Neymar féltékenységből nekiment a popsztárnak

Valóságos dél-amerikai szappanopera szereplőjeként tündököl Neymar. A brazil focista szerelemféltésből kikezdte az énekes Chris Brownt.
Valóságos dél-amerikai szappanopera szereplőjeként tündököl Neymar. A brazil focista szerelemféltésből kikezdte az énekes Chris Brownt.

A botrány a Barcelona sztárja és az amerikai énekes között azzal indult, hogy Neymar dögös barátnője, Bruna Marquezine színésznő egyre pikánsabb fotókkal kezdte el megörvendeztetni követőit az Instagram-oldalán. A szexi képek Rihanna korábbi párját, a barbadosi énekesnőt egyszer csúnyán összeverő Chris Brown figyelmét is felkeltették, aki tetszését egy lájkkal nyilvánította ki.

Ez úgy tűnik, nagy meggondolatlanság volt, mert az esetet a brazil sajtó már úgy kürtölte világgá, hogy „Rihanna exe le akar csapni a focista szerelmére”. A hír természetesen Neymarhoz is hamar eljutott, aki féltékenységi rohamában saját közösségi oldalán üzent az énekesnek.

„Ha Brunával akarsz beszélni, engem hívj fel! Egyébként meg az egyetlen Brown, akit ismerek, az Carlinhos” – utalt egy brazil tévés személyiségre a Barca játékosa.

Persze az amerikai popsztár sem hagyta annyiban az esetet, és csattanós választ adott. Kirakott egy videót a közösségi oldalára, ahol Neymar az ő egyik topslágerére táncol, meglehetősen bénán. A két fenegyereket ismerve nincs kizárva, hogy az üzengetésnek még lesz folytatása.