Test és lélek

Horoszkóp: kedvünkre lehet a zene vagy egy romantikus randevú

Papp Gréti

Létrehozva: 2018.01.02.

Mindannyian kíváncsiak vagyunk, hogyan alakul az életünk az új esztendőben. Horoszkóp sorozatunkban azt mutatja be Papp Gréti asztrológus, hogy mi vár az egyes csillagjegyekre anyagi, egészség, érzelmek és a karrier területén, valamint, hogy milyen kívánságaink teljesülnek az idén.

Kos (03. 21-04. 20.)

Szerelem: lehet, hogy szívesen túlórázna főnökével, de a romantikus képzelet világán túl ez a hét első felében aligha tűnik az ideális partner megtalálási módjának. Az a fél, aki többet keres, a pénz segítségével irányíthatja a másikat, míg ez utóbbi a szexszel jutalmazva vagy annak megvonásával próbálhatja megtorolni a másik irányítását.

Karrier és pénz: ha cégalapításon töri a fejét, pert meg nem akar a nyakába, akkor válassza a megfelelő ügyvédet, és így az üzletének is nagyobb esélye lesz a sikerre. Ha beindul az üzlet, akkor a szexuális aktivitása is megnő. Azért a szexualitást nem kellene összekötnie a pénztárcájával, de ha el akarja kerülni a pénzbüntetést, akkor azonnal fizesse be az adóját.

Bika (04. 21-05. 20.)

Szerelem: a hét végén igaz a mondás, hogy a szerelemmel együtt jár az uralkodás a másikon, egyre többet akar a társából magáénak tudni. Párját féltékenységgel, mértéktelen igényekkel gyötri, szeretőjével – szokásától eltérően – gorombáskodik. Ezért legalább a hét végén - kerülje el azokat, akiket nem volna tanácsos maga ellen fordítani.

Karrier és pénz: jól fejlett kötelességérzete már arra készteti, hogy gondolkodjék azokon a lehetőségeken és feladatokon, amelyek az új esztendőben várják. Némi protekcióval az év elején visszautasíthatatlan ajánlatot kap. A megfelelő képzés vagy az utazós munkakör emelheti életminőségét, de félő, hogy olyan személyre vet szemet, aki az ön pénzére áhítozik.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Szerelem: lehetőleg ne csak a cégnél vagy az üzleti életben betöltött pozíciója miatt keresse valakinek a társaságát! Ha együtt dolgozik valakivel, akinek legnagyobb szenvedélye a munka, akkor figyelje meg értékrendjét, nincsen-e összeütközésben az önével. Szerezzen elegendő adatot ahhoz, hogy rájöjjön, elképzelhető-e társnak vagy sem.  

Karrier és pénz: munkában, anyagiakban legjobb az egyenes út, de nincs mindig lehetősége kivédeni a konfliktusokat. Jó lenne, ha saját maga jelölne ki feladatot, határidőt önmagának, a többiek ugyanis képtelenek követni a tempóját. Ám amikor valaki megpróbálja önt irányítani, akkor kövessen el mindent annak érdekében, hogy függetlenítse tőle a tevékenységét.

Rák (06. 22-07. 22.)

Szerelem: a szerelem csodája ez az időszak, páncélját megolvasztja a szenvedély tüze, amelyet nincs is kedve kioltani, ráadásul sikeres, jómódú személyt választ partnerül. Ki sem lehetne találni ennél alkalmasabb időpontot a sportolásra, mozgásra, izomjavításra. A hét végén eddzen, erősítsen, szálkásítson, flörtöljön és csábítson egyszerre!  

Karrier és pénz: egy munkahelyi vagy anyagi probléma megoldásán dolgozva szakítson a megszokott gondolati sémákkal, és alkalmazkodjon a változásokhoz. Mivel a tettvágy igen nagy önben, és élvezi a kockázatvállalást, konkrétan és átvitt értelemben is megszerezhet minden jó falatot! Keményen dolgozik, hogy megkeresse a tandíjat gyermekei iskolájához.

Oroszlán (07. 23-08. 23.)

Szerelem: kezdi belátni, hogy nem az ön feladata elrendezni a szeretője útját kísérő pénzügyi vagy lakhatással kapcsolatos zűröket. Utálja, ha kedvese uralkodik önön, de ezen a héten nem mindegy, mennyire marad hűséges szexuális téren, mennyi időt tölt a munkája mellett a másikkal, és mit csinálnak együtt, szabad idejükben.

Karrier és pénz: lehet, hogy munkahelyet változtat, vagy családja új helyre költözik. Sor kerülhet házfelújításra, lakásvadászatra, üzletszerűen foglalkozhat ingatlannal, és elvállalhat egy pluszmunkát, amelyet az átlagosnál jobban megfizetnek. Megeshet viszont, hogy azok az Oroszlánok tesznek szert váratlan bevételre, akik indulnak egy vetélkedőn és nyernek.

Szűz (08. 24-09. 23.)

Szerelem: partnere kimondja végre a boldogító igent, de nem feledkezhet meg arról, hogy nincs olyan kapcsolat, ahol ne lenne szükség valamilyen megbocsátásra. Sikerülhet bölcs döntésre jutniuk a „házasodjunk vagy ne házasodjunk” kérdésében. De ne járjon alkoholistával, és ne kísérletezzen házas, elérhetetlen partnerekkel.

Karrier és pénz: üzleti utazásra kiváló a hét, művészi tevékenysége másoknak örömet szerez, önnek pedig némi pénzt hozhat. Kreativitásában komoly profit rejlik, egy kapcsolat a nehéz időkben is kiállja a próbát, és anyagi támaszt jelent. A hét végén minden flottul megy, virágzik az üzlet, riválisait kiüti a nyeregből, sikeres tanulás, szerencsés üzletkötés várható.

Mérleg (09. 24-10. 23.)

Szerelem: békés időszak következik, ha nem lép félre egy váratlan találkozás következményeként. Vonzalma szavakba foglalásakor 7-e magasságában főként arra kell emlékeznie, hogy partnere menekül a lekötöttségtől. Párkapcsolatában az a fél, aki többet ad, a hét utolsó napjaiban valamilyen formában „befektetése” megtérülésére számít.    

Karrier és pénz: partnere révén váratlan pénzalapokra sikerül szert tennie, és örömét leli abban, ha átsegítheti családját a nehézségeken. Ám a héten minden eladó és mindenki megvehető – ezt tartsa most észben, mert ez lesz sikerének titka. Lehet, hogy kizárólag számításból vagy gazdasági érdekből vonzódik valakihez, akinek sikerült vagyont gyűjtenie.

Skorpió (10. 24-11. 22.)

Szerelem: lehet, hogy gyakorlati szempontból választott magának társat, és titokban már a házasságra gondol, de nem mondja még ki, esetleg éppen csak jelzi. Nem akarja, hogy ragaszkodása feltűnjön a partnerének. A hét utolsó napjaiban viszont a szex és a pénz összefonódik, és alkalmas eszköz lehet partnere irányítására, manipulálására.  

Karrier és pénz: a kockázatvállaló típusoknak gyakrabban van része sikerben, mint azoknak, akik a tökéletes pillanatra várva sosem cselekszenek. Ha gyorsan tud dönteni, merész kezdeményezéseivel újabb sikert arat munkájában és az üzleti életben, és nem hagy mást érvényesülni. Ha neki akar vágni a vállalkozók útjának, emelje fel az energiaszintjét.

Nyilas (11. 23-12. 21.)

Szerelem: lehet, hogy szórakoztatónak találja a titkos viszonyával járó veszélyeket, és élvezi a titokzatos harmadik szerepét. Ám egy ilyen kapcsolat nemcsak kilátástalan, hanem tisztességtelen is. Megeshet, hogy a hét végén letér az erény ösvényéről, de mivel félrelépése nem lelépés, ez még nem jelenti azt, hogy nem is akar visszatérni.

Karrier és pénz: munkahely-változtatásra kiváló időszak, de ne hunyászkodjon meg, védje meg magát mások agresszív megnyilvánulásai ellen! Anyagilag ugyan kezd rendbe jönni, de otthonában egy csőtörés vagy beázás szinte naponta húzza ki a zsebéből a pénzt, ráadásul a hét végén a környezetéből is megpróbálja valaki sarokba szorítani. Álljon be önvédelemre!   

Bak (12. 22-01. 20.)

Szerelem: nem panaszkodhat az évkezdetre, mindenki önnek igyekszik kedvezni, középpontba kerül, ezt pedig igazán élvezi. Ám ha többen is felkeltik önben a szexuális vágyat, elemezze ki, hogy mi is az, amit valójában keres. A héten mindent megtesz, hogy felhívja magára egy híres, gazdag személy figyelmét, akit mindenki csodál és tisztel.

Karrier és pénz: sok függ a héten egy találkozástól, lehet, hogy a karrierje is. Nem árt, ha készül rá. Még egy kis beruházás, egy új ruha sem túlzás. Minél gyakrabban működteti alkotókészségét, annál eredményesebben fog működni. Szakmájában és az üzleti életben megbecsülés övezi, a kreativitás ihlete is megszállja, rokona pedig a szekerének tolója lesz. 

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Szerelem: ha pénzről van szó, ne szolgáltassa ki magát a párjának. Ha úgy érzi, hogy ön egy különleges személyiség, fontos az ön számára, hogy társa elismerje különleges mivoltát. Ám ha ön találkozik egy különleges személlyel, aki valószínűleg tagja emberek különböző csoportjainak, akkor fogadja el, hogy ő is egyedinek tekinti saját magát.     

Karrier és pénz: ami az anyagiakat illeti, a hét első felében nem jellemző gondolkodására a józanság. Váratlanul felbukkanó ötleteit viszont ne hagyja elillanni. Új ötlete ugyanis kivitelezhető, s arra is esély van, hogy 7-e táján sikert arat vele. A hét második felében sok bosszúságot takaríthat meg magának, ha nem folytat vitát feletteseivel és a hivatalokkal.

Halak (02. 20-03. 20.)

Szerelem: szeretetre méltó lényének köszönhetően könnyen szerez új barátokat, állást vagy szponzorokat. Befizethet egy tengerparti üdülésre, vagy kalandos vakációra, de ha azt szeretné tudni, hogy egy bizonyos személy miért izgatja vagy bűvöli el, nincs jobb hely, mint az ágy, hogy megtudja, valójában miért tartja őt a vágy tárgyának.   

Karrier és pénz: azért jár egyetemre vagy tanul külföldön, hogy megtanuljon egy szakmát, amivel megkeresheti a kenyerét. Ha kilép az álláspiacra, tetszeni fog önnek a 7-e táján kapott ajánlat. Megeshet, hogy a hét végén külföldön kell képviselnie cégét, de fennáll a veszély, hogy utazás közben megbírságolják, vagy közlekedési problémákkal  kell megküzdenie.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17187975_auto_resized.jpg
origo.hu

Drámai felvételeken az orosz-ukrán háború megdöbbentő pusztítása

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27753_resized.jpg?avcount=1714851611
origo.hu

Újabb megdöbbentő hírek érkeztek a rákos Katalin hercegnéről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188603_auto_resized.png
metropol.hu

Keserű szombat: verseny közben hunyt el a legendás magyar sportoló

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178985_auto_resized.jpg
life.hu

Egy ruhadarab, amit SOHA ne viselj repülőn: a légiutas-kísérő elárulja miért

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188312_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Előkerült a mentősök jegyzőkönyve arról, amikor Magyar Péter öngyilkosságot szimulált

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27759_resized.jpg?avcount=1714851611
origo.hu

Nagyon beteg a Dancing with the Stars táncosa

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188522_auto_resized.jpg
travelo.hu

Főszerepet kaptak az ország legkülönlegesebb és legidősebb fái

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17186385_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kiderült az igazság: letaszították a trónról Vilmos herceget

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188786_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Földi pokol: közel jár az összeomláshoz a rákbeteg Katalin hercegné

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188301_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most már publikus: közös fotóval derült ki, mi van a Házasság első látásra két szereplője között

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188818_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most jött: áll a kocsisor Budapesten, tömegbaleset történt

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/lHj-gZZ6oiCS2RNd3pB-KKq_1mhzuWXfXN1d8qkgWVI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzIwNmNlYzczNzdjNTQ3NmQ5MDMxOGM2NzljNzQ4NDk5.jpg
Kvíz

Egybe vagy külön? A többségnek fogalma sincs, hogy kell írni ezeket a szavakat

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/LmhFd-wIV2eUwMRoUMPBLT6LfIFkOoZtO69RjLq7QL8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ZhNjAyNWM3ZTc1MzRiNDNhMTdmODYyNGVmODMwYjZh.jpg
Horoszkóp

Hét csillagjegy, akire nagy változások várnak májusban