Szakított modell barátnőjével Talmácsi

A motorversenyző a Borsnak cáfolta, hogy apa lesz, a magánéletében a jelek szerint azonban komoly változásokat hoztak az elmúlt hetek.
A motorversenyző a Borsnak cáfolta, hogy apa lesz, a magánéletében a jelek szerint azonban komoly változásokat hoztak az elmúlt hetek.

Megdöbbentő találkozásról számolt be a Bors egyik olvasója: B. Kitti alig egy hete az Uzsoki Utcai Kórház szülészet-nőgyógyászati osztályán bukkant ismerős arcokra.

– A párommal vártunk az orvosra, amikor a folyosón felbukkant Talmácsi Gábor és egy szőke, harminc körüli nő. A rendelő előtt ültek le, majd türelmesen vártak a sorukra. Ezt követően jött ki egy orvos, és kérte a szőke hölgyet, akit Szilvinek szólított, menjen vele. Meglepődtem, mert úgy tudtam, Gábor egy fiatal, barna modell-lánnyal jár évek óta. Láthatóan izgatottak voltak, azt beszéltük, biztos babaügyben járnak a kórházban – közölte olvasónk, akinek természetesen jár az ilyenkor szokásos 15 ezer forint.

Talmácsi legszűkebb köreit is meglepte, hogy Gábor egy szőke nő kíséretében járt a kórházban, többen közülük azt mondták, a hölgy nem lehet más, csak Gábor volt párja, akivel még Kócsó Mónika előtt járt.

Talmácsi hevesen tiltakozott, amikor szembesítettük a tényekkel. – Dehogyis! Ez téves! Nincs baba, nincs baba! – ismételgette folyamatosan a Bors munkatársának a motoros. – Magánéleti dolgokról egyébként sem szoktam nyilatkozni – és elköszönt.

A szépséges modell, Kócsó Mónika és Talmácsi Gábor motoros hároméves együttlét után szakított egymással © Fejér Bálint

Volt párja, Mónika Facebook-oldalán a napokban megjelent egy bejegyzés, amelyben egyértelműen kiderül, a csinos, fiatal lány albérletet keres a fővárosban – és egy barátnőjével költözne. Mónika a Borssal közölte, Gáborral már nem alkotnak egy párt, nyilatkozni viszont nem szeretne.

Egy barátnője név nélkül annyit tett hozzá a történethez: Mónika nem sejtette eddig, miért váltak külön az útjaik. – Körülbelül egy hónapja szakított vele Gábor, nem közölte, hogy miért. Azóta sem adott neki egyenes, férfias magyarázatot. Ezzel a Szilvi nevű nővel korábban is látták már a motorost kávézni, igaz, Mónikának akkor sem szólt senki erről – mondta.