tartósítás

https://cdn.borsonline.hu/2021/07/QSN8hFQAuNF_N6Mkvt_TD7gDES8EVUSU_S1RFQHw_UU/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzA5YzRiNzdkZWJiNjRmMzQ5ZjJlODYxMTExOWU3NDY4.jpg
Aktuális

Mennyi mindenre jó a cseresznye? Megmutatjuk!

A cseresznye az istenek eledele. Itthon számos fajtáját ismerjük a zamatos, ropogós, piros gyümölcsnek. Májusi, pomázi hosszúszárú, szomolyai fekete vagy germersdorfi – rengeteg módon felhasználhatjuk, nem csak fülbevalónak!

https://cdn.borsonline.hu/2017/10/cG2znJAex1jTNqK77mxbUKPeQiuPAJMYrXm6UJTpCxM/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2MwZTZiOTRlOWViMTQ3OTY5NzZhYTgxNzJmZWNmMmY3.jpg
Aktuális

Hogyan tartósítsuk a fűszereket?

A nyári időszakban nagyon jó, ha van egy kis fűszerkertünk, amelyhez bármikor hozzá tudunk nyúlni. Ezeket a növényeket könnyen el is rakhatjuk, hogy ha esetleg szükség van rájuk, akkor elő tudjuk venni.