Pérez Carlos visszatért Veszprémbe

Hiába ma­rasztalta Pérez Carlost a katari al-Samal vezetősége, a Veszprém színeiben tizenhat kézilabda-idényben 343 tétmeccsen 1475 gólt szerzett kubai származású magyar exválogatott visszatért sikerei városába.

Hiába marasztalták Katarban, inkább magyar fiatalokkal akar foglalkozni © Albert Zoltán

– Játékosedzőnek marasztaltak, ám sokkal megtisztelőbb, ha magyar fiatalokat, tizenéveseket edzhetek korábbi klubomban – mesélte a Borsnak a Csárli becenevű 45 éves exklasszis, aki 2013 óta kézizett Katarban.

– Feleségem, Maria is visszaköltözik velem Veszprémbe.

Mostani munkába állása előtt azonban még meglátogatja Havannában a szüleit, na és a családi házat, ahol majd nyugdíjaséveit szeretné tölteni.

Így búcsúztatták 2013-ban Veszprémben a kézist, s most alig várják, hogy edzőként visszatérjen © MTI

Pérezt egyébként a bakonyi kézispalánták mellett a felnőtt együttes jövője is érdekli.

– Új játékszisztémát tanulnak Nagy Laciék, villámgyors futáson alapulót, amelynek az új svéd tréner, Ljubomir Vranjes a nagymestere. Az érkező új fiúkkal a csapat 2018-ban végre megnyerheti a BL-t – jósolja Csárli, aki mostantól újra gyakrabban láthatja két, Budapesten élő lányát.

Végre többet láthatja a lányait

– A kisebbik, a 22 éves Clarise végzett kozmetikus, szeretne önálló szalont, de ahhoz még kevés a tőke. Amúgy így voltam évekkel ezelőtt én is, amikor Veszprémben tisztítót akartam nyitni, csakhogy a társam visszatáncolt. A Clarise-nál két évvel idősebb Maria Carla már befejezte az egyetemet, gazdasági menedzserként helyezkedett el, meglátjuk, a próbaideje letelte után véglegesítik-e.