Test és lélek

Heti horoszkóp: 3 csillagjegy számára hatalmas meglepetést tartogatnak a következő napok

Bors

Létrehozva: 2021.11.01.

Ez a hét kivételes időszakot hoz három csillagjegy számára.

Forrás: Pexels

A Szűzben álló Hold, illetve a Mars és a Jupiter állása sokaknak fantasztikus hetet hoz november 1-7 között. Ez egy olyan hét, amikor a dolgok szépen, egyszerűen mennek majd. Nagyokat álmodunk, tervezünk, végül meg is valósítjuk legnagyobbakat. Három csillagjegy számára ez a hét nap maga lesz a nagybetűs siker: minden gördülékenyen megy majd, és könnyen képesek lesznek megszerezni bármit, amire vágynak.

Ikrek

Nehezen mentek a dolgaid az elmúlt hetekben, és bármennyire próbáltad, nem sikerült megtalálnod azt a helyet, ahol úgy érzed, egyszerűen lepihenhetsz végre. Nagyon kemény voltál magaddal, olyannyira, hogy mostanra úgy érzed, átléptél egy határt, ahol a fájdalom már nem is olyan érdekes számodra. Ez a hét egy frissítő hűvös leheletként hat rád, zaklatott szíved most végre megnyugodhat. Sokat fog segíteni a barátok és a családtagok támogatása és szeretete – szerencsére ebből most sem szenvedsz hiányt. Az elkövetkezendő napokban az önbizalmad is a helyére billenhet: végre megérted, hogy mégsem vagy olyan rossz, mint amilyennek képzelted magad egészen idáig. Fogadd el ezt a pozitív energiát, és tartsd magadnál, ameddig csak teheted!

Szűz

Mivel a Hold a Szűz jegyében van, fogyó energiája a felgyülemlett nyomás feloldásaként hat rád. Ez a hét rendkívül jó hatással lesz a személyiségedre. Hajlamos vagy a csipkelődésre és a felesleges vitatkozásra, ami sok energiát követel, ám ezúttal megnyugszol, és a veszekedés helyét szeretet veszi át. Gördülékeny hét elé nézel, könnyen lehet, hogy váratlan üzenetet kapsz majd egy barátodtól, amitől kivételes örömöt érzel majd. Ezen a héten szeretve érezheted magad, nem ítélkezel, senkit sem kritizálsz. Élvezd ki!

Bak

Ami hihetetlenül jó lesz számodra ezen a héten, hogy végre felszabadulsz. Lesz némi szabadidőd, leeresztheted a felgyülemlett stresszt. Képes leszel magad mögött hagyni a munkahelyi stresszt, most végre az lehetsz, aki szeretnél lenni, még ha csak átmenetileg is. Ez a hét számodra a menekülésről szól, amit végig szórakozással tölthetsz. Végig úgy érzed majd, hogy bármit is teszel, helyesen teszed. Ha eddig úgy érezted, arra vársz, hogy kifizetődjön az elmúlt időszak kemény munkája, most jött el az ideje.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek