Súlyos betegséggel kezelik Lázár Bencét

Élete legnagyobb csatáját vívja saját bevallása szerint Lázár Bence, a Sport TV 24 éves szakkommentátora, akit súlyos betegséggel kezelnek a Szent László Kórházban.
Élete legnagyobb csatáját vívja saját bevallása szerint Lázár Bence, a Sport TV 24 éves szakkommentátora, akit súlyos betegséggel kezelnek a Szent László Kórházban.

Kegyetlen az élet Lázárral, akinek éppen egy éve kellett felhagynia a labdarúgással, nem szűnő gerincfájdalmai miatt.

Az Újpest korábbi fiatal csatárát a magyar foci egyik legnagyobb tehetségének kiáltották ki, ám pályafutására a rendszeresen jelentkező fájdalmak rányomták a bélyegét.

2012-ben gerincműtétnek is alávetette magát, amit kilenc hónapos rehabilitáció követett, ám a deréktájon érzett fájdalmai továbbra sem csitultak. Végül a hatvan NB I-es meccsen szerzett 15 góllal a háta mögött meghozta a nehéz döntést, befejezte a játékot, ám a focitól továbbra sem szakadt el, a Sport TV szakkommentátorként kezdte el foglalkoztatni.

Lázár az utóbbi időben egyre több szerepet kapott a csatornánál, éppen ezért szúrt szemet, hogy két hete teljesen eltűnt a képernyőről. Eközben a korábbi csatár az - azóta már privátra állított - Instagram közösségi oldalára kórházi képeket töltött fel magáról, amelyek mellé sokatmondó üzeneteket is posztolt:

„Hihetetlen, hogy az ember kerülhet olyan helyzetbe, hogy minden fájdalmat vállal, ép ésszel nézi végig önmaga kínzását, hogy élhessen, mert igazán élni akar.”

Természetesen kerestük Bencét, ám telefonhívá­sainkat nem fogadta, és egyelőre a Sport TV-nél sem tudtak felvilágosítással szolgálni az állapotáról. Úgy tudjuk, hogy a játékosnak nagyon súlyos betegsége van, aminek vélhetően hatása volt a korábbi gerincbántalmaira is.