Szöllősi alvilági figurának nevezte Gyárfást

Szörnyűnek nevezte Gyárfás Tamás korábbi közéleti szereplését és ijesztő alvilági kapcsolatait emlegette a sportújságírók elnöke.
Szörnyűnek nevezte Gyárfás Tamás korábbi közéleti szereplését és ijesztő alvilági kapcsolatait emlegette a sportújságírók elnöke.

A Magyar Sportúj­ságírók Szövetségének elnöke, Szöllősi György a DigiSport reggeli műsorában nem csomagolta vattába a véleményét az úszószövetség vezéréről, Gyárfás Tamásról. A Bors ezek után megkérdezte az elnököt, nem fél-e ilyen nyíltan szembemenni a nagy hatalmú sportvezetővel.

Az már önmagában nagyon elkeserítő, hogy egyáltalán ilyen kérdés felmerülhet – mondta a Borsnak Szöllősi. – Szóval a jövőben is – amennyire csak lehet –, igyekszem távol tartani magam tőle.

– Nem szívesen megyek bele a sárdobálásba, szomorúnak tartom, hogy a sportújságírók elnöke ilyen stílust enged meg magának – reagált Gyárfás. – Számára in­kább savanyú a szőlő, mert nem támogattuk ötmillió forinttal az Év sportolója-gálát. De már most szólok, a jövőben sem kívánjuk támogatni. Mellesleg ott voltunk a díjátadón, ahol az úszószövetség vezetői a kakasülőn kaptak helyet, elkülönítve a többi sportvezetőtől. A vádaskodásairól pedig csak annyit, hogy annak idején a Nap TV vezetőjeként számtalan közéleti személyiséget hívtunk meg, sportolókat, művészeket, gazdasági és társadalmi vezetőket, uram bocsá’, elítélteket. Talán még Szöllősi úr is járt nálunk.