Test és lélek

Pénz horoszkóp – Ilyen anyagi változásokra számíthat 2020-ban

Bors

Létrehozva: 2019.12.27.

Sokan kíváncsiak vagyunk, hogyan alakul a következő évben az anyagi helyzetünk, mikor engedhetünk meg magunknak egy nagyobb vásárlást, illetve mikor kell jobban odafigyelnünk a kiadásokra. Olvassa el a 2020-as pénzhoroszkópját, hogy megtudja, mely időszak a kedvező az ön számára!

Kos
március 21.– április 20.

Január elején rájön, hogy az elmúlt időszakban rosszul osztotta be a pénzét, ezért felülvizsgálja a módszereit, és már az első negyedévben egyre jobban beletanul, hogyan kell spórolni. A második negyedévben egy váratlan lehetőség miatt növekedni fog a bevétele, de ez ne csábítsa arra, hogy még többet költsön, mert ez az összeg késôbb hiányozhat a kasszájából! Szerencsére megérzései is erősödnek ebben az időszakban, így gyorsan rájön, ha valaki be akarja csapni és meg akarja károsítani. A szerződéseket is alaposan nézze át, mielôtt aláírja! Nyár végén várható egy nagyobb kiadása, egy autó, esetleg egy lakásfelújítás, amit  csak a félretett pénzéből érdemes finanszíroznia, mivel egy meggondolatlanul felvett hitellel rosszul járhat. 

Bika
április 21.– május 20.

A Bikának rendkívül jó érzéke van az anyagiakhoz, de ez csak akkor lesz hasznos, ha hallgat is a megérzéseire. Ez különösen fontos lesz január végén és februárban, amikor egy változás várható az életében, ami a bevételét is befolyásolja. Április végére olyan meglepő ötletei lehetnek, amit ha meg is valósít, akkor hosszú távon biztosítja a rendszeres bevételét. Nyár végén lesz lehetősége megvalósítania nagyobb horderejű tervét, ami akár egy lakás vásárlása vagy egy nagyobb cég alapítása is lehet. Novemberben megpróbálják megkárosítani, ami lehet akár egy olyan ismerőse is, aki kölcsönkér, de egészen biztos, hogy nem tudja majd visszaadni.

Ikrek
május 21.– június 21.

Az Ikrek egyszerre több dologra is tudnak figyelni, így a pénzügyeiken is folyamatosan rajta tartják a szemüket. Ennek köszönhetően azonnal észreveszik, ha valami nem stimmel, így február végén is meglátják, hogy be akarják csapni vagy meg akarják károsítani. Egy jól hangzó üzleti lehetőségbe csak akkor vágjon bele, ha azt elölről-hátulról leellenőrizte! Az első negyedévben lesz egy kis megtorpanás a bevételében, de április elejétől már válogathat a lehetőségek közül. Mivel a karrierjében nagy és kedvező fordulat várható májusban, nyár végére már visszanyeri anyagi stabilitását, így a régóta tervezett nagyobb beruházást is megteheti. 

Rák
június 22.– július 22.

A Rák mindig nagyvonalúan gondolkodik és cselekszik, mindenét odaadná a szeretteinek, és márciustól már lesz is lehetősége jobban segíteni őket. Egy új állás vagy fizetésemelés, esetleg egy új üzleti partner olyan bevételhez juttatja, ami hosszabb távra biztosítja az anyagi biztonságát. Nyár végén egy váratlan műszaki hiba vagy családi esemény miatt egy na­gyobb kiadás várható, így lehet, hogy el kell halasztania tervezett utazását. Tél elejére azonban már kárpótolhatja magát, mivel egy továbbképzés elvégzése után tovább válogathat az állások között, így a be­vétele is emelkedik. Év végén mondjon nemet, ha egy távoli ismerőse kölcsönkér. 

Oroszlán
július 23.– augusztus 23.

Az Oroszlánnak nagyon jó a szimata az üzletek és álláslehetőségek iránt, de nagyon merev a pénzügyekben, így hiába a kecsegtető ajánlat, nem biztos, hogy elfogadja. Az első negyedév végére kicsit megbillen az anyagi biztonsága, így kénytelen lesz spórolni, de ennek az időszaknak április végére vége szakad. Ekkor egy kinevezés vagy új ügyfél várható, ami hosszú távra biztosítja majd a nagyobb bevételt. Nagyobb kiadása nyáron várható, amit még egy otthoni műszaki hiba is tetézni fog. Szeptemberben azonban egy olyan kiadása lesz, ami a későb­biekben pénzt hoz, így sokszorosan megtérül. Tél végén rámosolyog a szerencse, nagyobb összeghez juthat.

Szűz
augusztus 24.– szeptember 23.

A Szűz anyagi téren na­gyon ügyes lesz év elején, vagy egy nagyobb üzletet köt, vagy egy új pozícióba kerül, ahol kedvezőbb fizetést tud kiharcolni magának. Az első ne­gyedévben erősödik a pénzügyi helyzete, így már tavasszal vagy nyár elején meg tudja valósítani a régóta tervezett felújítást, esetleg egy drágább műszaki cikk megvásárlását. Szeptemberben olyan embereket nyerhet meg egy öt­lete megvalósítására, akik hosszú távon támogatják üzleti, munkahelyi terveit. Ezzel ha nem is lesz azonnali a bevétele, de hosszú távon biztos haszna lehet. Egy családtagja kölcsönt kérhet, amit lehet, hogy csak hosszú idő múlva fog viszontlátni. 

Mérleg
szeptember 24.– október 23.

A Mérleg ugyan hajlamos az érzelmi vásárlásokra, de ennek ellenére odafigyel pénzügyeire, és ha úgy érzi, baj van, akkor mindent megtesz azért, hogy ezt megoldja. Így lesz ez már az év elején is, amikor meginoghat állandó bevételi forrása, de ezt már februárban megoldja egy olyan munkával vagy üzlettel, ami hosszú távon biztosítja számára a biztonságot. Nyár közepén egy váratlan nagyobb bevétel miatt lehetősége lesz a régóta vágyott költözésre vagy felújításra, de oda kell figyelnie, hogy a lehetőségeit ne hitellel próbálja növelni, mivel abból hosszú távon biztosan vesztesége lesz. Tél végén egy új lehetőség segíti, hogy a bevételét növelje. 

Skorpió
október 24.– november 22.

A Skorpió időnként hajlamos lehet a túlzott kockázatvállalásra, szívesen játszik akár pénzben is. Az év elején azonban tartózkodni kell ettől, mivel egy sok pénzzel kecsegtető aján­lat vagy tét miatt sokat veszíthet. Rendszeres bevételei azonban biztonság­ban vannak, sőt még növekedhetnek is egy új megbízás miatt. Nyáron a családja miatt várható egy nagyobb kiadás, de ezt szerencsére könnyedén ki tudja majd fizetni. Ősszel egy nagyobb adásvétel miatt hitelt igényelhet, amit ugyan megkap, de ha nem jár alaposan utána az elérhető ajánlatoknak, akkor roszszabbul járhat. Év végén felmenőben van a  karrierje, ami erősíti anyagi biztonságát is. 

Nyilas
november 23.– december 21.

Év elején nagy hibát követhet el, ha pénzügyeit mások kezébe adja. Mivel jó érzéke van az anyagiakhoz, a legjobb, ha még a családi kasszát is ön kezeli. Februárban ne dőljön be egy kecsegtető ajánlatnak, csak akkor menjen bele, ha alaposan utánajárt mindennek. Év közepén sok pénzt hozhatnak a saját ötletei, ha lesz le­hetősége megvalósítania azokat. A hitelfelvételtől egész évben óvakodjon, csak akkor menjen bele, ha a megvásárolt dolog valamilyen módon pénzt termel. Szeptembertől esélye lesz az eddigieknél jobban az érvényesülésre, ami anyagilag is kifizetődő lesz. Év végén egy kisebb összeggel érdemes megkísértenie Fortunát. 

Bak
december 22.– január 20.

Már nem kell hosszabb időt töltenie anyagi bizonytalanságban, már az első negyedév végére sikerülhet stabilizálnia a helyzetét. Ha él a lehetőséggel, nagy eséllyel hosszú távra biztosítja az állandó bevételét. Ehhez azonban esetenként egy továbbképzésre is szüksége lehet. Egy nagyobb kiadás miatt csak később tudja finanszírozni a nyaralást a családjával. Ősszel a munkahelyén nagyobb változás várható, ami arra késztetheti, hogy új állás vagy üzlet után nézzen. Év végén azonban már gond nélkül ünnepelhet, mert egy kis protekcióval megoldódik a helyzete, emellett egy váratlan nagyobb bevétele is érkezhet, de ne költsön felesleges dolgokra!

Vízöntő
január 21.– február 19.

Ritkán kockáztat anyagi téren a Vízöntő, de most egy kis utánajárás után lehet, hogy érdemes lenne, mivel egy jó lehetőség várja már év elején. Akik az elmúlt években eladósodtak, azoknak jó hír, hogy a második negyedévtől olyan rendszeres bevételük lesz, amiből már könnyebben tudnak törleszteni. Egy olyan ismerősre tehetnek szert, akinek a segítségével jól jövedelmező állásba kerülhetnek vagy kiváló üzletet köthetnek. Szeptemberben lehetőségük lesz egy munkahelyváltásra is, ami eleinte ugyan valamivel kevesebb bevételt hoz, de hosszú távon kedvezőbb lesz, mint a korábbi. Novemberben tartózkodjanak a kölcsönöktől és a hitelektől!

Halak
február 20­.– március 20.

A pénzügyekben hajlamos szinte viharos gyorsasággal dönteni, és sokszor csak a megérzéseire hallgatni, ami gyakran hoz sikert, de februárban kevesebbet kockáztasson. A második negyedévben lehetősége lesz egy nagyobb beruházásra vagy akár egy lakásvásárlásra is, amihez elég lehet a családi segítség is, nem szükséges hitelt felvennie. Akik eddig rosszabb anyagi helyzetben voltak, azok egy állásváltoztatással vagy magasabb pozícióba kerüléssel végre stabilizálhatják anyagi helyzetüket. Októberben egy műszaki hiba vagy kár­okozás miatt nagyobb kiadásra kényszerülnek, de ezt kárpótolja a decemberben érkező pluszbevétel. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17193655_auto_resized.jpg
origo.hu

Alexandra Daddario egy szál semmiben edzi a tökéletes testét - fotók, videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27843_resized.jpg?avcount=1715056813
origo.hu

Döbbenetes fordulat: az Egyesült Államok bevonulhat Ukrajnába

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180398_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Hét csillagjegy, akire nagy változások várnak májusban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17195028_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Fordulat Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó balesete ügyében

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17195142_auto_resized.png
metropol.hu

Özönlenek a gratulációk! Gömöri András Máté öröme nem is lehetne nagyobb

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17193591_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

A pesti éjszakából ismert biztonságiakkal védi magát Magyar Péter

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27844_resized.jpg?avcount=1715056813
origo.hu

Durván visszavágott Kecskés Enikő állításaira T. Danny

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188271_auto_resized.jpg
travelo.hu

Mintegy 70 utas lett rosszul a Frankfurtba tartó gépen

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17191135_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Gábornak is hálás lehetsz" – Tóth Gabi posztja felkavarta az állóvizet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27821_resized.jpg?avcount=1715056813
she.life.hu

Amikor beköszönt a jól ismert bakteriális „barát” (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1715056813
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27827_resized.jpg?avcount=1715056813
azenkertem.baon.hu

Mutasd meg a gyönyörű veteményesed, virágos- vagy balkonkerted és nyerj 1 millió forintot!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/Vl4I1LzT88X3-pDdRdF3Kt7gc8z4N-C8RVnnDpdUVXI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzhkNGFkNDY2MzIyYjQ2OTZhNmJmMWM0YjI3ODM2ZTcy.jpg
Váltás

Négy csillagjegy, akinek még idén új állás után kell néznie

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/EN7bgfHhltKMAu0pxszky6XUY-mEZw2o7JaaniVxXe4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzcwZmVkMmNlYzFiMTQ3OTRiMTI1ZTFjYjVkMzE4MGEx.jpg
Favorit

Két csillagjegy, aki valójában az univerzum kegyeltje