Pokolba kívánják Szimát a debreceniek

Nagyot szakít Szima Gábor Balogh Norbert eladásával, ám a szurkolók attól félnek, a 2,2 millió euró ellenére sem erősödik meg a DVSC.
Nagyot szakít Szima Gábor Balogh Norbert eladásával, ám a szurkolók attól félnek, a 2,2 millió euró ellenére sem erősödik meg a DVSC.

Bemutatták Baloghot Palermóban, kiderült, hogy 693 millió forintot fizet a Debrecennek (a játékos havi apanázsa 16 millió forint lesz), ami csak elsőre tölti el örömmel a szurkolókat. Mert amíg az elmúlt években sikerekhez voltak szokva, mostanában úgy tűnik, a tulajdonos Szima a klub sikeres múltjából, a tíz év alatt hét bajnoki címet begyűjtő csapat imázsából él, és mostanában nemigen tesz erőfeszítéseket, hogy a gárda a topon maradjon.

Szó mi szó, a téli átigazolási szezonban eddig csak távoztak játékosok, s a Loki azon kevés csapatok egyike, amely a télen nem megy külföldi edzőtáborba. Nemrégiben közüzemi tartozás miatt a pallagi fociakadémián kikapcsolták az áramot. Aztán régóta járja már az a hír is, hogy a tulajdonos nem tartja magát az előzetes megállapodásokhoz, és nem teszi be a meghatározott részesedést a klubba a kaszinói nyereségéből. Megerősíteni ugyan senki sem tudta a Borsnak, de a pletykák szerint 400 milliós elmaradásról van szó, amit Szima minden bizonnyal Balogh eladásából pótol majd. Kérdés, a többi pénzzel mit kezd?

Úgy tudjuk, a társtulajdonos debreceni önkormányzatnál, és felsőbb politikai szinten is elégedetlenek az új stadion kétezres nézőszámával, és a középszerűség felé tartó csapattal. De egyelőre nincs terv Szima elmozdítására. Egyelőre?...

A DVSC távozói:


Játékos        Új állomás
Zsidai          László Puskás Akadémia
Geoffrey      Castillion Puskás Akadémia
Balogh         Norbert Palermo
Szécsi Márk  Nyíregyháza