Válást fontolgat Rooney felesége

Csúnyán megütheti a bokáját Wayne Rooney, az Everton futballistája a legújabb butasága miatt. A válogatottságot lemondó angol játékos a hét közepén cheshire-i otthonától nem messze egy Laura Simpson nevű partigirllel múlatta az idejét egy bárban, és miután berúgott, a hölgy kocsijával elindultak annak lakása felé. A focista értelemszerűen ittasan vezette a nő VW Beetle típusú autóját. A rendőrök megállították, előállították, és később bíróság előtt kell felelnie ittas vezetéséért. Miután a focista negyedik közös gyermeküket váró felesége, Coleen az ügyről tudomást szerzett, Mallorcáról haladéktalanul visszautazott Angliába.

Rooney nagy hülyeséget csinált, most az égiekhez fohászkodhat, hogy egyben maradjon a családja © AFP

– Coleen felhívott telefonon, öt percet beszélgettünk, és arra kért, hogy mondjam el az igazságot – nyilatkozta Laura Simpson. – Megkérdezte, hogy az autóm pontosan hol parkolt, továbbá az érdekelte, hogy ameddig együtt autóztunk, történt-e valami köztünk, továbbá hogyan viselkedett Rooney. Biztosítottam őt, nem feküdtem le a férjével.

Laura Simpson, aki egy társkereső oldalon gazdag férfiakat keres magának, bevallása szerint egy csóknál és egy ölelésnél több nem történt

Időközben Coleen Rooney elköltözött szülei házába. Állítólag azt mondta a férjének, hogy rajta röhög az egész világ, és ha elválik – ugyanis ezt fontolgatja –, akkor hetvenmillió fontra, azaz 23 milliárd forint fájdalomdíjra formál igényt. Megszólalt egy Emma Kenny nevű pszichológus is, aki azt ajánlja Coleennek: rögvest váljon el Rooney-től, mert ő egy születetten csalfa ember.

A Rooney-val negyedik közös gyermeküket váró Coleen nagyot csalódott a férjében, és már nem először, ezért válni készül © Instagram/coleen_rooney