Saját feleségével dug a moziban a focista - fotóval

Nemcsak a válogatottban, de az ágyban is kitett magáért a válogatott labdarúgó. Teljesítményét július 15-től láthatjuk a mozikban.
Nemcsak a válogatottban, de az ágyban is kitett magáért a válogatott labdarúgó. Teljesítményét július 15-től láthatjuk a mozikban.

Amikorra a svájci válogatottal már befejezte Eb-szerepelését, mozifilmje fogadtatására lesz kíváncsi Johan Djourou. Az elefántcsontparti származású, de svájci válogatott védő a saját feleségét izélte meg egy filmben.

A N. O. L. A. Circus című alkotás cselekménye New Orleansba viszi a nézőt, ott is egy fodrászüzletbe. Júliusban Djourou francia mozikban megnézi a szerinte vicces alkotást. A Hamburg játékosa a magyar válogatott Stieber Zoltán klubtársa, igaz, Stieber jelenleg kölcsönjátékosként Nürnbergen él. Djourou nélkül igent mondott a filmszerepre.

– Szerepem szerint afro-frizurát hordok, és egy Arsenal-mezbe bújt csinos hölgy lovagol meg az ágyban - meséli szerepéről Djourou. Persze utóbb gyorsan hozzáteszi, tulajdonképpen a feleségével, Emelie-vel hancúrozik a filmben.

Tudni kell, Djourou egykor focizott az Arsenalban is. Ja és még valamit: két másik színes bőrű focista, Louis Saha és Bacary Sagna is igent mondott a felkérésre, szexis játékokat űznek a N. O. L. A. Circusban - írja a onemilliondollar.com.