Nekünk adják a legkisebb esélyt a futball Eb-n

Kevesebb mint száz nap van a futball-Eb rajtjáig, megnéztük, hogy milyen eséllyel lehet fogadni például a végső győztesre. Ott nekünk adják a legkisebb sanszot.
Kevesebb mint száz nap van a futball-Eb rajtjáig, megnéztük, hogy milyen eséllyel lehet fogadni például a végső győztesre. Ott nekünk adják a legkisebb sanszot.

A világ legnépszerűbb fogadóirodái, a William Hill és a Paddy Power több témában ad lehetőséget a drukkereknek a fogadásra. A legkomolyabb ügyben, az aranyérem sorsában igencsak szomorú ítélet született, már ami minket, magyarokat illet. A mi győzelmünkre fizetik a legtöbbet, ötszázszoros pénzt. Még az albánok és az észak-írek sikeréért is kevesebb oddsot állapított meg az iroda. A legnagyobb esélyesnek Francia- és Németországot látják.

Az Aranycipőre Cristiano Ronaldo és Thomas Müller a legesélyesebb, ki tudja, miért, de a mostanában gólképtelen Olivier Giroud-t a harmadik helyre taksálják. Magyar játékosra nem lehet fogadni, reméljük, Böde Dani megmutatja majd, hogy mekkorát hibáztak a William Hillnél.

A csoportunkból is nekünk adják a legkisebb esélyt a továbbjutásra – azok után, hogy a végső győzelemre is minket tartanak a legkevésbé esélyesnek, ez nem meglepő –, Portugália, Ausztria, Izland és Ma­gyar­ország a sorrend.

A legkevesebb gólt szerző csapatok „versenyében” a harmadik helyre raktak minket Albánia és Észak-Írország mögé, a legtöbb gólt a franciáktól, a németektől, a spanyoloktól és a belgáktól várják.
Ehhez képest az UEFA arcképcsarnokán, amelyen az Eb legnagyobb sztárjainak portréja látható, négy magyar is szerepel: Gera Zoltán, Király Gábor, Juhász Roland és Dzsudzsák Balázs. Lehet, hogy az UEFA jobban hisz a mieinkben, mint a fogadóirodák.