Ezo

2024-es horoszkóp: ezt ígérik a csillagok

P. E.

Létrehozva: 2024.01.04.

Nézd meg, vajon mi vár rád a 2024-es évben.

Kos március 21-április 20

A Vénusz a Merkúrral együtt a jegyedben áprilisban lángra lobbantja a romantika színpadát. Ha úgy gondolod, hogy már mindent tudsz a szerelem, a csábítás és a romantika művészetéről, meglepetésben lesz részed. A szeptemberben kezdődő barátságok talán nem tartanak sokáig, de nagyon inspirálónak fogod találni őket, és minden bizonnyal kibővítik a társadalmi kapcsolataidat. Egy rögtönzött utazás, amelyet novemberben kell megtenned, új szerelmet hozhat, ha egyedülálló vagy.

horoszkóp, ezo, ezotéria, csillagjegy, illusztráció, Shutterstock
Fotó: Billion Photos / Shutterstock

Bika április 21-május 21

Az élet érdekessé válik 2024-ben. Az év kezdetén szokatlanul szívesen kísérletezel új ötletekkel és tágítod az érdeklődési köreidet. Ha nem fordítod minden energiádat a szerelmi életedbe, az azért van, mert olyan sok más tevékenységet kell folytatnod. Ez nem azt jelenti, hogy elhanyagolod a barátokat és a szeretteidet, de határozott határokat fogsz felállítani. A Vénusz izgalmas hónapot ígér neked májusban. A novemberben kezdődő kapcsolat hosszú távú és hűséges lesz.

Ikrek május 22-június 21

Meglepő könnyedséggel fogsz alkalmazkodni partnered változó hangulataihoz az év kezdetén. A családoddal és barátaiddal való utazás felemelő lesz nyáron, legyen szó akár hosszú utazásról, akár rövid, örömteli utak sorozatáról. Bízhatsz az intuíciódban, ha ősszel romantikáról és pénzügyekről van szó. Jó döntéseket fogsz hozni, még akkor is, ha a haladás időnként kínosan lassúnak tűnik. Ne hagyd, hogy ez türelmetlenné tegyen!

Rák június 22-július 23

A csapatmunka nagyszerű ihletforrás lesz január és május között. Bármi, ami a közösségeddel, a szociális munkával vagy a helyi politikával kapcsolatos, a javadra válik. Nyáron új kapcsolatba kezdesz, vagy elmélyíted a már meglévőt – nyugi, természetes, hogy félsz tőle. Októbertől még több időt töltesz a pároddal és fellobban újra a szerelem lángja. Ha szingli vagy, év végén megtalálhatod a hozzád illő társat.

Oroszlán július 24-augusztus 23

Ebben az évben igyekezz mindig tartani a szavad. Amit megígértél, tartsd be, akár az üzleti élet vállalásáról, akár magánéletről van szó. Sok találkozásban lesz részed, sokkal jobban fogsz érdeklődni a környezeted történései iránt is. Legyen szó a közösségi terek takarításáról, vagy egy idős szomszéd kutyájának sétáltatásáról, az október 2-i napfogyatkozás lehetőséget ad arra, hogy jobban megismerd az embereket.

Szűz augusztus 24-szeptember 23

Keményen fogsz dolgozni ebben az évben, és nem akarsz majd lazítani. Szerencsére az emberek vevők lesznek az ötleteidre. Május környékén kicsúszik a kezedből az irányítás az élet minden területén. Decemberben hallhatod az esküvői harangok hangját.

Mérleg szeptember 24-től október 23-ig

Határtalannak tűnő optimizmusod sok romantikus figyelmet vonz majd az év elején. Áprilisban mindent beleadsz egy új kapcsolatba. Egyetlen reményed van, hogy működni fog – valójában elhatároztad, hogy működni fog. A jegyedben lévő Merkúr magával ragadó módon segít kommunikálni barátaiddal és szeretteiddel. Év végén igazán megéled a romantikát, mert a szerelem, a megértés és a lelki kötelék egyre növekszik közted és partnered között.

Skorpió október 24 – november 22

A partnered valami különlegeset szervez neked januárban. Legyél fogékony az ötleteire. Egyedülálló vagy? Új kapcsolati lehetőségek várhatók január és május között. Április jó időszak lesz arra, hogy szorosabbá váljanak a köteléket. Ebben az évben figyelj jobban a szerelmed szükségleteire.

Nyilas november 23-dec 21

Egyedülálló vagy? Valami különleges történik februárban, és örülni fogsz, hogy megismerhettél egy bizonyos embert. Egy munkatárs csodálatos barátnak bizonyul, vagy egy barátság szerelemmé fejlődik. Egyre sűrűsödni fognak a programjaid és tennivalóid, ezért a családod zúgolódhat. A telihold emlékeztet arra, hogy nem kell állandóan mindenki mellett lenned. Ne mindig másokat helyezz magad elé!

Bak december 22-január 20

Az év kezdetén erős kapcsolat van közted és partnered között. A romantikus és társasági színtér pozitívan és kellemesen bővül január és május között. Ha egyedülálló vagy, még akkor is házasság is bejátszhat ebben az időszakban. Megváltozik az ismerősi köröd, egyre több művészt, költőt, festőt fogsz magad köré vonzani. Az év végével az apró meglepetések változatossá teszik kapcsolataidat, és megfűszerezik a romantikát. Szervezz egy romantikus kiruccanást decemberben.

Vízöntő január 21-február 19

A családi kapcsolatok stabilabbnak tűnnek, ahogy az év kezdődik. A megszokott rutinokhoz való visszatérés jól fog működni tavasszal, de ne add fel az ötleteket, amelyekkel javulást hozhatsz az életedbe. Csak adj esélyt másoknak, akik közel állnak hozzád, hogy alkalmazkodjanak a terveidhez. Társadalmi népszerűséged nem ismer határokat az év végén. A jegyedben lévő Vénusz fokozza az intuíciódat.

Halak február 20-március 20

Pozitív, gondoskodó személyiséged felkelti valaki érdeklődését az év elején. Ha már van párod, várd el tőle, hogy figyelmesebb legyen. Egyedülálló vagy? Használd ki a közösségek lehetőségeit. A szomszédsági hálózatokhoz, Facebook-csoportokhoz való csatlakozás szerelemhez vezet. Nyáron azonnal ráhangolódsz valakire, aki spirituális, művészi és kedves, így könnyen beleszerethetsz.


 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180653_auto_resized.jpg
origo.hu

Szívszorító titkok és keserűségek Haumann Péter életében és halálában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27644_resized.jpg?avcount=1714619110
origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180176_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Erdélyi Mónika már feladta a reményt – Jákob Zoltán közbelépett

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180103_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Elmarad Ronnie O’Sullivan és Judd Trump álomelődöntője

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17179669_auto_resized.jpg
ripost.hu

Robban a karalábészezon: Mutatjuk a legfinomabb receptet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176068_auto_resized.jpg
vg.hu

Olajat talált a Mol Magyarországon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27654_resized.jpg?avcount=1714619110
origo.hu

Megfejthették a fáraó átkát: kiderült, mi ölte meg a sírt felnyitó kutatókat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180460_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„13 évvel idősebb nálam” – a magyar milliárdos után talált rá a szerelem Nagy Ő Natira

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714619110
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178615_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ebben nem lesz köszönet: erre a 3 vármegyére sújt le a pokoli ítéletidő

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/LmhFd-wIV2eUwMRoUMPBLT6LfIFkOoZtO69RjLq7QL8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ZhNjAyNWM3ZTc1MzRiNDNhMTdmODYyNGVmODMwYjZh.jpg
Horoszkóp

Hét csillagjegy, akire nagy változások várnak májusban