Ezo

Ennek a négy csillagjegynek változik meg gyökeresen az élete februárban

Létrehozva: 2024.01.31.

Lesznek, akiknek komoly változást tartogat a február. Most eláruljuk, kik azok, akiknek az életét a leginkább felforgatja az év legrövidebb hónapja.

Noha az év legrövidebb hónapja a február, a szököév miatt egy nappal hosszabb lesz, mint azt megszokhattuk. Ez a plusz nap kozmikus értelemben egyfajta megakadást jelent, egyfajta kizökkenést az események megszokott sodrásából, ami természetesen az életünkre, a mindennapjainkra is hatással lesz, sőt, az egész hónapra rányomja a bélyegét. Persze nem mindenkinek egyaránt. Köztudott, hogy születési dátumunk, horoszkópunk, a csillagok állása befolyásolja mind sorsunkat, mind jellemünket, így aligha lehet meglepő, hogy az idei, négyévente érkező, hosszabb február is mindenkire máshogy hat. Valakit csak kicsit mozdít meg, míg más csillagjegyek szülöttei megtapasztalhatják, milyen az, amikor gyökeresen változik meg az életük.

csillagjegy, csillagjegyek, horoszkóp, Pixabay
Vajon kinek forgatja fel az életét a leginkább a február?  Fotó: Pixabay

Ezeknek a csillagjegyeknek az életében áll be a legnagyobb változás februárban

Kos

Februárban az univerzum együttállásai ritka lehetőséggel kecsegtetnek a Kos jegy szülötteinek a teljes átalakulásra. A Kos mindig kész fejjel rohanni a falnak, hirtelen döntéseket hozni, februárban azonban fordulóponthoz érkezhet: megtanulhatja, milyen megfontoltan, körültekintően lépni. Fontos tisztázni: ez nem egyszerűen változás, ez fejlődés. Most végre a Kos megértheti, milyen súlya van a tetteinek. Rájöhet, hogy noha alaphelyzetben kész már-már gondolkodás nélkül belevetnie magát a dolgokba, ha ezeket az impulzív energiákat egy jól átgondolt tervvel párosítja, sokkal többet profitálhat belőle az élet minden területén.

Mérleg

Az egyensúlyra és harmóniára törekvő Mérlegre komoly változások várnak az élet minden területén: lehet, hogy a párkapcsolatát, a karrierjét vagy épp az életcéljait kell átértékelnie - vagy akár mindet egyszerre. Olyan mélyen kell magába tekintenie, hogy így azok az alapértékek kerülnek majd górcső alá, amik a jegy szülötteit azzá teszik, amik. Kíméletlen őszinteségre és bátor döntésekre lesz szükség - ezek azonban majd mind a Mérleg hasznára válnak! A lényeg: a változást nem pusztító erőként, hanem felszabadító energiaként kell felfogni.

Skorpió

A Skorpiónak eleve alaptulajdonsága a változásra, az átalakulásra való hajlam. Ezt fogja februárban is segítségül hívni, amikor igazán mélyen magába tekint. Szembe kell ugyanis néznie a legbelsőbb félelmeivel és vágyaival. Most jött el az idő, hogy megszabaduljon a régi páncéljától, és egy új, megújult, megerősödött önmaga kerüljön felszínre az átalakulás végén. Februárban a Skorpió ösztönössége, intuitív természete még inkább előtérbe kerül, ami megkönnyíti azon döntések meghozatalában, amik majd elhozzák a változásokat.

Bak

A Bakok köztudottan hajlamosak túlteljesíteni, a tökéletességet hajszolni, februárban azonban azzal szembesülnek majd: jól átgondolt terveik és hosszú távú céljaik váratlanul átalakításra szorulnak. Épp ezért a hónap szokatlan kihívások elé állítja a jegy szülötteit. Most a jól bevállt módszerek, a kipróbált taktikák helyett más megoldásokhoz kell nyúlni, ami a megszokottnál nagyobb rugalmasságot igényel. Épp ezért ez a február döbbenti rá a Kosokat, hogy néha bizony el kell engedni a gyeplőt, el kell fogadni, hogy nem minden történik a tervek szerint, és igenis előfordul, hogy ott helyben kell improvizálni és alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez. Ezek a felismerések olyan rejtett képességeket hozhatnak felszínre a Bakokban, amikkel még önmagukat is meglephetik.

https://cdn.borsonline.hu/2024/01/jhGPqqC8HbNfWQHi1EZ9SIOdhNRYhaRZk36NmZ1kv3U/fill/276/155/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjYmQ2ZjYzZmJkNTQzN2ZiMzYyMDkwMmI4Nzk0NTVh.jpg
Ezt ne hagyd ki!

Lottózz, ismerkedj, kérj fizetésemelést! Ez lesz 2024 legszerencsésebb napja a horoszkópod szerint

Ezen a napon garantáltan minden összejön majd!

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17177935_auto_resized.jpg
origo.hu

Megfejthették a fáraó átkát: kiderült, mi ölte meg a sírt felnyitó kutatókat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27644_resized.jpg?avcount=1714629625
origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17181161_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Henger alakú UFO-t pillantott meg a megrémült anya a repülőgép ablakában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180580_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Újabb fogadást tartott Pressman: mutatjuk, ezúttal kiket hívott meg a nagykövet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172724_auto_resized.jpg
ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174172_auto_resized.png
hirtv.hu

Nekiment Magyar Péternek a Momentum, amiért elveszi a szavazóit + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158422_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Olcsó kevert almás sütemény, ami egy óra alatt elkészül

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17179133_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Mindkét szerelmet jelző bolygó hazatért: elérkezett a nagy egymásra találások ideje

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714629625
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180527_auto_resized.jpg
borsonline.hu

T. Danny reagált a vádakra: „Sosem hagytam az ilyesfajta bánásmódot”

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/LmhFd-wIV2eUwMRoUMPBLT6LfIFkOoZtO69RjLq7QL8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ZhNjAyNWM3ZTc1MzRiNDNhMTdmODYyNGVmODMwYjZh.jpg
Horoszkóp

Hét csillagjegy, akire nagy változások várnak májusban