Vitalij Klicsko bevallotta, jól kiszúrt az öccsével

Jobb későn, mint soha. Vitalij Klicsko azt nyilatkozta, öccse, Vladimir neki köszönheti élete egyik legrondább vereségét.
Jobb későn, mint soha. Vitalij Klicsko azt nyilatkozta, öccse, Vladimir neki köszönheti élete egyik legrondább vereségét.

Vladimir Klicskót háromszor is leütötte Anthony Joshua, elvéve tőle a vb-öveket. A profi nehézsúlyú bunyósok londoni meccsén pedig ott volt a lehetőség arra, hogy Vladimir kiüsse a britet.

– Vladimir a hatodik menetben megrendítette, tétmeccsen életében először küldte padlóra Joshuát - emlékezik Vitalij Klicsko, aki a ringsarokban ezúttal is segített az öcskösének. – Csakhogy a szünetben úgy éreztem, a brit még nem annyira roggyant, hogy Vladimir teljes gőzzel csépelje tovább a hetedik menettől. Ez óriási baklövés volt részemről, voltaképpen én vesztettem el az ő meccsét azzal, hogy visszafogtam a lendületét. Pedig "megölhette" volna.

A zakó után a két Klicsko az öltözőben nem sokat beszélt egymással. – A vereség ellenére Vladimir igen jól bokszolt. Ehhez gratuláltam neki, de a szemén láttam: ő is érzi, hogy az én bűnöm a rossz taktikai tanácsa, az hogy visszafogtam. Ha ugyanis tovább nyomul előre, valószínűleg K.O.-val veri a britet.