted, akkor nagyon jól fogsz kijönni ezekből a helyzetekből. Ha te is beszállsz, akkor elbukhatsz. Február 28: kivételes nap lesz, írd fel a naptárba (a Nap, a Merkúr és a Szaturnusz együtt áll a Halakban)

Nyilas

Vegyesnek érzed a hónap elejét, pláne hogy a január nagyon lassú és ködös volt számodra. Lassan kezd kiderülni feletted az ég. Adj időt ezeknek a kedvező folyamatoknak, és ne hamarkodj el semmit! Ez persze nem azt jelenti, hogy ölbe tett kézzel kellene ülnöd, sőt! A cselekvés ideje jött el számodra, de csak apránként, lépésről lépésre haladj a terveiddel. Kedvező napok: február  5, 9, 14, 17 és 22. Ne dönts 8-án, 10-én, 17-én, 25-én és 27-én!

Bak

Februárban több bolygó is elhagyja a jegyedet, és átlép a Vízöntőbe. Köztük a Mars is, ami egész biztos, hogy elvesz az energiáidból. Most minden a hozzáállásodon múlik. Billenj át a holtponton, hogy meglásd, mi mindent hoz neked ez az új hónap, év, a közeledő tavasz. Eközben tudd, hogy február 28-án három bolygó együttállása miatt bőséges lehetőségek jönnek neked! Addig gyűjts erőt, mert akkorra készen kell állnod.

Vízöntő

Eljött a te időd! A bolygók a Napot követve egymás után lépnek a Vízöntőbe: Merkúr 5-én, Mars 13-án, Vénusz 16-án. Most minden adott a győzelemhez, a sikerhez! Persze az asztrológia csak a lehetőségeket tudja felvázolni, a döntés a tiéd! De jó ha tisztában vagy vele, hogy ha a cselekvés mellett döntesz, akkor azt nem fogod megbánni.

Halak

A hónap eleje egyáltalán nem könnyű. Akadályok nincsenek, de nagyon lehetőségek se. Február 19-én viszont a Nap belép a Halakba, és innentől megnyílnak az ajtók előtted. Majd 23-án a Merkúr is a jegyedbe lép, és innentől csodálatos módon képes leszel bárkit bármiről meggyőzni. Ekkorra időzítsd a pénzügyi terveidet. A hónap végén lesz egy együttállás a jegyedben, amit égi áldásként fog érni.

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17179344_auto_resized.jpg
origo.hu

Lambo-ajtós Suzukit állítottak meg a rendőrök, de az igazi meglepetés bent várta őket - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27644_resized.jpg?avcount=1714605011
origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171142_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meghalt a nemzet művésze, válságban a TV2 párjának házassága, de nem csak rossz híreket hoztunk a héten – ez a heti top 5

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180261_auto_resized.jpg
ripost.hu

"Csak házas pasikkal randevúzom és egyáltalán nem szégyellem magam"

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174172_auto_resized.png
hirtv.hu

Nekiment Magyar Péternek a Momentum, amiért elveszi a szavazóit + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27655_resized.jpg?avcount=1714605011
origo.hu

Elképesztően szexi pózban mutogatja testét Gelencsér Tímea - kép

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17177864_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

6 gyorsan összedobható sütemény, ha nem szeretnél a majálison feleslegesen pénzt költeni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17177683_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Összejöttek a hátam mögött” – kitálalt a megcsalt vőlegény Marics Peti és Binhky románcáról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714605011
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180694_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Megmenthették volna a fiam életét" – 10 órát késett a mentő, belehalt a tini

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/LmhFd-wIV2eUwMRoUMPBLT6LfIFkOoZtO69RjLq7QL8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ZhNjAyNWM3ZTc1MzRiNDNhMTdmODYyNGVmODMwYjZh.jpg
Horoszkóp

Hét csillagjegy, akire nagy változások várnak májusban