EZO

A születési dátumod megmutatja, mi vár rád 2024-ben

P. Flóra

Létrehozva: 2023.12.15.

A személyes év megmutatja, életünk melyik fejlődési szakasza következik 2024-ben.

A számmisztika szerint az emberi élet kilenc periódusos ciklusban fejlődik (a kilenc számjegy a világmindenséget jelképezi). Minden év egy fejlődési szakasz része. Nézd meg, 2024-ben melyik személyes éved következik!

számok
 

Hogy megtudd, melyik személyes éved következik 2024-ben, egy egyszerű számítást kell elvégezned: a születési hónap és nap számához hozzá kell adni 2024-et és addig folytatni, míg egy számjegyet kapsz. Tehát ha például január 4-én születtél, akkor 0+1+0+4+2+0+2+4=13 (1+3)=4. Tehát az életed a 4-es ciklusban jár.

1-es személyes év

A kezdés és az újrakezdés éve. Minden, amit most teszel, kihat a következő kilenc esztendőre. Bíznod kell önmagadban, az erődben! Mindenképpen minőségi változás várható az előző 9 évhez képest. Általában rajtunk múlik, hogy ez milyen intenzitású. A most induló vállalkozás, párkapcsolat, vagy az ekkor kötött házasság tartósnak ígérkezik. A párkapcsolatban ha nem egy új szerelmet, akkor a régi “minőségi változását” hozza ez az év. Feltétlenül ki kell kihasználni ezt az évet, különben kilenc évet lehet várni, mire az élet ismét ilyen lehetőségeket kínál - írta az Astronet.

2-es személyes év

A tervezés ideje. Ez az esztendő már nem olyan lendületes, mint az 1-es, de hát az alapozás alaposságot, körültekintést, megfontoltságot igényel. A gyűjtés, a gyarapodás, a biztonsági tartalékok megteremtése a cél, hogy legyen miből kivitelezni a nagy terveket. Sok akadályba ütközhetsz, amik azért kerülnek az utadba, hogy a megoldásuk közben megerősödjön az akaratod, letisztulhassanak a vágyaid, ráébredj saját korlátaidra, hiányosságaira, hogy ezeket legyen esélyed fejleszteni. Olyan emberek bukkannak föl, akik idővel megbízható szövetségesekké válnak. Fogadd őket nyitott szívvel, hallgasd meg a tanácsaikat!

3-as személyes év

A kibontakozás időszaka. Ez az év a Jupiterrel rezeg együtt, így sikert hoz a pénzügyek és a szerelem terén. Sokkal lendületesebb, mint az előző év volt. Ne pazarold hát az energiáidat fölösleges dolgokra, összpontosíts mindig a célra. Ha az elmúlt két évben alaposan kihasználtad a lehetőségeket, akkor most végre kezdődhet a gondtalan alkotás. A3-as év a gondtalan szórakozás, az önfeledt szerelem ideje is. A társasági életed fellendül, vonzerőd, személyes varázsod fokozódik, és az apró flörtök, kis kalandok természetes velejárói lesznek a mindennapoknak. Mivel egyszerre túl sok információ és élmény zúdul a nyakadba, ezért különösen fontos a mérsékletesség.

4-es személyes év

A kapcsolatok ápolásának ideje. Most a család kerül előtérbe, a legfontosabb a törődés, az igaz szeretet felismerése. A munka terén is a kapcsolatépítésre, a közös erőfeszítésekre helyeződik a hangsúly. A család érdekében tett erőfeszítések idővel sokszorosan megtérülnek. A 4-es személyes év megköveteli, hogy nagyobb türelemmel viselkedj a családdal, az idősebbekkel szemben. A 4-es év hozhat nehézségeket, de aki kiállja a próbát, számíthat a sikerre.

5-ös személyes év

A nyitottság, a boldog sodródás ideje. Bármilyen haszontalannak tűnhet is egy bulizással, tombolással töltött hétvége, nem az annak, aki az 5-ös személyes évét éli. Légy közvetlen, kedves és laza, hagyd magad sodródni. Sose tudhatod, mikor merre vet az ár, és abból milyen sikert kovácsolhatsz később.

6-os személyes év

A kihívások ideje. Életbe vágó történések, sorsfordító döntések időszaka ez. Most megtalálhatod végre a lelki társad, vagy a harmóniát a meglévő kapcsolatban. Akár kisbaba érkezésére is van lehetőség. Ne a karrierre, a pénzre koncentrálj, hanem azokra, akikre számíthatsz, akik szeretnek.

7-es személyes év

Az önelemzés ideje. Vonulj el egy kicsit a világtól, és nézz magadba. Ebben az időszakban nagyon hasznos felfedezéseket tehetsz. Ne törődj most a külvilággal, az anyagi javakkal, nem kell aggódni ezek miatt. Koncentrálj arra, hogy végre elfeledhesd a múltbeli sérelmeket, és tiszta, megbocsátó szívvel gondolhass ellenségeidre. Előfordulhat nem várt pénz érkezése is, akár valamilyen nyeremény, esetleg örökség.

8-as személyes év

A meggazdagodás ideje. Tűzz ki nagy célokat magad elé, a kínálkozó lehetőségek segíteni fogják a megvalósításukat. Vigyázat! Az elhamarkodott döntések akár csődhöz is vezethetnek! Megfontoltan cselekedj, s ne légy túlzottan szerény. Merj nagyot álmodni! Valóra válik.

9-es személyes év

A rend ideje. Tedd rendbe a dolgokat magad körül, tisztogass a szívedben, ne maradjanak lezáratlan ügyeid. Új dologba most nem érdemes kezdeni. Hozhat viszont magasabb szintű megértést, spirituális fejlődést ez az időszak. Mindenképpen érettebbnek érzed majd magad a 9-es év lezártát követően.

 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172039_auto_resized.jpg
origo.hu

Áttörtek az oroszok, hatalmas bajban az ukrán hadsereg

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27563_resized.jpg?avcount=1714390515
origo.hu

Sokkoló iskolai késelés Bőnyben: egy hatodikos lány szúrta meg osztálytársát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17168873_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Milák Kristóf csúcsa megdőlt, erre senki sem számított

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171120_auto_resized.jpg
ripost.hu

Heti Top5: Összejött a Házasság első látásra két sztárja, Manuel kiverte a biztosítékot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171612_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Ma 90 esztendős a Bud Spencer- és Terence Hill-filmek örökös „fogköpője”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27562_resized.jpg?avcount=1714390515
origo.hu

Új, ismert nővel látták Marics Petit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171031_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 29.: a Kos rászánja magát a lépésre, a Nyilast fellelkesíti egy ügy

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172467_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Bízom benne, hogy élve előkerül" – egyre sűrűbb a rejtély az Inárcsról eltűnt Mária ügyében

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714390515
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27468_resized.jpg?avcount=1714390515
origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/cO12OnBd0hpeGuF8hW4Pyy1pXUgIXbW2TGQu9c9yjnM/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0ZDJmNjlkMWNlZTQ3YjNhMjc3YzUwMzcyNGYyYWI3.webp
Ezo

4 csillagjegy, aki úgy töri össze a szíved, hogy észre sem veszi