Tápai Szabina vajon elhagyná Kucsera Gábort?

A kokainbotrány kirobbanásakor sem jutott eszébe, hogy lelépjen – ennél nagyobb ügyek sem kezdenék ki a házasságukat.
A kokainbotrány kirobbanásakor sem jutott eszébe, hogy lelépjen – ennél nagyobb ügyek sem kezdenék ki a házasságukat.

Őszinte szerelemről, összetartásról mesélt a Story magazinnak Tápai Szabina. Kucsera Gábor felesége annak kapcsán mesélt, hogy tavaly nyáron a kajakozó megbukott egy doppingteszten.

A sportolónő szerint Gábor csak mostanra tette túl magát azon, hogy két évre eltiltották a sporttól, és ez az időszak nagyon hehéz volt mindkettejüknek.

- Volt egy nehezebb időszak, de már jobb a helyzet. Főleg azóta, hogy elkezdtük forgatni az Édes Életet. Gábornak feszesebbek lettek a napjai, újra van egy rendszer az életében, és ez jót tesz a lelkének is – mondta a magazinnak a feleség, aki határozottan kijelentette azt is, soha nem jutott eszébe, hogy a kokainozás miatt elhagyja Kucserát.

© Fotó: Cser Dániel

Tápai azt mondja, akkor is ott lesz Gábornak, ha fut a szekér és akkor is, ha nem, mert a problémákat közösen kell megoldani, ugyanis 2013-as házasságkötésükkor nem csak a kassza lett közös.

A családnak egyébként valamilyen szempontból jót is tett az eltiltás: Kucserának több ideje jut a kisfiára. Szabina szerint Bence már csak neki engedi kicserélni a pelenkát, oviba is ő viszi rendszeresen, és ő is megy érte, ha a kézilabdázónőnek edzése van.